Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaguchaaa wrote:Kochana bo ja planuje go kupic powiedz mi czy on jest glosny?? Bo takiego vo burczy prawie jak traktor to bym nie chciala
trudno mi okreslic czy bardzo hałasuje słychac jak pracuje ale mi w niczym nie przeszkadza np spokojnie mozna ogladac tv
mze zobacz na nagraniu https://www.youtube.com/watch?v=rLzckBPIQ9Iaaaguchaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam medeli mini electric i to mój przyjaciel haahhah doimy się co 3 h dzisiaj 3 doba Naszej współpracy, a już ponad 100 ml sciagam na raz rano 130 ściągnęłam
heheh także polecam ,bo tak jak przy Nelci ładne efekty widzę
i szybko
no i może trochę burczy ,ale jak większość
dla mnie nie przeszkadza parę dziewczyn mi się już przewinęło i też ne narzekają nawet w nocy jak wstaje to mówiły że nie przeszkadza hahaha że wręcz usypia
Rudzina, Carolq, pasia27, Negra, Aniu_leczka, Patrycja24, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hello, melduje się z domu. Nastepna wizytę w szpitalu planuje najwcześniej za 8 tygodni
aaaguchaaa, Carolq, JusWik, pasia27, Iwa81, bimba, monilia84, Negra, Aniu_leczka, Patrycja24, katarzyna_d, migussia, Agusia ;), tola2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaguchaaa wrote:Super ze juz jestes w domciu Kochana!!
Patuska a jak Livcia??
Ma się dobrze nic nowego dalej to samo naświetlanie i sonda ale stymulują jpten odruch ssania jeszcze trochę i będzie dobrzea poza tym jest cudowna
tyle włosków ma na głowie
heheh blondasek mój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 16:52
Carolq, aaaguchaaa, monilia84, Aniu_leczka, pasia27, Negra, Patrycja24, Nacia, Alicce lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Carolq przezorny zawsze ubezpieczony!! ja na poczatku kwietnia wybieram sie do Warszawy to tez bede sie musiala rozejrzec.. no i jeszce w elku jakies szpitale, bo w razie gdybysmy do tesciow pojechali..
[zlaszcza ze tesc 2.05 ma imieniny.. małż nie odpusci zebym nie jechala..[a juz mi sie nie chce, bo pewnie jak zwykle bede musiala tesciowej w kuchni pomoc... ;/
-
nick nieaktualnyDaj sobie spokoj
ja miałam sie tez wybrać 9 kwietnia do Gdańska na targi mama i baby czy jakos tak :)ale sobie odpuściłam i jade w przyszły piątek na szkolenie do sklepu mama i ja z tensa
Spoko duzo dziewczyn z wawy jest wiec tutaj nie bedzie problemu z poleceniem ;P
Ja od ostatnich 3 tygodni czuje jak bym miała wybuchnąć , cieżko
I wogole wiec , ostatnio juz mi było cieżko jechac w taka podróż a juz w kwietniu sobie tego nie wyobrażam na majówkę tez mam zamiar siedzieć w domku z mężem ;Ppasia27 lubi tę wiadomość
-
Och ja kombinuję jak się wykręcić żeby nie jechać do teściów na Wielkanoc bo tak w tym roku nam wypada. Pomijam samą drogę przez pół Polski, która mnie umęczy; ale walczę z cukrzycą, jak pomyślę o tym żarciu, o moich pomiarach, o jeżdżeniu po gościach bo u nich tak to wygląda i o dobrych radach w stylu 'nie przesadzaj/użalasz się nad sobą' to juz mi słabo...
pasia27 lubi tę wiadomość
Rudzina