Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaria - oby nam nic takiego nie było potrzebne
niech te porody bedąlekkie i bez zadnych wywołań ani komplikacji tego wam i sobie zyczę
i na tym kończę temat o olejku
od 3 ej nie śpię - pierwsza taka bezsenna noc w tej ciąży ,mam nadzieję ,że ostatnia
miłego dzionka Wam życzę :*
pojechałabym na 7ą do kościoła ,ale nie zostawię samych dzieci = pojedziemy razem późniejpozdrawiam :*
-
Witam w niedzielny poranek.U mnie też noc średnio przespana cały czas z boku na bok się obracałam, biodra bolą jak cholera.No cóż takie uroki ciąży, trzeba walczyć dalej oby do przodu☺
Baronowa z pozdrowieniami dla Ciebie hehe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e3c235c0dde.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 07:13
Carolq, monilia84 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Rudzina wrote:Obejrzane 'Stazysta' z Robertem de Niro, jeśli jeszcze nie miałyście okazji to polecam!
O wiesiołku też czytałam, ze odradza się na początku ciąży, bo moze spowodować poronienie co do jego właściwości w końcówce to nawet nie wiem...
Iwa chwal sie i ciachami i wyprawką!!!
Ciacha zwykłe bez szału
wrzucę pod wieczór fotki razem z wyprawką jak ją odbiorę -
JustyśM wrote:Witam w niedzielny poranek.U mnie też noc średnio przespana cały czas z boku na bok się obracałam, biodra bolą jak cholera.No cóż takie uroki ciąży, trzeba walczyć dalej oby do przodu☺
Baronowa z pozdrowieniami dla Ciebie hehe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e3c235c0dde.jpg
Niezły skład, z ja rano tylko jedną Letrox -
Dariaaa88 wrote:fajny opis o działaniu oleju z wiesiołka i naparze z liści malin
http://badaniaprenatalne.com.pl/produkty-wspomagajace-porod.html
one nie wywołują i nie przyspieszają porodu. ja za tydzień mam wizytę i będę powoli z lekarzem rozmawiać na ten temat -
Iwa81 wrote:Ponowię pytanie, może ktoś ?
korzystała może któraś z Was z podgrzewacza razem ze steryzlizatorem do butelek w jednym, wyczaiłam takie na Allegro - nie głupie, ale nie wiem jak w praktyce ?cos tam bylo o wyparzaniu w nim smoczków,zabawek i lyzeczek ale czy sterylizuję? Hehe zaraz.wrzuce linka
-
Heheheh patrze nieźle się faszerujecie
a ja nie biorę nic
w domu zacznę witaminy brać znowu dla kobiet karmiących i wapno ,bo mam niedobor ,teraz nie mam przy sobie ;P
Tak wgl to powiem Wam ,że od porodu tak tragicznie mi kości strzelają wszystkie stawy i kręgosłup nawet :o hehehehIwa81, Rudzina, malvva, Larisa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Iwa81 wrote:Ponowię pytanie, może ktoś ?
korzystała może któraś z Was z podgrzewacza razem ze steryzlizatorem do butelek w jednym, wyczaiłam takie na Allegro - nie głupie, ale nie wiem jak w praktyce ?wystarczyło.
Carolq, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Pati co do kości to też mi strzelają -jakaś masakra-rozchodze się chyba☺
Tablety to tylko witaminy i eutyrox więc tragedii nie ma.
Ja chyba nie będę inwestować w podgrzewacz ani sterylizator dla mnie chyba to zbędne tym bardziej że zamierzam kp.Tylko zastanawiam się jak np ściągnę mleko żeby gdzieś wyjść to jak te ściągnięte podgrzać?
Mała kopie od rana i chyba miała czkawke bo miałam takie pulsowanie co 3 sek.-chyba dlatego mi się brzuch napinał już 3 razy na parę sekund.Iwa81 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyJa tez byłam
Bardzo napalona na sterylizator ale mam schize na punkcie szkła nie ze względu na czystość ale nie lubię plastiku , sama wole pic ze szkła i dziecku tez chciałam dawać ze szkła . Wiec zaczęło to sie mijać z celem jak szklane butelki wkladalabym do
Plastikowych pojemników aby je wysterylizowaći chyba pozostanę przy opcji garneczek i woda . A o sterylizacji smoczków nawet nie mysle bo wiem ze jak wypadnie trzeba dziecku podać bo jest ryk i tyle
wiec szybciej bedzie sparzyć pod gorąca woda
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Heheheh patrze nieźle się faszerujecie
a ja nie biorę nic
w domu zacznę witaminy brać znowu dla kobiet karmiących i wapno ,bo mam niedobor ,teraz nie mam przy sobie ;P
Tak wgl to powiem Wam ,że od porodu tak tragicznie mi kości strzelają wszystkie stawy i kręgosłup nawet :o heheheh
A jak malutka ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Witamy sie w z upragniona "3" z przodu czyli 30+1
Baronowa i Justys niezła apteka. U mnie codziennie 4 szt na dzien dobry
Pati slodziutka Livcia jesscze troszke i bedziecie razem w domkuCzas szybko zleci, pewnie tak jak Nam do porodu, ostatnio ciagle mowilam ze jeszcze 3 miesiace a teraz wychodzi juz ponad 2
jeśli synuś sie nie pospieszy na świat
Ja tez jestem na etapie ogladania czapeczek bo te bawelniane podstawowe to mi sie nie podobaja.
A powiedzcie mi szykujecie jakies kombinezonki albo kurteczki na wyjscie ze szpitala ?? Ciezko okreslic jaka bedzie pogoda i sama nie wiem co mu kupic a chce mężowi jakos wyprawke przygotowac
Jutro mamy USG 3 trymestru ciekawa jestem jak synus obrócony bo chyba nadal miednicowo nio zobaczymyIwa81, xpatiiix3, pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Carolq wrote:Ja tez byłam
Bardzo napalona na sterylizator ale mam schize na punkcie szkła nie ze względu na czystość ale nie lubię plastiku , sama wole pic ze szkła i dziecku tez chciałam dawać ze szkła . Wiec zaczęło to sie mijać z celem jak szklane butelki wkladalabym do
Plastikowych pojemników aby je wysterylizowaći chyba pozostanę przy opcji garneczek i woda . A o sterylizacji smoczków nawet nie mysle bo wiem ze jak wypadnie trzeba dziecku podać bo jest ryk i tyle
wiec szybciej bedzie sparzyć pod gorąca woda
Smoczki tez nie mam zamiaru sterylizować, przepłuczę pod wodą bieżącą i już,
nie wiem jakie mają doświadczenia inne mamy które już mają pociechy, ale są dwie rzeczy których ja sobie nie wyobrażam robić tj wkładać do buzi swojej smoczka dziecka jak mu upadnie celem oczyszczenia, pomijając fakt że każdy z Nas ma swoje bakterie więc po co je jeszcze dziecku oddawać, i drugie oblizywanie łyżeczek w czasie karmienia dziecka, często to widziałam jak inne mamy z otoczenia to robią i moim zdaniem nie bardzo, a inna rzecz że widziałam kiedyś zdjęcie maluszka zarażonego przez mamę opryszczką wargową, bo całowała go w usta - masakratola2014 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Iwa ja mam.taki ale widzę ze uzywka bez oryginalnego opisu a ciężko mi na Tel wyszukać.zerknij
http://allegro.pl/podgrzewacz-sterylizator-happy-family-i6015711506.html
dzx, rzeczywiście z tą wtyczką do samochodu , nie głupie
pasia27 lubi tę wiadomość