Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Zrobiłam ostatnie zamowienie na gemini, skusiłam się na katarek, nakładki do karmienia, termometr bezdotykowy i pare innych rzeczy - 260 zł poszło... ale w sumie to takie jedne z ważniejszych rzeczy które miałam kupić po porodzie a jednak kupiłam już
zostało tylko urodzić, bo już wszystko gotowe
Próbowałam się jakos dobrać do męża, ale gdzie tam... odwrócił się dupskiem i chrapiemogę się jedynie obejść smakiem haha
Cigaretta, jaki kupiłaś termometr bezdotykowy ? bo chcę kupić ale nie wiem który jest dobry ? -
Sylika gratulacje,mnóstwo zdroweczka dla waszej trojeczki i szybkiego powrotu do domciu.Wspaniale już mamy 3-ke majowych dzidziusiow ☺
Mi został miesiąc i 4 dni-strach się bać.
Heh a my jeszcze łóżeczka nie mamy i materacyka-już mnie nerw powoli bierze bo mąż miał wczoraj zamówić i ...zasnął -nie mam siły już do niego.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Patrycja24 wrote:Dobrze wiedziec
a jak w smaku? Te herbatki jakos mi tak mlecznie sie kojarza.
A rumianek na prawdę jest świetny na kupkę maluszkaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypasia27 wrote:Akurat lubię anyż i koperek w.smaku no i zawsze to dodatkowe 4szklanki z.bilansu dziennego wodnego haha
A rumianek na prawdę jest świetny na kupkę maluszka
jakiej firmy maszherbatki? ja kupiłam 1 z hipp a druga z babydream z rrossmanna. mam nadzieje, ze takie herbatki mię wysyłają wcześniejszego porodu...podczas karmienia tez się je pije? jak długo?
-
nick nieaktualny
-
Sylika gratulacje
dzielna z ciebie mama, bliźnięta siłami natury, jeszcze raz gratulację. I życzę wam dużo zdrowia i szybkiego powrotu do domu.
A ja dzisiaj zgodnie z planem leniuchuję. Po śniadanku wróciłam do lóżka i przed południem nie zamierzam wychodzićpóźniej może zasiądę przed komputerem i domówię czego jeszcze brakuje bo zdecydowanie nie wybieram się więcej na zakupy, dalsze niż w osiedlowym sklepie.
-
tola2014 wrote:jakiej firmy maszherbatki? ja kupiłam 1 z hipp a druga z babydream z rrossmanna. mam nadzieje, ze takie herbatki mię wysyłają wcześniejszego porodu...podczas karmienia tez się je pije? jak długo?
Wszystkie maja podobny sklad wiec patrzalam.na cenę.pozniej w zielarskim kupie za ok 6-7zl..pilam ze 3mc na poczatku bo.tyle ok trwa unormowanie laktacji:-)
http://www.aptekagemini.pl/herbatka-dla-kobiet-karmiacych-20-saszetek.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 08:47
-
Baronowa_83 wrote:My mamy ambitny plan założyć konta oszczędnościowe albo jakies lokaty chłopakom. Mam nadzieję ze szybko nam się to uda i te 500 zl podzielimy na nich.
Ale właśnie jak sobie pomysle ze ktos ma tyle kasy plus jeszcze z mopru drugie tyle to mnie trafia:/. Rozumiem pomoc, ale czemu potem pracujący łoś jest stratny
Ja tez stworzylam juz lokate Malej. niech ma. jak bedzie sie wyprowadzala od starych to bedzie miec np na wklad wlasny albo co jej sie bedzie podobaloBaronowa_83, pasia27 lubią tę wiadomość
-
oficjalnie mój syn zaczął mi się wbijać w zebra. W końcu uczucie jak przed 6 laty
. boli, ale w sumie fajnie, nie trza myśleć czy kopie
Carolq, Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć mamusie. Baaaardzo długo nic nie pisałam choć zaglądałam do Was praktycznie codziennie. Powoli rusza rozpakowywanie więc zaciskam kciukale za każdą z osobna. U nas dziś zaczął się 35 tydzień wg OM a wg USG mamy już prawie 36. Niecierpliwie czekamy na naszego synka choć dłuży się ostatnio strasznie...
Pozdrawiam serdecznie i zdróweczka dla was i waszych maluszków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 09:30
Patrycja24, Agnieszka0812, i.am.chappie, Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość