Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no my swietas to generalnie pol na pol - czyli troche u moich rodzico, troche u tesciow. to swieta jeszcze pal szesc, bo to rapem jeden dzien, le na majowke, to pewnie treba bedzie jechac 30.04 i siedziec do bog jeden raczy wiedziec kiedy.... trudno niec sie obrazaja bede jakies 3-4 tyg przed terminem..a jak cce to pojedzie sam
choc tlumaczenie bedzie jedno " nawet jak cos sie zacznie, to elk od bialego jest godzine drogi zdazymy wrocic.." zwlaszcza ze strony tesciow.
-
Dobrze, ze ja mam wszystkich w obrębie 15 km.
Teraz musze ogarnac urodziny syna. Jak najmniejszym koszem energiipasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Ma się dobrze nic nowego dalej to samo naświetlanie i sonda ale stymulują jpten odruch ssania jeszcze trochę i będzie dobrze
a poza tym jest cudowna
tyle włosków ma na głowie
heheh blondasek mój
Super że wszystko oki, czy mi się wydaje czy Livka na zdjęciu ma bardzo długie paluszkixpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:Super że wszystko oki, czy mi się wydaje czy Livka na zdjęciu ma bardzo długie paluszki
Nie ,króciutkie i małe dłonieNelka miała paluszki jak u pianistki a ta to koszykarka z kolei
tak na zdjęciu wyszło tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 19:30
Aniu_leczka lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Zawsze jak słyszę o tych długich palcach to przypomina mi się jak mama opowiadała, że ja sama miałam podobno dosyć długie palce po narodzinach; pielęgrniarki powiedziały jej też że mam za dużą głowę i te 2 wymiary świadczą o jakimś upośledzeniu (mimo, ze lekarz zapewniał, ze wszystko ok). Mama 3 dni w szpitalu przepłakała po kątach
wyrosłam na całkiem proporcjonalną i niegłupia istotę, uwielbiam tę historię
Instagirl, pasia27, xpatiiix3, Iwa81, Carolq lubią tę wiadomość
Rudzina -
Rudzina wrote:Zawsze jak słyszę o tych długich palcach to przypomina mi się jak mama opowiadała, że ja sama miałam podobno dosyć długie palce po narodzinach; pielęgrniarki powiedziały jej też że mam za dużą głowę i te 2 wymiary świadczą o jakimś upośledzeniu (mimo, ze lekarz zapewniał, ze wszystko ok). Mama 3 dni w szpitalu przepłakała po kątach
wyrosłam na całkiem proporcjonalną i niegłupia istotę, uwielbiam tę historię
A ja jak się rodziłam to pielęgniara tak mnie jakoś złapała że wbiła mi paznokcia i trochę zagięła mi nos, i moja mama tez płakała że będzie już na stałe krzywy, ale jak wróciła ze mną do domu, to od razu w ciepłej wodzie codziennie go odginała w drugą stronę - i jest prostyCarolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
ja mam właśnie znajomego fotografa, czekam na odpowiedź ile by nam wziął za sesję... Znalazłam ceny w granicach 200-300zł, chciałam porównać ceny czy coś taniej da się znaleźć. No i wszędzie pisze że najlepiej 7-8 miesięc, ale ten mój brzuszek nie jest jeszcze imponujący, myślałam żeby zaraz po świętach zrobić, to będzie koniec 8 miesiąca/początek 9
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 20:37