Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Nie tylko i na ból bo paracetamol nic nie dał a bolało jak cholera.. a ibuprom chociaż trochę ulgi przynosił.. u mnie temp zaczęła się od poniedziałku myślę że to zasługa ibupromu bo ok 38 była raz mierzyłam 38.8 ,mnie też bakier swedziało a potem jakby oparzone było tak piekło
-
Ja przez pierwsze 4 tyg co 2-3 h,ale jak juz bylo coraz mniej to co 4-5 h bo sciagalam wtedy wiecej a teraz to już nawet po 5 h prawie nic nie ma.W ogole slyszalam,ze jak się odciaga to szybko zanika pokarm.Może jestem przykładem ,tyle że gdzieś się po drodze zrobil zastoj już myslalam czy nie spalić pokarmu szalwia ale Noe znam opini
-
O dziewczyny jak u mnie tak dalej pójdzie to we 3 pojdziemy w srode. Pisałam do mojej dr i stwierdziła ze jak wytrzymam to w srode podejmiemy decyzje czy nie od razu na oddział. Mi chyba zaczął czop odchodzić ale czysty.
Rozmawiałam tez z przyjaciółka, jest położną. Doradziła konkretne sprzatanie ćwiczenia i męża.. ale czekam do środy. Skurcze skurczybyki mam ciagle nieregularne od głowy... mam dość -
hiacynta99. wrote:Nie wiem !! Jakiś glut dzis byl żółtawy 3na 3cm. Przed porodem zbada mnie to mi powie.
Gorzej jak mi zaoferują masaż szyjkito Kuźwa dam nogę z szpitala .....
no właśnie o tym wczoraj czytałam, i też stwierdziłam że spieprzę
Mam taką cichą nadzieję , że mnie moja skieruje na Oddział jak ona będzie na Dyżurze i poproszę ją żeby wszystkie metody wypróbowali tylko nie to -
Liley wrote:Hiacynta z tym brzuchem zanim ruszysz to zdążą cie złapać ;p
E dam radyschudłam 1 kg moja forma nawet dobra hahaha
Iwa mi lek powiedziała ze jak dalej mam tylko 2 cm rozwarcia to na pewno cewnik mi założą!! A na masaż chyba mogę się nie zgodzić?? Nie wiem..
Mi przez weekend sexy, sprzatanie, skakanie na piłce, chodzenie po schodach i cieple kąpiele nic nie pomogły!!!jak dla mnie to tandeta nic to nie pomaga i w pierwszej ciąży tez nie pomogły!
Brzuch mnie w nocy bolał od godz 2 -5 co chwile bolalo i wyciszało sie!! Na ktg tez pobolewał mnie ! A nic nie zapisywało. Ehhh -
Oczywiście, że możesz sie nie zgodzić! A planu porodu nie macie? Zeby tam wpisać? Ja mam cc i plan porodu mam taki okrojony, ale mam np wpisane że zakladanie cewnika tylko ze znieczuleniem.
My raz i od soboty sie męczę. Podejrzewam, że gdybym dopadła starego to by szybko poszło ale chciałabym do środy wytrzymac i iść jeszcze do dr krysi. Zawsze czuje sie jakoś bezpieczniej jak ona mnie zbada...
swoją drogą, jeśli to co ja odczuwam to sa bole krzyżowe to ja wam dziewczyny przesyłam tony szczęścia, żebyście tylko tego nie doświadczyły... bo mnie aż paraliżuje.hiacynta99., Iwa81 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
widzę, że duża ekipa się szykuje na środę
bardzo, bardzo bardzo chciałabym do was dołączyć bo 18 to nasza rodzinna data ale nic się nie zanosi. Jestem cholernie obolała, chodzić nie mogę, schylać się nie mogę a seks, hm chyba bym padła zanim byśmy zaczęli
wiec łażę po domu z kąta w kąt, przestawiam rzeczy, zapisuję mężowi listę do zrobienia i czekam na cud, na naszą córeczkę a ona odpowiada mi ugniataniem w podbrzuszu i kopniakami po żołądku, chyba jej się nie spieszy.
Ostatnio rozmawiałyśmy o podtopionych telefonach no i wczoraj utopiłam swójna razie leży w ryżu i odpoczywa, mam nadzieję że zadziała bo przyzwyczaiłam się do niego.
-
Bol krzyżowy juz zaliczony przy pierwszym porodzie! Wczoraj jak mialsm bole to nie wiedziałam co robic czy czekać czy jechac! Bo łapało i przechodziło!
Cos mi nie pasowało w tych bolach ! Bo przy krzyżowych nie przechodzi ból tylko jednym ciągiem sie nasila.
Przykład; jak bys poszła na operacje kręgosłup w odcinku krzyżowym na żywca.hehe
Może dobrze ze pójdę na wywołanie! Nie będę się zastanawiać czy to do porodu czas jechac czy nie? Bo z + GBS nie chce czekać za długo.