Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja odcisgam najmocnieksza mocą odkurzacza;-)a później nawilzam i zostawiam już..
Pasuje do każdego odkurzacza
U nas w mieszkaniu 20-21stopni.chłodno:-) o 16pojechallsmy na działkę pokapac sie ale.z dziecmi samemu to nie wypoczynek eh..do 20posiezielismu ..dzieci o 22usnely dopiero..aaaguchaaa lubi tę wiadomość
-
My mamy 27. Wczoraj go jeszcze w pajacu kladlam. Dzisiaj juz w krótkim body i skarpetkach. Okno mamy zamknięte. Ale my zawsze mamy w nocy zamknięte bo tu jest straszny halas.ale w ciagu dnia otwarte przy nim. Aha przykryty kocykiem
-
KokoszaNell wrote:my mieliśmy konkretny atak płaczu wieczorny, zmęczenie i upał dały się we znaki, ale spacyfikowałam syna na szczęście... mam nadzieję że pośpi biedulek. szkoda mi go bardzo.
-
Kłosia wrote:Dziewczyny stosuje któraś z was otulacze ? Możecie jakiś polecić ? Mała cyrk na kółkach odstawia i jednego dnia pomogło omotanie pielucha tylko ze się to rozwija.
ja też motam pieluchą, ale jak się rozkopuje to i pielucha się rozwija, więc się wybudza. Zamawiam otulacz tulik, przynajmniej się sam nie uwolni, a działa na niego bardzo dobrze. Dziś w nocy dwa razy zadziałało tylko zamotanie w pieluszkę, ale i tak jestem padnięta, jestem sama bez męża i młody dał mi w kość. -
Cześć dziewczyny, niewiem jak w waszych rejonach ale u nas prognoza na dzisiaj dwadzieścia parę stopni,więc się cieszę bo wczoraj była masakra, a w nocy już bylo chłodniej wiec młoda tylko raz się obudziła na jedzenie. I ten superowy deszcz i wiatr nad ranem - bajka
-
Iwa81 wrote:Mam do Was pytanie, chce kupić pas poporodowy, czy któraś z was wie, jak dobrać rozmiar?
zawsze miałam tendencję do brzuszka mimo w miarę szczupłej reszty ale teraz to się mocno obawiam jak się tego pozbędę
-
Iwa81 wrote:Mam do Was pytanie, chce kupić pas poporodowy, czy któraś z was wie, jak dobrać rozmiar?
-
nie używam pasa, ale zaczynam się zastanwiać. Mam koszmarny brzuch, a od azali (hormony anty) kilogramy lecą do góry ;/
Wczoraj mierzyłam sukienki w sklepie i mało się tam nie popłakałam ;/ bebzok jak w 7 miesiącu ;/ -
Baronowa_83 wrote:nie używam pasa, ale zaczynam się zastanwiać. Mam koszmarny brzuch, a od azali (hormony anty) kilogramy lecą do góry ;/
Wczoraj mierzyłam sukienki w sklepie i mało się tam nie popłakałam ;/ bebzok jak w 7 miesiącu ;/Patrycja24 -
Patrycja24 wrote:Niech te upaly sie koncza...My mamy dzien lenia, lezymy rozebrani i sobie przysypiamy
okna pozaslaniane to nawet da sie wytrzymac.
-
A u nas chlodniutko, pada deszcz
a co do pasa to kobsultowalam z położna powiedziała że rana po cięciu zagojona można startować z pasem tylko jedno co powiedziała że mam nie nosić cały czas tylko np 2h i przerwa kilkugodzinna, więc tak mam zamiar zrobić, mojej koleżance bardzo pomógł po ciąży. Tylko muszę właśnie rozkminic jak dobrać odpowiedni rozmiar i jaki jest najlepszy bo na allegro w pieruny tych pasów i rozstrzal cenowy i pytanie który najlepszy hmm
-
Iwa81 wrote:A u nas chlodniutko, pada deszcz
a co do pasa to kobsultowalam z położna powiedziała że rana po cięciu zagojona można startować z pasem tylko jedno co powiedziała że mam nie nosić cały czas tylko np 2h i przerwa kilkugodzinna, więc tak mam zamiar zrobić, mojej koleżance bardzo pomógł po ciąży. Tylko muszę właśnie rozkminic jak dobrać odpowiedni rozmiar i jaki jest najlepszy bo na allegro w pieruny tych pasów i rozstrzal cenowy i pytanie który najlepszy hmm
Patrycja24 -
Patrycja24 wrote:U nas mega deszcz z mega burza byl wczoraj wieczorem, ale nic chlodniej niestety nie jest. Dobrze, ze maly w miare grzeczny bo wczoraj dawal do wiwatu i upoceni bylismy oboje. Efekt- cala buzka i glowa w potowkach. Smarowac to czyms?