Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedź, tak właśnie myślałam że prędzej czy później będzie problem z tym że się jeszcze nie przemeldowałam. Ale jakoś tak sentymentalnie do tego podchodzę, adres zameldowania to ostatnia rzecz jaka mnie oficjalnie łączy z miastem w którym się urodziłam a teraz będę musiała i tą pępowinę przeciąć
-
Carolq wrote:Co do przyjęcia chciałabym ale nie chce mi sie przygotowywać ;P wiec zobaczymy jak z tym wyjdzie .
Dostałam material z sesji mamy wybrać zdjęcia które bedziemy chcieli obrobionejest na prawdę pare fajnych w sumnie
Wyliczyłam 41 które bym chciała ale bedziemy musieli do nich wtedy dopłacić takze se ograniczymy do 30i nie moge sie zdecydować
Wrzuć proszę kilka zdjSzukam inspiracji na sesje
-
nick nieaktualnyz tego co wiem dziecko moze byc zameldowane albo to albo tu . Ja nadal jestem zameldowana u rodziców dlatego ze po macierzyńskim chce otworzyć firmę i wsiąść dofinansowanie a bedzie to o wiele prostsze niz w wawie. Dlatego zameldowałem
Sie tylko tymczasowo w mieszkaniu meza . Jest tylko taki myk ze jeśli dziecko ma byc zameldowane tam gdzie maź musicie meldunku dokonać razem . -
nick nieaktualnyEvil89 wrote:Wrzuć proszę kilka zdj
Szukam inspiracji na sesje
Dostęp w linku nawet sama ich nie moge zapisać dlatego ze z całego materiału mamy wybrać foty do obróbki . Ale jak obrobi fotki i dostaniemy to sie pochwaleja głownie brałam inspiracje Google sesja ciążowa ;P , sesja z brzuszkiem i grafika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 11:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Guem wrote:Carolq a to nie trzeba dołączyć informacji o zmianach, dochodach uzyskanych (lub utraconych jeśli idzie w drugą stronę)?
Nie wiecie jak jest z zameldowaniem maluszka? Bo my z mężem jeszcze nie zdążyliśmy się przemeldować do nowego mieszkania to czy możemy małą samą zameldować w nowym miejscu? Czy dziecko melduje się tam gdzie matka więc ja powinnam jeszcze teraz się przemeldować? A może mój mąż załatwiając wszystkie te urzędowe sprawy może zameldować się w nowym mieszkaniu?Carolq lubi tę wiadomość
-
Władziu ma 3 kg i narazie się nie pcha do nas. Takze jeszcze poczekamy
hiacynta99., maimama, Negra, pasia27, monilia84, Patrycja24, i.am.chappie, Carolq, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
Nacia wrote:Ja juz po ktg. Tetno wyszlo miedzy 160-180 i kazala mi przyjsc polozna jeszcze raz dzisiaj na 14.30 zeby powtorzyc badanie bo ze jest za wysokie. A co jesli to drugie badanie tez wyjdzie takie wysokie? Bo polozna nie chciala mi nic powiedziec zebym sie nie denerwowala. Powiedzcie mi..
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:z tego co wiem dziecko moze byc zameldowane albo to albo tu . Ja nadal jestem zameldowana u rodziców dlatego ze po macierzyńskim chce otworzyć firmę i wsiąść dofinansowanie a bedzie to o wiele prostsze niz w wawie. Dlatego zameldowałem
Sie tylko tymczasowo w mieszkaniu meza . Jest tylko taki myk ze jeśli dziecko ma byc zameldowane tam gdzie maź musicie meldunku dokonać razem .
dlaczego obydwoje musimy być zameldowani? u nas ja jestem u rodziców a mąż na naszym nowym mieszkaniu. tam będziemy meldowania dziecko i w urzędzie nic nie mówili że obydwoje rodziców musi być zamledowwne.
co do becikowego to już nic nie wiem
ja w 2014 tez nie miał dochodów
jedynie to brał zasiłek dla bezrobotnych przez pół roku marne 600 zł . wiec co musimy wykazać dochody męża mimo że nie byliśmy wtedy małżeństwem?