Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa81 wrote:jak smakowało tj wyglądało to mniam
Nie przepadam za pomidorami ale w tej kompozycji jakos wyjatkowo mi smakowalo tak ze zjadlam wszystkotzn polowe zjadl maly co siedzi w brzuchu zeby nie bylo ze wszystko sama zjadlam
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynikogo absolutnie nie mam w zamiarze namawiać - zrobicie jak uwazacie ja tylko napisałam jak było u mnie i jakie mialam z tym doswiadczenie .... indukcja to najgorsze zło --DLA MNIE -- boję się jej jak ognia <<< i jesli bedzie konieczność znow iść na indukcję przedtem rzecz jasna ,że wypiję olejek
-
Nacia wrote:Nie przepadam za pomidorami ale w tej kompozycji jakos wyjatkowo mi smakowalo tak ze zjadlam wszystko
tzn polowe zjadl maly co siedzi w brzuchu zeby nie bylo ze wszystko sama zjadlam
jasne jasne, jeszcze nie ma go na Świecie, a już na niego zwalasz obżarstwo
Nacia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
candles88 wrote:dziewczyny potrzebuje waszej porady,potrzebuje cos na nawilżenie krocza,tylko nie od wewnatrz,tylko z zewnatrz,czuje ze mam "suche" wargi sromowe,moze jakis krem??
ktoras z dziewczyn tutaj na poczatku zachwalala wiec pomyslalam, ze zobacze cóż to. I od tej pory stosuje go na wszelkie dolegliwosci pochwowe. I na zewnatrz i wewnatrz. Zycie mi uratowal, kiedy dostalam uczulenie na zapachowy papier toaletowy.
candles88 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Patrycja24 wrote:Polecam zel multi-gyn
ktoras z dziewczyn tutaj na poczatku zachwalala wiec pomyslalam, ze zobacze cóż to. I od tej pory stosuje go na wszelkie dolegliwosci pochwowe. I na zewnatrz i wewnatrz. Zycie mi uratowal, kiedy dostalam uczulenie na zapachowy papier toaletowy.
no chyba wlasnie ja tez mam na zapachowy papier uczulenie,bo strasznie mi tam sucho na zewnatrz,i jak sie podcieram po siusiu to strasznie mnie bolia mąz powiedzial,ze mam bardzo zaognione
-
nick nieaktualny
-
candles88 wrote:dziewczyny potrzebuje waszej porady,potrzebuje cos na nawilżenie krocza,tylko nie od wewnatrz,tylko z zewnatrz,czuje ze mam "suche" wargi sromowe,moze jakis krem??
-
Carolq ja też dotarłem do teściów.Troche mi się humor poprawił po całym dniu leżenia w łóżku pojechałam do rodziców, pgralam z bratankiem w chińczyka hehe,a teraz leżę u babci męża i odpoczywam-nie ma jak u babci☺
Iwa81, pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Obejrzane 'Stazysta' z Robertem de Niro, jeśli jeszcze nie miałyście okazji to polecam!
O wiesiołku też czytałam, ze odradza się na początku ciąży, bo moze spowodować poronienie co do jego właściwości w końcówce to nawet nie wiem...
Iwa chwal sie i ciachami i wyprawką!!!Rudzina -
Przygotowałam sobie leki na jutro:/
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5520fff0ed1b.jpgmonilia84 lubi tę wiadomość