Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam z dłuuugich zakupów i jestem w 100% usatysfakcjonowana bo kupiłam 2 biustonosze do karmienia w H&M, fakt bez żadnej okazji i promocji, ale leżą jak ulał
jeszcze tylko kapcie musze kupić co wbrew pozorom nie jest takie łatwe
i torba będzie gotowa.
Przyszła też kołyska - kupiłam używaną, ale rzeczywiście stan tj opisywał sprzedawca - idealny, i zmieści się w sypialni
Dzień zaliczam do udanych.
Domi - będzie dobrze, wiedzą co robiąCarolq, pasia27, Patrycja24, domi05 lubią tę wiadomość
-
aaaguchaaa wrote:Ooo czyli na placu boju zostane ja Pasia Patrycj kto jeszcze
? Ja bym chciała tak do 20.05 dociągnąć. Bo zajecia mam i wolałabym dokończyć zeby pozniej nie latać po porodzie za wykladowcami zeby pozaliczać
zobaczymy czy Majeczka poslucha
Teoretycznie ja z wami chętnie zostane, chociaż mam głupie przeczucia od dluzszego czasu, ze urodze szybciej. Mąż mówi, że wariuje... -
aaaguchaaa wrote:Ooo czyli na placu boju zostane ja Pasia Patrycj kto jeszcze
? Ja bym chciała tak do 20.05 dociągnąć. Bo zajecia mam i wolałabym dokończyć zeby pozniej nie latać po porodzie za wykladowcami zeby pozaliczać
zobaczymy czy Majeczka poslucha
Jeszcze ja! 25 maja!pasia27 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj skonczylo mi sie l-4 a wizyte w szpitalu mam dopiero w srode. Myslicie ze lekarz wypisze mi z data do tylu? Bo to bedzie prawie tydzien bez zwolnienia
Kuzwa zapomnialam ostatnio o tymWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 15:24
-
Nacia wrote:Wczoraj skonczylo mi sie l-4 a wizyte w szpitalu mam dopiero w srode. Myslicie ze lekarz wypisze mi z data do tylu? Bo to bedzie prawie tydzien bez zwolnienia
Kuzwa zapomnialam ostatnio o tym -
Ja to z jednej strony chcialabym urodzic ok.10 dni wczesniej bo wtedy przyjedzie do nas pan tata. Niestety tylko na kilka tygodni wiec wolalabym, zeby byl jak najdluzej kiedy Miki sie urodzi. A z drugiej 26 maj to taka fajna data
byle nie przenosic.
pasia27 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Uff a juz myślałam ze sama będę. Dobrze w grupie raźniej
choc i ja ostatnio tak sie zastanawiam czy do tego 28dociagne... Oby do 20! A potem kiedy wyjdzie wtedy wyjdzie ale aby do konca maja bo mąż sie uparl ostatnio zr jak sie w czerwcu urodzi to on imie wymyśli bo mu znów maja sie nie podoba. A ja juz przywyklam i inaczej do brzucha nie mowie
pasia27 lubi tę wiadomość
-
O widzę że jednak sporo majóweczek będzie jeszcze w maju
ja to teraz leżę i odpoczywam co by się za wcześnie nie zaczęło a pewnie później będę chodzić do 42 tygodnia
Dziewczyny straszyłyście wczesniej bólami krzyżowymi, czy jeśli teraz mam straszne bóle pleców to może zwiastować bóle krzyżowe podczas porodu czy jedno z drugim nie ma nic wspólnego?
Czy macie duszności? Zauważyłam ostatnio że nie mogę złapać powietrza przy spinaniu sie brzucha. Może nie przy każdym spinaniu mam duszności ale są coraz częściej i dopiero teraz skojarzyłam jedno z drugim. Myślicie że tak może być bo macica jest jeszcze wysoko czy lepiej przejść się do internisty żeby sprawdził serducho? -
my mamy termin na 8 maja, CC na 5 maja...hmmm w środę na KTG wyszły mi 2 skurcze te ponad 100% i kilka innych 60-70% a dzisiaj odszedł czop..... no marnie widzę 05 maja
Lilik, pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Internista uratowal mi dupe
a powiedzcie mi bo babka wpisala mi w l4 adres zamieszkania a zawsze mialam wpisywany adres zameldowania.. mam nadzieje ze nie bedzie z tym problemu..
Tak to jest jak sie mysli o bolach o skurczach o dziecku i o porodzie -
josephinka84 wrote:Kurcze dziewczyny, mam takie głupie pytanie. Też Wam się zdarza tak często mokra wkładka/majtki? Boje się, że to mogą być sączące się wody. ;/
josephinka84 lubi tę wiadomość