WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tobie sie rozchodzi to spojenie łonowe?

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• candles88 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie nie wiem,pierwszy raz mam to uczucie :/ mały od rana dyskoteke w brzuchu urzadza teraz w dodatku mam skurcz :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 09:42

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    no wlasnie nie wiem,pierwszy raz mam to uczucie :/ mały od rana dyskoteke w brzuchu urzadza teraz w dodatku mam skurcz :/
    Kiedys dziewczyny pisaly ze mozna to wymacac. W miejscu jak sie kosc lonowa konczy podobno da sie szczelinę wyczuc.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:15

pasia27 lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    Laaa. Kurna mnie to ostatnio straszne skurcze lydek lapia w nocy. Przeokropny ból. Nie pomoga magnez ani sok z buraków. Chyba taka moja uroda.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Rudzina Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chciałam Cię wczoraj namawiać, ale jak w którymś momencie napisałaś, ze dziewczyny na forum potrafią Cię zmobilizowac to sobie pomyslałam, ze moze forum to bedzie Twoje narzędzie do walki z dołem a nie na odwrót! Więc fajnie, ze zostajesz :)

JusWik, candles88, Carolq lubią tę wiadomość

Rudzina
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    To na chłopców powinno się uważać w 8 miesiącu. Ogólnie dziewczynki są silniejsze. Ostatnio oglądałam statystyki że więcej rodzi się chłopców ale na świecie jest więcej dziewczynek bo przyżywalność chłopców jest mniejsza.

A co do terminu i porodu przed czy po terminie to wszystko zależy od owulacji.
    Dokladnie. Ja np nie wiem kiedy dokładnie zaszlam w ciaze wiec licze termin wg @ a zawsze pod uwage biore tydzien w tą lub w tamtą. Choc mam nadzieje ze urodze po 15 maja bo mamy w tym dniu 2 komunie

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa
    tak chyba kilka sztuk u mnie w aptece juz dawno i wzięłam do szpitala ale nie uzylam ani razu ;-) dobrze jest zrobić taki roztwór w butelce i pplewac krocze a ja tam nie miałam czasu sie w to bawić w szpitalu hahaha wystarczyło mi szare mydlo,podmyc sie i psiknsc octenkseptem i do sucha ręcznikiem papierowym tylko i super sie goilo..w domu może.z.raz zrobila ta.saszetke hehe a reszte zostawialam i mam do.teraz jeszcze z do ra datę :-) wiec uzyje znów w domu..no bo niestety w szpitalu w mtorym teraz bede lazienka z prysznicem nie jest w pokój ..i juz znając siebie wiem.ze nie będzie mi się chcailo bujać i kombinować z butelkami po korytarzu hehe tym bardziej ze bede tam bardziej sama bo w domu zostaje Kacper z tsta..

Iwa81 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki ale mi sie dzisiaj pospalo :) maly byl wyrozumialy bo kopal do pozna i dzisiaj dal mamusi sie wyspac :)

Mam pytanko czy ktoras z was jest moze z Krakowa? :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Candles88 super ze wrocilas na forum. Nie bedziesz z tym wszystkim sama :) zawsze mozesz sie tutaj wygadac..

tb73anlisarvnmt1.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:30

Carolq, tola2014 lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam za twardy charakter i tutaj ( w naszym zwiazku) za duzo sytuacji bylo,ktore sprawily,ze zamiast sie zblizyc,to sie oddalamy i raczej nie ma sensuvtegovratowac...jak sie dowiedzielismy o ciazy tonbylismy szczesliwi bardzo,ale w pewnym momencie mężowi przygasla radosc i ze wszystkim zostalam sama,lacznie z zakupem wyprawki,on jakby stoi z boku i na to patrzy,ale eidze ze go to przerasta ja jestem silna i wiem,ze tutaj nie ma juz co łatac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 10:41

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej kochana! Nie zalamuj sie! Dzieciatko sie urodzi i wszystko bedzie ok.. to sa faceci. Maja troche mniejsze mozdzki od naszych. I nie chodza w ciazy przez 9 miesiecy. Wystarczy ze raz by poczuli od srodka ruch dziecka to inaczej by patrzyli na to wszystko. Ale niestety jest to niemozliwe.. moj maz znow przegina w druga strone. Wystarczy ze ja sie delikatnie skrzywie ze mnie cos za boli a on juz do szpitala chce jechac! Caly czas pyta czy wszystko w porzadku. To tez juz wkurza czlowieka bo taka nadopiekunczosc tez daje w kosc. Ale zobaczysz ze maluch sie urodzi i wszystko wroci do normy :) pokaz ze jestes silna i ze dajesz rade sama.. w koncu sie zainteresuje.. jesli cos napisalam co cie urazilo czy cos to z gory przepraszam..

candles88 lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tradycyjnie uaktualnienie brzusiach.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/33f47efe424b.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1a26129e1c8.jpg
    Obwód brzusiach bez zmian 110cm.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 11:03

Nacia, Dariaaa88, klaudia1534, Patrycja24, JusWik, Alicce, pasia27, monilia84, Iwa81 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczak cos chcialam.zapytac i tak sie rozczytalam ze mi to z głowy wylecialo hehe . u nas coraz wiecej wychodsi znajomych ze ciazy to sie posypalo chyba z 6 ciężarówek

pasia27, Carolq lubią tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak dziewczynki z facetami tak jest i candles nie jesteś w tym sama.Ja z moim też tocze wojny-co prawda go teraz nie ma ale zawsze są telefony i SMS-y żeby mu na psyche wjechać, że za mało się angażuje.
    Juswik ja to samo od swojego słyszę jak coś mnie boli-co ma zrobić? Zazwyczaj jego rada jest-to się poloz-ku.wa aż krew człowieka zalewa ale lekarstwo na wszystko znalazł-leżenie ☺
    Gdyby nie moje zaangażowanie wyprawka nadal stała by w miejsca-no przecież jeszcze czas(nie wiem jak by miał wejść do sklepu w kwietniu to chyba by mu wypłaty nie starczylo)
    No ale cóż jest dziecko o które muszę zadbać więc nie będę mojego męża rzucać na głęboką wodę. Sama powybierac wszystko -kij mu w ucho,może w końcu się ogarnie jak na faceta przystalo☺

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na dowód -SMS otrzymany przed sekundą:
    Kotek co tam, wiem ze nie jestem idealny masz rację jak wrócę postaram się żeby to wyglądało inaczej
    No i co Wy na to?

Carolq lubi tę wiadomość

• Nacia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    A na dowód -SMS otrzymany przed sekundą:
    Kotek co tam, wiem ze nie jestem idealny masz rację jak wrócę postaram się żeby to wyglądało inaczej
    No i co Wy na to?

I pytanie teraz czego sie spodziewac po takim smsie? Moze zabierze cie na zakupy dla malenstwa albo jakas kolacja? Albo cos bardziej intymnego :) no trzymam kciuki :)

Carolq lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:16

pasia27 lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja wam powiem, ze moj facet tez uwaza, ze jeszcze tyyyle czasu i niepotrzebnie stresuje sie, ze tego brakuje, tamto trzeba kupic.
    Nie jest jakos mega zaangazowany. Wynika tez to z tego, ze od 7 grudnia jest na kontrakcie za granica.
    Ale ja wychodze z zalozenia, ze faceci juz tak maja, ze dopiero po urodzeniu maluszka jak juz wezma na rece, przytula to dociera do nich to co my wiemy od poczatku ciazy :-)

Patrycja24
‹‹ 1303 1304 1305 1306 1307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ