Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa ja dawalam enterol jak mial biegunk . Chociaz pediatra stwierdzila ze to nie biegunka to ja wiem swoje. Po 3 saszetkach przeszlo a dawalam 2x dziennie.
Ja tez tu nie mam kolezanek - na wsi byłam ze 3 razy. Wychodze na podworko. Przyjaciółka 30km. Wrzesniowka wiec na ostatnich nogach tez sie nie widzimy za czesto. Troche doskwiera samotnosc ale z drugiej strony jak ma mi tu ktos siedziec caly dzien to w nosie ;p lubimy cisze i spokoj.
miły zrobil sie na prawde miły. Nie to dziecko. Dzisiaj co prawda 3cia kupa była baaaardzo sluzowata ale 2 zrobil normalne. Moze jakies resztki po 3 dniach bez.
My mamy dolek z powodu pogody. Jest strasznie. Chodzę w bluzie bo mi zimno ciągle
A jutro znow mam fizjo i juz czuje ten bol ; ( -
nick nieaktualnyPoli, a Ty jesteś z kujawsko-pomorskiego? Heh, my na spacerze poznaliśmy mamę też z Szymonkiem i też z maja i mieszka blok obok. Czasem wystarczy zagadać do jakiejś mamy w parku jeszcze z sąsiadkami zaczęłam pogaduchy ze znajomych to tylko jedna koleżanka ma dziecko, a reszta nie ma i nie chce mieć, także przyjaźnie trzeba rozkręcać na nowo
My chcemy się zapisać na basen, na zajęcia dla niemowlaków, zawsze to jakaś odskocznia od siedzenia w domu -
Hej
Nie chcę zapeszać i zbyt wcześnie chwalić Dominika... Ale... pospał dziś do 4.30 i zaczął ładnie jeść po 100-130ml i nie ulewa ani grama, je bez płaczu i histerii w 10min. Teraz tylko kwestia wagi, czy przybiera. niestety babka sprzedała mi chyba zepsutą wagę, bo w sobotę na golasa miał 4510g a dziś w ubrankach i pampersie 4200g. Zważyłam kilo cukru w opakowaniu i pokazała 700-900g ważyłam kila razy... na kuchennej 1100g z opakowaniem...
Więc jutro pójdziemy do przychodni, a mam nadzieję że kobieta odda mi pieniądze... choć pewnie mogę się łudzić... choć wydawała się w porządku. -
domi05 wrote:Hej
Nie chcę zapeszać i zbyt wcześnie chwalić Dominika... Ale... pospał dziś do 4.30 i zaczął ładnie jeść po 100-130ml i nie ulewa ani grama, je bez płaczu i histerii w 10min. Teraz tylko kwestia wagi, czy przybiera. niestety babka sprzedała mi chyba zepsutą wagę, bo w sobotę na golasa miał 4510g a dziś w ubrankach i pampersie 4200g. Zważyłam kilo cukru w opakowaniu i pokazała 700-900g ważyłam kila razy... na kuchennej 1100g z opakowaniem...
Więc jutro pójdziemy do przychodni, a mam nadzieję że kobieta odda mi pieniądze... choć pewnie mogę się łudzić... choć wydawała się w porządku. -
Moja dziś spała od 21 do 6 więc pięknie.Trzeba ja więcej nosić bo leżeć już nie lubi i nosić oczywiście pionowo żeby wszystko widziała.
Dziś przyszedł fotelik do karmienia dla małej śliczny miętowy (dostała na chrzciny kartę podarunkowa do smyka więc za to zamówiliśmy fotelik)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/422a24a190d2.jpg
A to moja baletniczka: )Iwa81, Poli9106, Liley, Patrycja24 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Poli9106 wrote:Jeszcze raz podbijam pytaniem na temat nosidla ergonomicznego,używa któraś?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Poli9106 wrote:Jeszcze raz podbijam pytaniem na temat nosidla ergonomicznego,używa któraś?Patrycja24
-
Wrrrrr mam dość tego dziecka
Kiedy ja się wyspie?!
Dostanie kleiku do butli jak tak dalej będzie
Nie dość że się budzi dwa razy w nocy o 24 I 4 to każda pobudka to przynajmniej godzina usypiania
Teraz od 4 nie śpi, marudzi w łóżeczku piszczy i gada i cmoka piastki
Zawsze po jedzeniu wkłada te ręce do buzi ale jeść nie chce... -
Hehe moja wczoraj w ciagu dnia nie spala.jakby tak zliczyc 4 h poszla spac o 22 do 1:30,i o dziwo o 4:30 wstala teraz znowu spi ale jakos tak na czuja,ze moze zaraz wstac...Mieliśmy 3 dni gości i i ona prawie nic nie spala w ciągu dnia więc się śmiałam,ze musi się wyspać po weekendzie.
Mam 24℃ w sypialni i chyba jej bylo za zimno miala na sobie pajaca i była przykryta kocykiem,byla cała chlodna to zalozylam jej bluze ale nie widzę,zeby sie ocieplila.Mierzylam.jej temp.To najpierw 36,2 potem 36,7 i cholera nie wiem.Nie znam się czy ta pierwsza nie była za niska ,mierzylam.jej bezdotykowym -
domi05 wrote:Wrrrrr mam dość tego dziecka
Kiedy ja się wyspie?!
Dostanie kleiku do butli jak tak dalej będzie
Nie dość że się budzi dwa razy w nocy o 24 I 4 to każda pobudka to przynajmniej godzina usypiania
Teraz od 4 nie śpi, marudzi w łóżeczku piszczy i gada i cmoka piastki
Zawsze po jedzeniu wkłada te ręce do buzi ale jeść nie chce... -
W końcu zaczął zasypiać po 1,5godziny... ale tylko w wózku i tylko jak go woze bp jak przestanę to się od razu kręci. .. ciekawe co zrobię jak zacznie siadać
Szlak mnie z nim trafi, jak usnie na dobre to pewnie 6 będzie i pewnie P 7 już znowu wstanie...
My mamy między 23 stopnie a 23,5, młody ma bodziaka z krótkim, na to pajac i śpi w spiworze i jeszcze czasem karczek ma chłodny, jak było bez bodziaka pod spodem to był cały zimny
W nocy lubi się zagrzacWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 05:26