Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati wielki buziak dla Ciebie! Miałam to napisać. Ale juz raz na forum na fb (rodzice z mojego miasta) wyglosilam swoja opinie na temat szczepień i maDki ze środowiska anty mnie zlinczowaly. Co do autyzmu faktycznie-badania byly jedne opisane w lancecie. notabene autor przyznal sie pozniej do ich znikomej wartości... A ze nop sa? No sa byly i będą! Wez apap. Wróć przeczytaj ulotkę... Malo kto wie ze nadużywanie paracetamolu uszkadza wątrobę... No ale.. Apap taki bezpieczny!!
Negra-z ta rtęcią.. Więcej jej w salacie aniżeli w szczepionkach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 12:09
NatiB lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Nie wiedziałam.ze.to lubi powracać..eh no.ale.lelarka.powiedziala ze nie wie czy nie będzie.z.tego.pozniej innej atopi..
Póki co.dzis Buzka super ..teraz nawilzam tylko kremem regenerujacym..
Ja się modlilam, żeby to nie było AZS bo to jest najgorsze, wiec i tak lepsze te ŁZS, mojemu wychodzą teraz 3 i widzę, że znów się zaostrzaja plamy, ale ma tylko w zgieciach, wcześniej miał całe ciało, tylko twarz się uchronila a ba ramieniu zmiany były bardzo duże i saczace, wyglądał tak źle ze dostaliśmy skierowanie do szpitala na oddział alergologi tam zrobili ku wszystkie badania od a do z i wykluczyli alergie, chociaż ja wcześniej mu sama robiłam prywatnie, nawet jeździłam z wawy do łodzi do alergologa
-
aaaguchaaa wrote:Negra-z ta rtęcią.. Więcej jej w salacie aniżeli w szczepionkach:)
-
Witam,
Wracając do tematu rodzeństwa i zazdrości
U nas jak narazie odpukać starszy nie strzela fochów o Miśka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b486fe935058.jpg
Dzis ważyłam Miśka no i przybrał miufff wreszcie waga w góre poszła, a nie stale w dól ;/
W poniedziałek ważył 4300 a dziś 4510
A co do szczepień hmm chyba na rota zaszczepie, bo starszy ze szkoły moze cos przywlec
a już z tymi biegunkami przeszliśmy ostatnio ;/ co prawda alergia !!! ale kupy walił równo jak na rota.... z 15 i więcej bywało
Tyłek do dziś mu smaruje i mąką ziemniaczaną sypie, żeby doszedł do siebie!!Patrycja24, pasia27 lubią tę wiadomość
-
mmarzenak wrote:Kiedy wasze dzieciaki zaczely gaworzyc?
Jak skończył 3 tyg, zaczął tak raz dziennie cos mu sie wypsnęło
Teraz kilka razy dziennie
Jak juz paruje ze mnie!!!!Misiek wyda głos i mi serce mięknie
i wszystko mi przechodzi
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
dzisiaj mój młody ma fazę na niespanie, męczył się z zaparciem od 5 rano i w sumie nie spał takim normalnym snem do 15 chyba... do 12 nie wiedziałam za co się złapać, nie mogłam go odłożyć, ni to głodny, ni to kwękający. Odpadł w końcu na moich kolanach i udało się go odłożyć do łóżeczka, zobaczymy ile pośpi.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fcd6f081d04.jpg
mmarzenak, Patrycja24, Kocia, pasia27, hiacynta99., Iwa81, KokoszaNell lubią tę wiadomość
-
AAALE SUPER dzieciaki
przytulam wszystkie
Koko, ja po wizycie u pediatry dostałam na brzuszek małej (a też objawiało się marudzeniem) dicoflor, to jest probiotyk. 5 kropelek dziennie z rana. No i nie wiem czy to zbieg okoliczności ale mała jest od wczoraj zrelaksowana, możesz spróbować jeśli nic innego nie podajesz. To jest bez recepty.
Może pomogło też wprowadzenie smoczkadajecie swoim dzieciom smoczki? Ja w nocy podałam pierwszy raz a już dzisiaj na jego widok otwiera buziaka
-
Baronowa_83 wrote:Pasia jak stosujesz ta kozieradkę?
to chyba Partycja? Hmm
Kozieradka jest czasem w składzie herbatek laktacyjnych..tylko trzeba uważać bo zmienia smak mleka i może nie pasować..no i zapach potu zmienia hehWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 20:16
-
Ja daje smoczek..juz w szpitalu mój mi kupił najtańszy w Pepco na próbę i przypasoWal..ratuje sie na spacerach jak glodna juz a ciężko się ze starszym wyzbierac albo teraz leży w łóżeczku i sie relaksuje..nie mam nic przeciwko o ile nie widzę 3-4letniego dziecka ze smoczkiem.w.dzien hehe
Agusia ;) lubi tę wiadomość