X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tobie sie rozchodzi to spojenie łonowe?

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• candles88 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie nie wiem,pierwszy raz mam to uczucie :/ mały od rana dyskoteke w brzuchu urzadza teraz w dodatku mam skurcz :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 09:42

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    no wlasnie nie wiem,pierwszy raz mam to uczucie :/ mały od rana dyskoteke w brzuchu urzadza teraz w dodatku mam skurcz :/
    Kiedys dziewczyny pisaly ze mozna to wymacac. W miejscu jak sie kosc lonowa konczy podobno da sie szczelinę wyczuc.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:15

pasia27 lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    Laaa. Kurna mnie to ostatnio straszne skurcze lydek lapia w nocy. Przeokropny ból. Nie pomoga magnez ani sok z buraków. Chyba taka moja uroda.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Rudzina Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chciałam Cię wczoraj namawiać, ale jak w którymś momencie napisałaś, ze dziewczyny na forum potrafią Cię zmobilizowac to sobie pomyslałam, ze moze forum to bedzie Twoje narzędzie do walki z dołem a nie na odwrót! Więc fajnie, ze zostajesz :)

JusWik, candles88, Carolq lubią tę wiadomość

Rudzina
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    To na chłopców powinno się uważać w 8 miesiącu. Ogólnie dziewczynki są silniejsze. Ostatnio oglądałam statystyki że więcej rodzi się chłopców ale na świecie jest więcej dziewczynek bo przyżywalność chłopców jest mniejsza.

A co do terminu i porodu przed czy po terminie to wszystko zależy od owulacji.
    Dokladnie. Ja np nie wiem kiedy dokładnie zaszlam w ciaze wiec licze termin wg @ a zawsze pod uwage biore tydzien w tą lub w tamtą. Choc mam nadzieje ze urodze po 15 maja bo mamy w tym dniu 2 komunie

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa
    tak chyba kilka sztuk u mnie w aptece juz dawno i wzięłam do szpitala ale nie uzylam ani razu ;-) dobrze jest zrobić taki roztwór w butelce i pplewac krocze a ja tam nie miałam czasu sie w to bawić w szpitalu hahaha wystarczyło mi szare mydlo,podmyc sie i psiknsc octenkseptem i do sucha ręcznikiem papierowym tylko i super sie goilo..w domu może.z.raz zrobila ta.saszetke hehe a reszte zostawialam i mam do.teraz jeszcze z do ra datę :-) wiec uzyje znów w domu..no bo niestety w szpitalu w mtorym teraz bede lazienka z prysznicem nie jest w pokój ..i juz znając siebie wiem.ze nie będzie mi się chcailo bujać i kombinować z butelkami po korytarzu hehe tym bardziej ze bede tam bardziej sama bo w domu zostaje Kacper z tsta..

Iwa81 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki ale mi sie dzisiaj pospalo :) maly byl wyrozumialy bo kopal do pozna i dzisiaj dal mamusi sie wyspac :)

Mam pytanko czy ktoras z was jest moze z Krakowa? :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Candles88 super ze wrocilas na forum. Nie bedziesz z tym wszystkim sama :) zawsze mozesz sie tutaj wygadac..

tb73anlisarvnmt1.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:30

Carolq, tola2014 lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam za twardy charakter i tutaj ( w naszym zwiazku) za duzo sytuacji bylo,ktore sprawily,ze zamiast sie zblizyc,to sie oddalamy i raczej nie ma sensuvtegovratowac...jak sie dowiedzielismy o ciazy tonbylismy szczesliwi bardzo,ale w pewnym momencie mężowi przygasla radosc i ze wszystkim zostalam sama,lacznie z zakupem wyprawki,on jakby stoi z boku i na to patrzy,ale eidze ze go to przerasta ja jestem silna i wiem,ze tutaj nie ma juz co łatac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 10:41

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej kochana! Nie zalamuj sie! Dzieciatko sie urodzi i wszystko bedzie ok.. to sa faceci. Maja troche mniejsze mozdzki od naszych. I nie chodza w ciazy przez 9 miesiecy. Wystarczy ze raz by poczuli od srodka ruch dziecka to inaczej by patrzyli na to wszystko. Ale niestety jest to niemozliwe.. moj maz znow przegina w druga strone. Wystarczy ze ja sie delikatnie skrzywie ze mnie cos za boli a on juz do szpitala chce jechac! Caly czas pyta czy wszystko w porzadku. To tez juz wkurza czlowieka bo taka nadopiekunczosc tez daje w kosc. Ale zobaczysz ze maluch sie urodzi i wszystko wroci do normy :) pokaz ze jestes silna i ze dajesz rade sama.. w koncu sie zainteresuje.. jesli cos napisalam co cie urazilo czy cos to z gory przepraszam..

candles88 lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tradycyjnie uaktualnienie brzusiach.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/33f47efe424b.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1a26129e1c8.jpg
    Obwód brzusiach bez zmian 110cm.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 11:03

Nacia, Dariaaa88, klaudia1534, Patrycja24, JusWik, Alicce, pasia27, monilia84, Iwa81 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczak cos chcialam.zapytac i tak sie rozczytalam ze mi to z głowy wylecialo hehe . u nas coraz wiecej wychodsi znajomych ze ciazy to sie posypalo chyba z 6 ciężarówek

pasia27, Carolq lubią tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak dziewczynki z facetami tak jest i candles nie jesteś w tym sama.Ja z moim też tocze wojny-co prawda go teraz nie ma ale zawsze są telefony i SMS-y żeby mu na psyche wjechać, że za mało się angażuje.
    Juswik ja to samo od swojego słyszę jak coś mnie boli-co ma zrobić? Zazwyczaj jego rada jest-to się poloz-ku.wa aż krew człowieka zalewa ale lekarstwo na wszystko znalazł-leżenie ☺
    Gdyby nie moje zaangażowanie wyprawka nadal stała by w miejsca-no przecież jeszcze czas(nie wiem jak by miał wejść do sklepu w kwietniu to chyba by mu wypłaty nie starczylo)
    No ale cóż jest dziecko o które muszę zadbać więc nie będę mojego męża rzucać na głęboką wodę. Sama powybierac wszystko -kij mu w ucho,może w końcu się ogarnie jak na faceta przystalo☺

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na dowód -SMS otrzymany przed sekundą:
    Kotek co tam, wiem ze nie jestem idealny masz rację jak wrócę postaram się żeby to wyglądało inaczej
    No i co Wy na to?

Carolq lubi tę wiadomość

• Nacia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    A na dowód -SMS otrzymany przed sekundą:
    Kotek co tam, wiem ze nie jestem idealny masz rację jak wrócę postaram się żeby to wyglądało inaczej
    No i co Wy na to?

I pytanie teraz czego sie spodziewac po takim smsie? Moze zabierze cie na zakupy dla malenstwa albo jakas kolacja? Albo cos bardziej intymnego :) no trzymam kciuki :)

Carolq lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:16

pasia27 lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja wam powiem, ze moj facet tez uwaza, ze jeszcze tyyyle czasu i niepotrzebnie stresuje sie, ze tego brakuje, tamto trzeba kupic.
    Nie jest jakos mega zaangazowany. Wynika tez to z tego, ze od 7 grudnia jest na kontrakcie za granica.
    Ale ja wychodze z zalozenia, ze faceci juz tak maja, ze dopiero po urodzeniu maluszka jak juz wezma na rece, przytula to dociera do nich to co my wiemy od poczatku ciazy :-)

Patrycja24
‹‹ 1303 1304 1305 1306 1307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ