Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Hej
Liviś waży dzisiaj już 1680g i je po 25mlTak ruchliwa jest hehehe jak w brzuchu, leżała sobie w poprzek jak przyszłam
Zaczęła płakać tak cichutko pogadałam do Niej i pogłaskałam po główce i poszła dalej spać kochana żabeczka ♡ No i już nie musi być non stop pod monitorami tylko co raz na zapis ją podłączą
Głodna była kabel do buzi ciągnęła i cmokać zaczęła ciekawe kiedy butelkę jej dadzą
Możecie oko nacieszyć hehehe jak się opala teraz
cudna ta liwkasilna dziewczyna chwil moment i bedzie w domku, buziaki dla małej
-
klaudia1534 wrote:Też polecam tą koszulę
Kupowałam w sklepie stacjonarnym i jestem z niej mega zadowolona, na pewno będę w niej spała dłuugo po porodzie
Ja mam białą w granatowe kropeczki rozmiar "M" bo w "L" strasznie mi odstawała na ramionach i się w niej topiłam..
Co do olejku rycynowego to spotkałam się z przypadkiem, że w jednym ze szpitali w okolicy podają na przyspieszenie akcji porodowej
Pojechałam dzisiaj rano z nudów z mężem na rynek czy tam targ chciałam małemu przy okazji kupić jakiś komplecik czapeczka+chustka ale taka tandeta że szok.. Wszystko pstrokate, w paski, czapki z daszkiem i obowiązkowo wiązane i teksty typu "pani chyba oszalała żeby dziecku kupować niewiązaną czapkę". Jedyne wyjście zamówić na allegro albo kupić w jakimś smyku czy innym sklepie
Jeśli chodzi o czapki, to też mam problem- wszystkie dostępne na rynkach/bazarach i w sklepach z typowo polskimi produktami są faktycznie okropne. Tak jak pisałaś- w paski, a już najgorszy koszmar dla mnie to wszechobecny kolor khaki w połączeniu z beżem (komu w ogóle przychodzi do głowy szyć dziecięce ubranka w tak koszmarnych kolorach?!) oraz wszystki czapki "kaszkietopodobne" (żeby z malego dziecka zrobić dziadka, czy co?). Już nie raz poszłam tak po zakupy i wróciłam z niczym. Allegro w tym temacie jest niezawodne. Ładne czapki można znaleźć też na smyk.com (może coś jeszcze wygrzebiesz w zakladce "outlet"). -
xpatiiix3 wrote:Hej
Liviś waży dzisiaj już 1680g i je po 25mlTak ruchliwa jest hehehe jak w brzuchu, leżała sobie w poprzek jak przyszłam
Zaczęła płakać tak cichutko pogadałam do Niej i pogłaskałam po główce i poszła dalej spać kochana żabeczka ♡ No i już nie musi być non stop pod monitorami tylko co raz na zapis ją podłączą
Głodna była kabel do buzi ciągnęła i cmokać zaczęła ciekawe kiedy butelkę jej dadzą
Możecie oko nacieszyć hehehe jak się opala teraz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8d13d2c930a.jpg
-
Pati- cudna Livcia! Niech rośnie zdrowo!
Jezzuu.... ile jeszcze do tego maja?!
Cytując mojego syna: "kiedy będzie dzidzia? Bo ja jus się nie mogę docekać..."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 13:11
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja
bylam u kosmetyczki, potem w galeri polazic. I humor lepszy. Szkoda tylko, ze w moim miescie nie ma sklepu z odzieza ciazowa bo tez juz mi ciezko wbic sie w te spodnie, ktore mam. Nawet w zadnej sieciowce nie ma dzialu dla mam
Patrycja24 -
nick nieaktualnyGuem wrote:Mój mąż też pojechał, ciekawa jestem czy wytrzyma te trzy godziny sam :)nawet byłam zdziwiona że bardzo nie protestował. Sama chciałam jechać bo wydaje mi się że będą mówić o ciekawych rzeczach no ale wyszlo jak wyszło. Ciekawe czy mogę zapisać się na kolejny termin. Zobaczę co mąż powie po powrocie
i jak był Twoj mąż? było w sumie 3 tatusiów licząc mojego męża.
-
Iwa81 wrote:może i tak , ale w sumie te dość dobrze się odchylają, a ja wolę jednak więcej dyskrecji nawet gdybym miała trzymać
Iwa81 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
tola2014 wrote:i jak był Twoj mąż? było w sumie 3 tatusiów licząc mojego męża.
ale jeszcze do mnie nie dojechał bo najpierw poszedł na obiad do mamy. Ale w trakcie warsztatów dostawałam smsy typu " nie głaskaj brzucha bo to od tego mogą byc przedwczesne skurcze" albo za chwilę"a jaką masz długość szyjki". Nigdy wczesniej się nie wczuwał w takie szczegóły więc mimo że mu na pewno było głupio iść samemu to cieszę się że dał radę
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGuem wrote:Był i nawet wytrzymał do końca
ale jeszcze do mnie nie dojechał bo najpierw poszedł na obiad do mamy. Ale w trakcie warsztatów dostawałam smsy typu " nie głaskaj brzucha bo to od tego mogą byc przedwczesne skurcze" albo za chwilę"a jaką masz długość szyjki". Nigdy wczesniej się nie wczuwał w takie szczegóły więc mimo że mu na pewno było głupio iść samemu to cieszę się że dał radę
-
nick nieaktualny
-
Wstałam dziś z łóżka po 11,poprasowalam-teraz mogę ruszać z praniem i prasowanie ciuszków dla malutkiej ale to już nie dzisiaj.Jakos dziś nie mam weny na nic-teściowa już dzwoniła czy przyjadę do nich a mi się nic nie chce,straciłam ochotę na wszystko chce mi się tylko ryczec, chyba jakiegoś doła złapałem może to po wczorajszej wymianie zdań z mężem. ..
Wymoczylam stopki i teraz leżę i słucham ciszy...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Patuska!! Cudna ta Twoja Kruszynka!! I ladnie ba wadze przybiera.. Jeszcze troche i będzie mala Kluseczka!!tego życzę!! No a ja sobie wlasnnie jadę do reserved bo sa mega przeceny(50%od ceny na metce)! Moze cos fajnego Malej upoluje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 15:55
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
chwile mnie nie bylo niestety wczoraj wybralam sie na zakupy z mezem i wrocilismy i dostalam takich bolesci brzucha ze myslalam ze sie wykoncze
pozniej godzina 1 w nocy pecherz nie daje spac i tak co 5 minut do wc.. zasnelam dopiero okolo 5..
do tego maly tak kopal ze nie wiedzialam co sie dzieje.. dzisiaj troche odpoczelam ale fantastycznie to ja sie nie czuje.. niech juz ten maj nadejdzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 16:58
-
tola2014 wrote:no to u mnie w Krakowie było tylko 9 osób i mnie się nie podobało. nie dowiedzialam sie czegoś czego nie wiedziałam. o cc nic tylko o naturalnym. gadżetów zero. tylko ulotki i 2 wkładki laktacyjne. konkursu tez nie było.
gadżetów ani konkursów też nie było, nawet ulotek nie dostał bo przewidziane były tylko dla kobiet... Myślę że ne będę sie zapisywać na kolejny termin tym bardziej że będzie dopiero 23 kwietnia.
tola2014 lubi tę wiadomość