Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pasia- jaka jest norma bilirubiny? Wydaje mi się, że 5 to bardzo mało już. Nie boisz się podawać Luminalu? Pediatra też mi o nim wspomniała, ale powiedziała, że nie będziemy małej usypiać- wg niej lepiej zaczekać ze szczepieniem te 2 tygodnie, niż podawać ten bardzo silny lek...
-
Negra wrote:Pasia- jaka jest norma bilirubiny? Wydaje mi się, że 5 to bardzo mało już. Nie boisz się podawać Luminalu? Pediatra też mi o nim wspomniała, ale powiedziała, że nie będziemy małej usypiać- wg niej lepiej zaczekać ze szczepieniem te 2 tygodnie, niż podawać ten bardzo silny lek...
Daje po pól czopka Luminalu rano i wieczorem..no tak lekarka zadecydowała..nie będę się madrowala ..wie co robi ufam jej ze nie wyrządza malej krzywdy
Z synem to samo miałam eh..powtorka z rozrywki..eh -
Pasia Twoja jeszcze więcej ma tych kropek i bardziej czerwone.
Czytałeś cie coś o skokach rozwojowych?Ie wiem czy moja Martynka tego nie przechodzi. Właśnie wyszlysmy w 5 tydzień i wg teorii teraz właśnie się rozpoczyna pierwszy skok rozwojowy.Mala mniej je,Czasami krzyczy bez powodu hmmm nie wiem kiedy co kaman.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ktora przerabiala katar. Młody strasznie furczy, ale śpi spokojnie, je normlanie. Jak je i śpi to nie furczy. Katarkiem cos tam odciągam. I teraz pytanie czy to katar.
-
Wlsnie bylam dzisiaj u lekarza z tym charczeniem, sapaniem, niby jak katar ale z nosa nie leci.. I nie zawsze to slychac. Pani dr stwierdzila ze osluchowo ok i ze to pewnie wiotkosc krtani i czasami to trwa do 2 roku zycia... Ale zeby sie martwic, 2 razy dziennie woda morska nawilzac powietrze i czesto spacerowac. Mowila ze maly dobrze sobie z tym radzi gorzej moze mu sie oddyhac jak bedzie przeziebiony
https://parenting.pl/portal/wiotkosc-krtani-u-niemowlat -
To raczej nie to bo jak spi to jest ok.
Jak sie budzi to wciąga powietrze i brzmi jakby miał mega koszmarny katar.
Jak taki stary żul pod sklepemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 20:36
-
nick nieaktualnyU nas tez zaczyna rozwijsc sie ciemieniucha...krostek pokico nie ma. Pojawiaja sie jakies pojedyncze, na drugo dzien znikaja i w innym miejscu pojawia sie nowa itd. A co myslicie o szczepionkach pojedynczych na nfz. Ktora tak szczepi. Co Was przekonuje do tych ,5w1 a nie tych bezplatnych? ,
Ja to dalej nie wienm jak ubierac dziecko. U Was widze,ze takie wyrozbierane. Ubralam kiedys po domu same body z dlugim rekawem i one takie wyciete na szyji sa i sie zastanawiam czy nie zimno mu. Na zewnatrz 25 st i slonce to ubieram mu dwie warstwy i przykryje czasem pielucha flanelowa jak wieje. Nakypiwalam tyle rampersow i jakich spodenek na lato a chyba tak zeby byly gole nozki to chyba nie pochodzi w to lato . Juz sama nie wiem
I
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Dziewczyny jakiej wody morskiej używacie ?? Sterimar Marimar ??
Z tymi kostkami nadal walczę nie mogę na nie patrzeć-używam atoperal krochmaly +pianka do mycia na razie bez zmian -2 dzien kuracji.Wczoraj z mężem się o to poklocilam bo do tej pory kapalismy w oliatum ,a on do mnie ze przez to że zmieniłam na atoperal jeszcze więcej tych kropek ma.Ale mnie wkurzyl wczoraj, człowiek się stara,a ten jeszcze ze to moja wina.
Czytałam też o nadmanganianie potasu oraz kisielku z siemienia lnianego ale nie wiem czy eksperymentować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 08:51
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]