Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja od kilku dniu budzi się raz w nocy np2-3 później śpi do 6-7.wczesniej przysypiala cała noc do 5-6 nie wiem co jej się odmienilo. I jak się budzi o tej 2-3 to zawsze jakaś dziwna poza w łóżeczku np dosunela się do samej góry aż dotykają górnej ścianki a dziś była odwrócona na brzuszek i sobie pelzala. Może kaszke jej będę badając do wieczornego mleka. Ile podajecie kaszki?zastępując łyżkę mleka łyżka kaszy czy dodatkowo dosypujecie kasze?
domi05 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kłosia wrote:On bez przerwy od tej 20 do 5 spał ?
W nocy nie ma problemu ze spaniem,przeważnie się budzi koło 3 na mleczko, dzisiaj poplakiwal przez sen po 1 ale dałam smoczka i w mig spokój
A w dzień dziś spał 9.45 do 10.15, wstał o 7, może teraz uda mi się godz znów uspac bo marudzi ale nie pokladam w tym wielkich nadziei -
JustyśM wrote:Moja od kilku dniu budzi się raz w nocy np2-3 później śpi do 6-7.wczesniej przysypiala cała noc do 5-6 nie wiem co jej się odmienilo. I jak się budzi o tej 2-3 to zawsze jakaś dziwna poza w łóżeczku np dosunela się do samej góry aż dotykają górnej ścianki a dziś była odwrócona na brzuszek i sobie pelzala. Może kaszke jej będę badając do wieczornego mleka. Ile podajecie kaszki?zastępując łyżkę mleka łyżka kaszy czy dodatkowo dosypujecie kasze?
-
aaaguchaaa wrote:Dziewczyny mamy katar i lekki kaszel. Chce kupic maść najerankowa bo ponoc niezla.. I pytanie gdzie ja wdmarowujecie? W klatkę piersiową?
W klatkę piersiową (górną część, powyżej serca) i w plecki (też na górze) to maść np. Depulol. Można ją też na noc wsmarować w stopkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 12:09
-
U nas też drzemka. Mała wyciszyła się w chuście i po mleczku szybko i spokojnie zasnęła. Powiem wam że chusta kółkowa jak dla mnie rewelacja właśnie na takie szybkie zamotanie do wyciszenia a widzę że przy zębach będzie nas nie raz ratować. I chcąc nie chcąc chwalę się drugą jedyneczką, teraz mam nadzieję na kilka tygodni spokoju
-
Pospal pół godziny, ale obudził się marudny i niedospany więc położyłam mu pieluszke na oczka, włączyłam okap w kuchni i jeszcze drzemie
Dziś dałam mu kasze łyżeczka. Strasznie naciagal i się dlawil. .. dziwne bo dwa dni temu dokładnie ta sama jadł bardzo ładnie. Była szwagierka. .. zasugerowała żebym mu dolala syropu malinowego(!) Bo będzie słodkie i dobre i chętniej zje. Udałam ze nie słyszę. . -
Witamy się w kolejny upalny dzień.
Rano zaliczyłyśmy szczepienia, rotarix wyduldała migiem, pneumo - o dziwo na ukłucie był tylko jednorazowy krzyk bez łez
Pojechałam samochodem żeby było szybciej, żeby nie wieźć jej w ten upał wózkiem, teraz siedzimy na dole u rodziców, bo u nich chłodek, 20 stopni
Młoda zwolniła z przybieraniem i chwała dla mojego kręgosłupa,
waży 7820kg, ale mega podrosła bo ma 76cm, i ja się dziwiłam że pajace 68 robią się za krótkie.
I dziąsła rozpulchnione - no zobaczymy czy coś wyrośnie w najbliższym czasie.
U Nas mała śpi w sypialni, póki się mieści w kołysce, ale też czasami póki niema męża śpi ze mną na łóżku w nocy.
- Jak są upały to My wychodzimy z rańca, a potem po 18.00
- Maść majerankowa- też pod noskiem smarowałam
Słuchajcie może któraś mi podpowie, dzisiaj lekarka podała mi nazwę maści która podobno jest superowa na odparzenia, ale ja pierdoła nie zapisałam nazwy coś DERMA... ktoś coś może słyszał ?
-
Dziewczyny jak długo może stać w podgrzewaczu słoiczek z obiadkiem? Bo usunął na amen, jadł o 10.30, chyba pół godziny nic się nie stanie jak będzie w podgrzewaczu? Bo dłużej chyba spać nie będzie... chciałam już włożyć do podgrzewacza bo pewnie obudzi się głodny
-
nick nieaktualnyWpisałam w google derma... i wyskoczyły trzy opcje: Dermatol, Dermosan i Dermalibour. Nie znam ich, więc nie pomogę, tylko nazwę wyszukałam
Ale dzidzia duuuża
A używa ktoś jeszcze pieluch "2"? Ja już kupiłam "3" i jednak musiałam się przeprosić z "2", bo za duże. I chyba do pół roku utkniemy na nich
A ubranka to od miesiąca dopiero 62, a my z mężem raczej z tych wyższych