X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati mi powiedzieli że rozdarcie na opuszek to nie rozwarcie :d. Nie martw się kochana, szybko ruszy akcja lub podadzą oksy, na pewno Noe pozwolą ci się męczyć :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:
    Rozwarcie takie jak było przy przyjęciu przed 6... Super swietnie
    Ale jesteś na porodówce czy na sali?
    Może byś tam pochodziła po pięterkach w szpitalu albo więcej ruchu?

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati rozkręcić się zobaczysz podejrzewam że ciężko czekać bo czekanie najgorsze ale teraz bliżej niż dalej-główka do góry i do przodu wspaniała nagroda jest już blisko.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Mam ten ternoforek ale jeszcze nie używałam. Ile podgrzewalas?

1 minutę, i jak dla mnie oki, ale dla dziecka to myślę że 1/2 minuty wystarczy, też zależy od mocy micro.,

km5sdf9h3loowecn.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wyslalam starego do miasta po kebaba..

Spaliśmy wszyscy..ja jakas wypruta dzisiaj..eh..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie wróciliśmy z urodzin bratowej i bratanka, fajnie było, ale jakoś źle mi się siedziało przy stole, więc po torcie poszłam się położyć do sypialni pooglądać bajki z bratankami, więc było całkiem fajnie :)

pasia27 lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati - kciuki zaciskam mocniej żeby coś ruszyło :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    A ja wyslalam starego do miasta po kebaba..

Spaliśmy wszyscy..ja jakas wypruta dzisiaj..eh..

Ja tak samo... udało mi się przespać, jestem dzisiaj totalnie dętka :P Ale co się kładłam zbierało mnie na wymioty :( jutro pierwsze ktg, zobaczę w końcu co słychać tam ;)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej widze ze nie tylko ja dzis placze nad wszystkim ... Ze dobrze placz ze cos zle znow ryk no ciezko sobie ze soba poradzic... I ciagle zmieczona

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jutro wizyte i mam nadzieje, ze cos poradzi mi na mega spuchniete nogi. Zastanawiam sie tylko jak tam dojade, chyba na boso :-/ jestem juz tym zmeczona. Pije duzo, kopytka trzymam w gorze, mocze w zimnej wodzie a nadal jedyne japonki, w ktore jestem w stanie zalozyc to japonki D.rozmiar 44

Patrycja24
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz możliwość zrobienia rano badan na cito?
    Zrób sobie mocz i chyba białko ze krwi.
    Mocne obrzeki to może byc objaw zatrucia ciążowego. Lepiej to sprawdzić. A lekarze czasem to zlewają.

Iwa81 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Masz możliwość zrobienia rano badan na cito?
    Zrób sobie mocz i chyba białko ze krwi.
    Mocne obrzeki to może byc objaw zatrucia ciążowego. Lepiej to sprawdzić. A lekarze czasem to zlewają.
    No wlasnie robilam badania w czwartek (mocz i morfologia) i w piatek polozna z poradni przez tel. stwierdzila, ze wyniki mam w normie. Juz sama nie wiem. Ale masz racje, podjade dla pewnosci rano i zrobie prywatnie...wizyte mam na 14.

Patrycja24
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 5 rano skurcze ktore niczego nie wnoszą ;p Caly dzien mialam takie grubo ponad 100 ale trwające krotko bo 10 sekund, teraz są dlugie i męczące ale w granicach 80. Wcześniej szły z podbrzusza teraz z krzyza.. No nic, leżymy czekamy:)

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Długo mnie nie było.
    02.05 o godz.10.19 przyszedł przez cc na świat nasz syn Dominik. Całe 50cm szczęścia i 3520g wagi :) 10 pkt
    Nie miał żółtaczki i we czwartek już wyszliśmy do domku. Jak na razie dużo śpi i jest grzeczniutki. Ciekawe jak długo będzie tak spać. Bo w zasadzie to budzi się tylko na jedzenie, troszkę się rozgląda, zje i idzie spać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 21:31

nick nieaktualny, Negra, Patrycja24, Liley, hiacynta99., Aniu_leczka, Lilik, klaudia1534, Narinka, Evil89, Rudzina, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenka - gratulacje :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Marzenka : )
    Jak to jest z tymi punktami? U nas przy cesarce max to 9

tb732n0a0czusv9c.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenka gratulacje dużo zdrówka dla maluszka i żeby był taki spokojniutki jak teraz cały czas

• hiacynta99. Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, po weekendzie :-) jeszcze nie urodziłam cholestaza wykluczona :-)

Dzis mam termin z USG

Obudziłam sie z powodu silnych boli brzucha :/ masakra jakas !! Wczoraj sie bardzo dziwnie czułam bez życia i wogole ..

Nie wiem czy się cos nie rozkręca ...

Lilik, nick nieaktualny, Marietta lubią tę wiadomość

hsxq6uc.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coraz mniej nas zostaje na placu boju ... Pewnie ja bede ta ostatnia

pasia27 lubi tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hiacynta oby coś do przodu poszlo.U mnie narazie nic a termin na środę dziś mam ktg więc zobaczymy czy coś się dzieje czy nadal cisza.Juz też bym chciała żeby jakieś ruchy poszły w stronę porodu a nie w ciągłej niepewności.

Wczoraj miałam nastrój na płacz ale jakoś się udało powstrzymać-powód byliśmy u męża rodziców, naprawianie z ojcem podłogę w domku w ogrodku i czegoś im zabrakło, mieli jechać 20 km i kupić a ja na to że jadę z nimi że nie mam zamiaru siedzieć i się nudzic bo teściowa w domu przed telewizorem w tak ładna pogodę zamula. A mój mąż że się nie zmieszczę z nimi bo wozek jeszcze spakowalismy cały i fotelik.Wiec się wkurzylam i powiedziałam że chce jechać do domu.Wiec pojechalismy.W drodze powrotnej on do mnie z tekstem to może zrzucić spacerowke u Twoich rodzicow-wtedy wybuchlam,że jakim prawem u jego rodziców siedzimy 5 godzin a u moich mamy jechać tylko po to żeby zostawić wozek.Dodam że moi rodzice mieszkają w tym samym mieście co my a jego 20 km od nas i jak by tak na to z boku spojrzec to tam.u nich większość czasu siedzimy(fakt faktem że mieszkają w domku i mają ogródek ale to niczego nie tlumaczy) -weekendowe obiadki(jak nie przyjedziemy w sobotę czy niedzielę na obiad to pytania dlaczego?-bez kitu jak byśmy mieli abonament wykupiony u nich).Szkoda słów.
    I wczoraj wieczorem lekkie bóle jak na okres ale cały czas były więc pewnie tak musiało być.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 06:39

‹‹ 1671 1672 1673 1674 1675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ