Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak brałam prysznic. Narazie takie nieregularne więc nie wiem zobaczymy czy to już czy tylko fałszywy alarmLilik wrote:Justyś, brałaś prysznic i nic nie przeszło? Weź może nospę i czekaj na rozwój zdarzeń. Może to dziś?
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Kłosia- wody mają ph zasadowe i barwią papierek na kolor granatowo-czarny (choć słyszałam tez o kolorze turkusowym). Zielony ma wydzielina z pochwy (kwaśna)Kłosia wrote:Dziewczyny coś mi pocieklo sprawdziłam papierkiem lakmusowym i zabarwil się na zielono, to mogą się wody saczyc? Bo już sama nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 22:33
-
No u mnie ci do prania to zdaly egzamin te skarpety w kulkę hak raz i drugi zobaczył ze tak robie to rozparowuje i sam nawet pralkę nastawi. Jeszcze tylko musi sie nauczyć ze pranie tez sie zdejmuje :Dale i na to jest sposób. Reklamówka i pod drzwi, ze niby planuje wyrzucićPatrycja24 wrote:Moj stwierdzil kiedys, ze przeciez pralka pierze wiec o co sie czepiam? To ja na to, ze tak sie nie bawimy i ma isc ją poprosic, zeby mu posortowala, wyprala, rozwiesila i poukladala w szafie

Szybko sie poddal.
-
P.s. Oj przeholowalam dzis chyba.. Nastawilam ostanie (Bogi dzieki!!) pranie i uprasowalam czesc ubranek, pieluchy tetrowe i flanelowe, pościel, poszewki na fasolkę, przescueradla i zaraz chyba przetne sie w połowie zeby nie czuć tego bolu pleców.. Nawet ciepla japiel nie pomogla. męża nie ma- nie ma komu pomasować

-
nick nieaktualny

teraz pora.na wlascicielke