X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    jak smakowało tj wyglądało to mniam :)

Nie przepadam za pomidorami ale w tej kompozycji jakos wyjatkowo mi smakowalo tak ze zjadlam wszystko :) tzn polowe zjadl maly co siedzi w brzuchu zeby nie bylo ze wszystko sama zjadlam :D

pasia27 lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikogo absolutnie nie mam w zamiarze namawiać - zrobicie jak uwazacie ja tylko napisałam jak było u mnie i jakie mialam z tym doswiadczenie .... indukcja to najgorsze zło --DLA MNIE -- boję się jej jak ognia <<< i jesli bedzie konieczność znow iść na indukcję przedtem rzecz jasna ,że wypiję olejek ;)

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    Nie przepadam za pomidorami ale w tej kompozycji jakos wyjatkowo mi smakowalo tak ze zjadlam wszystko :) tzn polowe zjadl maly co siedzi w brzuchu zeby nie bylo ze wszystko sama zjadlam :D

jasne jasne, jeszcze nie ma go na Świecie, a już na niego zwalasz obżarstwo :D

Nacia, pasia27 lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    jasne jasne, jeszcze nie ma go na Świecie, a już na niego zwalasz obżarstwo :D

Ciiiicho nie mow tak glosno :D

Kłosia, pasia27 lubią tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    Ciiiicho nie mow tak glosno :D

:)

km5sdf9h3loowecn.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś zamówiłam na stronie smyka czapeczkę i krótkie spodenki z darmową dostawą do empiku :) W sumie wyszło 11zł :)

tb732n0a0czusv9c.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    korzystała może któraś z Was z podgrzewacza razem ze steryzlizatorem do butelek w jednym, wyczaiłam takie na Allegro - nie głupie, ale nie wiem jak w praktyce ?

km5sdf9h3loowecn.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    dziewczyny potrzebuje waszej porady,potrzebuje cos na nawilżenie krocza,tylko nie od wewnatrz,tylko z zewnatrz,czuje ze mam "suche" wargi sromowe,moze jakis krem??
    Polecam zel multi-gyn :-) ktoras z dziewczyn tutaj na poczatku zachwalala wiec pomyslalam, ze zobacze cóż to. I od tej pory stosuje go na wszelkie dolegliwosci pochwowe. I na zewnatrz i wewnatrz. Zycie mi uratowal, kiedy dostalam uczulenie na zapachowy papier toaletowy.

candles88 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to celibat bo moj D. na kontrakcie, ale jak jeszcze byl to stosowalismy ten zel jako srodek nawilzajacy podczas przytulanek ;-)

Patrycja24
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Polecam zel multi-gyn :-) ktoras z dziewczyn tutaj na poczatku zachwalala wiec pomyslalam, ze zobacze cóż to. I od tej pory stosuje go na wszelkie dolegliwosci pochwowe. I na zewnatrz i wewnatrz. Zycie mi uratowal, kiedy dostalam uczulenie na zapachowy papier toaletowy.

no chyba wlasnie ja tez mam na zapachowy papier uczulenie,bo strasznie mi tam sucho na zewnatrz,i jak sie podcieram po siusiu to strasznie mnie boli :/ a mąz powiedzial,ze mam bardzo zaognione :(

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez mialam czerwone strasznie. Jakos na poczatku ciazy wiec widzialam wszystko dokladnie. Przez to podraznienie troche pieklo po aplikacji zelu, ale to nic. Ulga byla natychmiastowa ;-)

Iwa81 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz raz na jakis czas przesmaruje troszke i odpukac, nic nie swedzi, nic nie piecze. Takze tego, z czystym sumieniem-polecam! :-)

Iwa81 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak miałam napuchnięta wargi smarowałam linomagiem pomogło i przedewszystkim zdejmij majtki :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    dziewczyny potrzebuje waszej porady,potrzebuje cos na nawilżenie krocza,tylko nie od wewnatrz,tylko z zewnatrz,czuje ze mam "suche" wargi sromowe,moze jakis krem??
    Prowag albo multigin. Ten drugi stosuje jako nawilżenie przed seksem ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Ja jak miałam napuchnięta wargi smarowałam linomagiem pomogło i przedewszystkim zdejmij majtki :)
    O tak. Ja wietrzylam ile sie dalo. Nawet spalam w koszuli nocnej czego nie cierpie.

Carolq lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:16

cd9bskjojgq3qzff.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq ja też dotarłem do teściów.Troche mi się humor poprawił po całym dniu leżenia w łóżku pojechałam do rodziców, pgralam z bratankiem w chińczyka hehe,a teraz leżę u babci męża i odpoczywam-nie ma jak u babci☺

Iwa81, pasia27, Carolq lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Rudzina Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzane 'Stazysta' z Robertem de Niro, jeśli jeszcze nie miałyście okazji to polecam!

O wiesiołku też czytałam, ze odradza się na początku ciąży, bo moze spowodować poronienie co do jego właściwości w końcówce to nawet nie wiem...

Iwa chwal sie i ciachami i wyprawką!!! ;)

Rudzina
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przygotowałam sobie leki na jutro:/
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5520fff0ed1b.jpg

monilia84 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:17

Rudzina, pasia27 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
‹‹ 1315 1316 1317 1318 1319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ