Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
pasia27 wrote:A ja wyslalam starego do miasta po kebaba..
Spaliśmy wszyscy..ja jakas wypruta dzisiaj..eh..
Ja tak samo... udało mi się przespać, jestem dzisiaj totalnie dętkaAle co się kładłam zbierało mnie na wymioty
jutro pierwsze ktg, zobaczę w końcu co słychać tam
-
Ja mam jutro wizyte i mam nadzieje, ze cos poradzi mi na mega spuchniete nogi. Zastanawiam sie tylko jak tam dojade, chyba na boso
jestem juz tym zmeczona. Pije duzo, kopytka trzymam w gorze, mocze w zimnej wodzie a nadal jedyne japonki, w ktore jestem w stanie zalozyc to japonki D.rozmiar 44
Patrycja24 -
Masz możliwość zrobienia rano badan na cito?
Zrób sobie mocz i chyba białko ze krwi.
Mocne obrzeki to może byc objaw zatrucia ciążowego. Lepiej to sprawdzić. A lekarze czasem to zlewają.Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Masz możliwość zrobienia rano badan na cito?
Zrób sobie mocz i chyba białko ze krwi.
Mocne obrzeki to może byc objaw zatrucia ciążowego. Lepiej to sprawdzić. A lekarze czasem to zlewają.Patrycja24 -
Od 5 rano skurcze ktore niczego nie wnoszą ;p Caly dzien mialam takie grubo ponad 100 ale trwające krotko bo 10 sekund, teraz są dlugie i męczące ale w granicach 80. Wcześniej szły z podbrzusza teraz z krzyza.. No nic, leżymy czekamy:)Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Hej dziewczyny. Długo mnie nie było.
02.05 o godz.10.19 przyszedł przez cc na świat nasz syn Dominik. Całe 50cm szczęścia i 3520g wagi10 pkt
Nie miał żółtaczki i we czwartek już wyszliśmy do domku. Jak na razie dużo śpi i jest grzeczniutki. Ciekawe jak długo będzie tak spać. Bo w zasadzie to budzi się tylko na jedzenie, troszkę się rozgląda, zje i idzie spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 21:31
Carolq, Negra, Patrycja24, Liley, hiacynta99., Aniu_leczka, Lilik, klaudia1534, Narinka, Evil89, Rudzina, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
Witam, po weekendzie
jeszcze nie urodziłam cholestaza wykluczona
Dzis mam termin z USG
Obudziłam sie z powodu silnych boli brzuchamasakra jakas !! Wczoraj sie bardzo dziwnie czułam bez życia i wogole ..
Nie wiem czy się cos nie rozkręca ...
Lilik, Carolq, Marietta lubią tę wiadomość
-
No hiacynta oby coś do przodu poszlo.U mnie narazie nic a termin na środę dziś mam ktg więc zobaczymy czy coś się dzieje czy nadal cisza.Juz też bym chciała żeby jakieś ruchy poszły w stronę porodu a nie w ciągłej niepewności.
Wczoraj miałam nastrój na płacz ale jakoś się udało powstrzymać-powód byliśmy u męża rodziców, naprawianie z ojcem podłogę w domku w ogrodku i czegoś im zabrakło, mieli jechać 20 km i kupić a ja na to że jadę z nimi że nie mam zamiaru siedzieć i się nudzic bo teściowa w domu przed telewizorem w tak ładna pogodę zamula. A mój mąż że się nie zmieszczę z nimi bo wozek jeszcze spakowalismy cały i fotelik.Wiec się wkurzylam i powiedziałam że chce jechać do domu.Wiec pojechalismy.W drodze powrotnej on do mnie z tekstem to może zrzucić spacerowke u Twoich rodzicow-wtedy wybuchlam,że jakim prawem u jego rodziców siedzimy 5 godzin a u moich mamy jechać tylko po to żeby zostawić wozek.Dodam że moi rodzice mieszkają w tym samym mieście co my a jego 20 km od nas i jak by tak na to z boku spojrzec to tam.u nich większość czasu siedzimy(fakt faktem że mieszkają w domku i mają ogródek ale to niczego nie tlumaczy) -weekendowe obiadki(jak nie przyjedziemy w sobotę czy niedzielę na obiad to pytania dlaczego?-bez kitu jak byśmy mieli abonament wykupiony u nich).Szkoda słów.
I wczoraj wieczorem lekkie bóle jak na okres ale cały czas były więc pewnie tak musiało być.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 06:39
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]