Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
candles88 wrote:no wlasnie nie wiem,pierwszy raz mam to uczucie
mały od rana dyskoteke w brzuchu urzadza teraz w dodatku mam skurcz
-
candles88 wrote:no wlasnie nie wiem,pierwszy raz mam to uczucie
mały od rana dyskoteke w brzuchu urzadza teraz w dodatku mam skurcz
-
Nie chciałam Cię wczoraj namawiać, ale jak w którymś momencie napisałaś, ze dziewczyny na forum potrafią Cię zmobilizowac to sobie pomyslałam, ze moze forum to bedzie Twoje narzędzie do walki z dołem a nie na odwrót! Więc fajnie, ze zostajesz
JusWik, candles88, Carolq lubią tę wiadomość
Rudzina -
Dariaaa88 wrote:To na chłopców powinno się uważać w 8 miesiącu. Ogólnie dziewczynki są silniejsze. Ostatnio oglądałam statystyki że więcej rodzi się chłopców ale na świecie jest więcej dziewczynek bo przyżywalność chłopców jest mniejsza.
A co do terminu i porodu przed czy po terminie to wszystko zależy od owulacji. -
Iwa
tak chyba kilka sztuk u mnie w aptece juz dawno i wzięłam do szpitala ale nie uzylam ani razudobrze jest zrobić taki roztwór w butelce i pplewac krocze a ja tam nie miałam czasu sie w to bawić w szpitalu hahaha wystarczyło mi szare mydlo,podmyc sie i psiknsc octenkseptem i do sucha ręcznikiem papierowym tylko i super sie goilo..w domu może.z.raz zrobila ta.saszetke hehe a reszte zostawialam i mam do.teraz jeszcze z do ra datę
wiec uzyje znów w domu..no bo niestety w szpitalu w mtorym teraz bede lazienka z prysznicem nie jest w pokój ..i juz znając siebie wiem.ze nie będzie mi się chcailo bujać i kombinować z butelkami po korytarzu hehe tym bardziej ze bede tam bardziej sama bo w domu zostaje Kacper z tsta..
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
ja mam za twardy charakter i tutaj ( w naszym zwiazku) za duzo sytuacji bylo,ktore sprawily,ze zamiast sie zblizyc,to sie oddalamy i raczej nie ma sensuvtegovratowac...jak sie dowiedzielismy o ciazy tonbylismy szczesliwi bardzo,ale w pewnym momencie mężowi przygasla radosc i ze wszystkim zostalam sama,lacznie z zakupem wyprawki,on jakby stoi z boku i na to patrzy,ale eidze ze go to przerasta ja jestem silna i wiem,ze tutaj nie ma juz co łatac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 10:41
-
Ej kochana! Nie zalamuj sie! Dzieciatko sie urodzi i wszystko bedzie ok.. to sa faceci. Maja troche mniejsze mozdzki od naszych. I nie chodza w ciazy przez 9 miesiecy. Wystarczy ze raz by poczuli od srodka ruch dziecka to inaczej by patrzyli na to wszystko. Ale niestety jest to niemozliwe.. moj maz znow przegina w druga strone. Wystarczy ze ja sie delikatnie skrzywie ze mnie cos za boli a on juz do szpitala chce jechac! Caly czas pyta czy wszystko w porzadku. To tez juz wkurza czlowieka bo taka nadopiekunczosc tez daje w kosc. Ale zobaczysz ze maluch sie urodzi i wszystko wroci do normy
pokaz ze jestes silna i ze dajesz rade sama.. w koncu sie zainteresuje.. jesli cos napisalam co cie urazilo czy cos to z gory przepraszam..
candles88 lubi tę wiadomość
-
Tradycyjnie uaktualnienie brzusiach.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/33f47efe424b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1a26129e1c8.jpg
Obwód brzusiach bez zmian 110cm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 11:03
Nacia, Dariaaa88, klaudia1534, Patrycja24, JusWik, Alicce, pasia27, monilia84, Iwa81 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Tak tak dziewczynki z facetami tak jest i candles nie jesteś w tym sama.Ja z moim też tocze wojny-co prawda go teraz nie ma ale zawsze są telefony i SMS-y żeby mu na psyche wjechać, że za mało się angażuje.
Juswik ja to samo od swojego słyszę jak coś mnie boli-co ma zrobić? Zazwyczaj jego rada jest-to się poloz-ku.wa aż krew człowieka zalewa ale lekarstwo na wszystko znalazł-leżenie ☺
Gdyby nie moje zaangażowanie wyprawka nadal stała by w miejsca-no przecież jeszcze czas(nie wiem jak by miał wejść do sklepu w kwietniu to chyba by mu wypłaty nie starczylo)
No ale cóż jest dziecko o które muszę zadbać więc nie będę mojego męża rzucać na głęboką wodę. Sama powybierac wszystko -kij mu w ucho,może w końcu się ogarnie jak na faceta przystalo☺[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
JustyśM wrote:A na dowód -SMS otrzymany przed sekundą:
Kotek co tam, wiem ze nie jestem idealny masz rację jak wrócę postaram się żeby to wyglądało inaczej
No i co Wy na to?
I pytanie teraz czego sie spodziewac po takim smsie? Moze zabierze cie na zakupy dla malenstwa albo jakas kolacja? Albo cos bardziej intymnegono trzymam kciuki
Carolq lubi tę wiadomość
-
Witam. Ja wam powiem, ze moj facet tez uwaza, ze jeszcze tyyyle czasu i niepotrzebnie stresuje sie, ze tego brakuje, tamto trzeba kupic.
Nie jest jakos mega zaangazowany. Wynika tez to z tego, ze od 7 grudnia jest na kontrakcie za granica.
Ale ja wychodze z zalozenia, ze faceci juz tak maja, ze dopiero po urodzeniu maluszka jak juz wezma na rece, przytula to dociera do nich to co my wiemy od poczatku ciazyPatrycja24