Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NatiB wrote:Mojego znowu wysypało... Cała buzia w drobnej, czerwonawej wysypce, troche na brzuchu. Mały niespokojny, mało śpi, próbuje sie drapac po buzi ;(( ja sie załamie, nie wiem juz co jeść
przytulasz go do swoich koszulek przecież -
nick nieaktualny
-
Nie, ja swoje tez piore w loveli.. Dostal wczesniej alergii na bialko z mleka krowiego i teraz jest wrazliwy na byle plaster pomidora np. Wszystko co moze wywolac alergie juz odstawilam (jajka, nabial, soja, cutrusy itd) a teraz sie okazuje, ze na te mniej alergenną zywnosc tez jest teraz wrazliwy bidulek
Czyli to co zawiera histaminy tez teraz wywoluje u niego reakcje alergiczna... Masakra
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
klaudia1534 wrote:Właśnie wróciliśmy z usg bioderek, przy okazji chciałam zapisać Kacpra na szczepeienie. Zdecydowałam się na szczepionkę 5w1 a podobno w okresie wakacyjnym mają być jakieś braki na hurtowni i może być problem z podaniem 2 dawki ;/ Zapisywała już któraś z Was może, jak jest u Was? Pani w rejestracji podpowiedziała mi że jeśli bardzo chce tą szczepionkę to jedynym wyjściem żeby mieć pewność że dostanę drugą dawkę to wykupienie jej w aptece na własną rękę i poproszenie apteki o przechowanie...
-
josephinka84 wrote:Dziewczyny, nie wiem czy to placebo czy co, ale na mnie ta kozieradka działa:)
-
pasia27 wrote:Mojej dZisiaj zszedł strupek z miejsca ukłucia po szczepionce szpitalnej gruźlicy i wyszla ropa
octeniseptem psikalam..mam.nadzieje ze nic.z.tego.nie będzie bo.ta gruzlica lubi sie babrac eh
-
Ja cały czas się zastanawiam nad tymi szczepionka mi. Napewno wezmę 6w1 ale teraz nie wiem czy szczepić na rotawirusy,pneumokoki i meningokoki.Slyszalam że meningokoki można zaszczepić nawet jak dziecko będzie miało 2 latka.Lekarka skolei mówiła mi że jak by miała wybierać to napewno zaszczepila by na pneumokoki....[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Ja z racji pracy będę szczepić ba rota pneumo i meningo
co do skojarzonych - wolałabym 5w 1(receptę nam na 6w1. Roznica oprócz ceny jest w wzw. W szpitalu szxzepia euvaxem(przynajmniej u mnie) a w tej 6w1 jest inna komponenta od wzw(z tego co słyszałam) I nie wiem czy to dobrze zmieniać.. Jedyne co za skojarzonymi do mnie przemawia to krztusiec acelularny