Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejne gratulacje;). Jak wczesniej pisałam lepiej niech dmuchają na wyrost niz mieliby przegapić coś.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie to zdjecie tak wyszlo jakby byl faktycznie pulchniutki. A w rzeczywistosci jest taki drobny i malutki.. jutro jak go dostane to zrobie zdjecie i wam wysle :) ale ja jak bylam mala to tez bylam pulchniutka wiec moze to ma po mamusi :D

A teraz czekam az mi kroplowka z lekiem przeciwbolowym zejdzie i pedze do moich 3300 gram! <3

Lilik, fistaszek88, hiacynta99., Patrycja24, pasia27 lubią tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia gratuluję ślicznego synka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 21:09

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia gratuluję!

Liley, każ sobie zrobić CC w Poznaniu to może jeszcze się spotkamy! :P Ja po pobycie tam jestem bardzo zadowolona z opieki. Położne super babki, lekarze mili choć tu mam zastrzeżenia. Sam pobyt wspominam miło mimo wszystko. :) Chciałam rodzic w innym szpitalu, ale zdecydowanie zmieniłam zdanie.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia jaki rozkoszny zabulek. juz niedlugo zwioza Ci Go! ah.. jak ja z jednej strony Wam -juz Mamom zazdroszcze, bo chciałabym mieć Malą przy sobie a z rugiej, nadal mnie przeraza czy sobie poradze ze wszystkim.. poki co, działam z prańskiem. dziś zrobiłam ciemne i czerwono -rozowo - pomaranczowe. jutro biale pojdą i może posciele :) potem cały weekend prasowania hehe.

zmierzam wykorzystac troche ostatnie chwile "wolnosci" w te majowke :) maz jedzie do rodzicow, a ja "odswieze" zakurzone przyjaznie, bo dawno sie nie widzialam ze swoimi przyjaciolkami:)

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naciu gratuluje synuś przecudny <3

Nacia lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym mamusiom ;) śliczne dzieciaczki ;)

A u Nas już 3150g było we wtorek ;) Niunia pięknie rośnie ,tylko mamy problemy z napięciem głowy nie podnosi a ma już ponad 2 miesiące i mamy skierowanie na rehabilitacje i co z tego jak miejsca mają być może po wakacjach pff.. wtedy to sobie mogą cmoknąć wiec musimy poszukać prywatnie...

Nacia, hiacynta99. lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Livka na spacerku tu dopiero klopsik rośnie ;D żadne z dzieci takie nie było ;P
    2nv46rd.jpg

Nacia, josephinka84, Marietta, monilia84, Lilik, Iwa81, Patrycja24, aaaguchaaa, Aniu_leczka, hiacynta99., Negra, Liley, Różyczka, Evil89 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla kolejnych mamusiek ;)

Nacia super kawaler :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Livka na spacerku tu dopiero klopsik rośnie ;D żadne z dzieci takie nie było ;P
    2nv46rd.jpg
    słiczna Kluseczka! najwazniejsze, ze zdrowo! :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia gratulacje :) śliczny synuś. Wy piszecie że pulpecik a ja chciałam napisać że nasze majówkowe dzieci wydają mi się takie zgrabne, malutkie, foremne :) ciekawe czy do końca maja będą jakieś ponad 4 kg maluszki :)
    Pati Livka jest śliczna, oby jak najszybciej udało się zorganizować rehabilitacje. Ostatnio byłam na lumpnach i mimo że dla malej już nic z ciuszków nie kupuję to jednak zawsze lubię pooglądać. I była bluza w rozmiarze 50, taka maleńka, jak na krasnoludka i przypomniało mi się jak pisałaś że Livcia już dorasta do tego rozmiaru. Aż trudno uwierzyć że są takie maleństwa i później tak pięknie wyrastają :)
    A mnie dzisiaj zgaga dobija. Cały dzień nie mogę nic jeść, jedynie piję i najgorzej jest po wodzie, chyba będę dzisiaj spała na siedząco żeby nie spłonąć.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż jutro ostatni raz do pracy i urlopik -czas zająć się żonką -tak się cieszę.

nick nieaktualny, monilia84, Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wielkie Gratki Kochana :)
    a ja ciągle pracuję i pracuję ;/ już mam dość aby to oddać i troszkę wolnego :( ...
    3majcie się buziole :*

hiacynta99., Nacia lubią tę wiadomość

• hiacynta99. Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia gratuluje <3 <3

Nacia lubi tę wiadomość

hsxq6uc.png
  • Liley Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia! Prześliczny! Gratulujemy :)

Asmee tylko poczekaj na mnie do 20go :p i zbieraj dwójki na tv. :D
    Zobacze co mi dydowicz powie. Mąż dzisiaj wrócił z pracy i mówi 'jakbys w tym poznaniu rodziła to chociaż sie najesz'. No "rynce" opadają...

Lilik, Nacia lubią tę wiadomość

f2wlepok51d0udm2.png
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liley, własnie z tym zapaleniem płuc to tak inaczej jeszcze wygląda. Te dzieci w większości przypadków nie mają zadnego zapalenia tylko biorą losowo jakieś dziecię i zanoszą na oddzial neonatologiczny żeby mieć wyniki i okresloną ilosć małych pacjentów na oddziale - po to, żeby ten własnie oddział się utrzymał i żeby nie został zlikwidowany. Bo był plan likwidacji i utworzenia w innym miescie - podobno - tak mówiono i to słyszałam od mojej ciotki która była pielegniarka i trzyma sie troche z pielegniarkami z Chodzieży, które tak słyszaly. Ale na ile to jest plotka i sensacja to nie wiem. Wiem, że wielu matkom zabierano noworodki, te przenoszono do leczenia, dawano antybiotyk "w razie gdyby mialo jakies zapalenie bo czasem tak sie dzieje dzieciom".

Z lekarzy źle wspominam Gróla, taki lekarz starej daty. W głos mnie wyśmiał gdy powiedziałam, że ruchy czułam od 17tc, na nic były moje tłumaczenia że na serio je czułam. To wedlug niego były jelita bo pierworódki czują najwczesniej w 20tc i koniec. Bo tak jest w podrecznikach, po tym zaczął mi tlumaczyć jaki charakter mają ruchy płodu, do czego mozna je porównać itd. Jakby przynajmniej w 3 ciążach już byl. (No żal, myslalam że z papci wyskocze). Na chlopski rozum mozna wziąć, że podręczniki podają wartość usrednioną, no ale już nie mialam prawa głosu. Zbywał moje pytania, jakąś idiotke ze mnie robił. No niezbyt miło. I jakaś jeszcze lekarka niefajna, taka pod 40lat. Myślałam na początku że to jakaś wkur*iona pielegniarka zła na wszystkie pacjentki, ale nie, okazało sie ze to szanowna pani doktor. Leżałam na oddziale z kolką nerkową w 24tc. Prawie tam depresji dostałam jakiejś.

Ogólnie ciąże prowadzi mi J.Warpachowicz z Chodzieży i też wlasnie w Chż bym chciala rodzić wlasnie z nią, bo żadnemu lekarzowi tak nie ufam i nie zaufam. Cudowna kobieta i lekarz i bedzie mi przykro jak na nią nie trafie. Do 9.05 ma urlop, ja tp na 15.05 (lub 17.05) i nie wiadomo jak to bedzie, bo z porodem to jak z Hiszpanska inkwizycją i nie wiadomo kiedy sie go dokładnie spodziewać. Jak mi przyjdzie rodzic w Pile to bede przerażona:|

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Ja już oczy jak 5 zł i nie spie.Ktoras się dziś rozpakowala bo coś kojarzę piątek ale już się nie łapie kto i kiedy.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq chce w piatek.
    Ja chciałam w zeszły ;)

Patii taki wczesniaczek to z automatu powinien być rehabilitowany od razu. Bo wiadomo ze sa problemy z napięciem mięśniowym..beznadziejny ten nfzet:/

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-) ale mialam sen. Snilo mi sie,ze urodzilam synka i zaraz po porodzie wlazlam na wage a tam 30 kg
    mniej :-P kurde fajnie by bylo

pasia27 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30 to nie. Ale jak będzie 12 to juz będzie zajebiscie

pasia27 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 1632 1633 1634 1635 1636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ