Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=tw9qvZydlsQ
U nas takie postępy w przemieszczaniu;)[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ja kupiłam jeden i drugi. Ostatnio testowaliśmy ryżowy, było ok (po testach w dzień dałam na noc, spał 6 h nie licząc przerwy na bąki z płaczem ale ma tak od jakiegoś czasu więc kleik tu nie zaszkodził, chyba bardziej herbatka z koperkiem - poszła już w odstawkę i zobaczymy), dziś poszedł w testy kukurydziany. Dodałam miarkę do mleka. Czytałam że ryżowy może powodować zatwardzenia, ale jak to bywa, każde dziecko może znosić to inaczej.
Reasumując podałam kleiki wszystkiego trzy razy i tylko po to by docelowo spróbować wydłużyć nocną przerwę. -
Patrycja24 wrote:Dziewczyny co myslicie o kleiku kukurydzianym? Czaje sie, zeby od niego rozpoczac rozszerzanie diety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 08:47
-
Hej dziewczyny doradzcie cos. Moja mała chyba jest przeziębiona pokasłuje suchym kaszlem i kicha (dwa tygodnie temu byłam z nią u lekarza i osłuchowo ok przepisala Sinecod i spray na suche gardło i to wszystko).Nie chce znowu dk niej iść bo zawsze coś jej przepisze,a nie chce małej faszerowac znowu czymś nowym....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Tak jak mowilam Ninucha przystopowala z waga jak bylo kg na 5 tyg tak jest 440 g na 5 tyg.Niby prawie w normie bo ona ma za tydz 6 miesiecy ale się zmartwilam i znowu mamy morfologie do zrobienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 15:53
-
Poli9106 wrote:Tak jak mowilam Ninucha przystopowala z waga jak bylo kg na 5 tyg tak jest 440 g na 5 tyg.Niby prawie w normie bo ona ma za tydz 6 miesiecy ale się zmartwilam i znowu mamy morfologie do zrobienia
Chciała bym żeby mój tak przystopował za 2 tyg przybrał 700 g -
hiacynta99. wrote:Chciała bym żeby mój tak przystopował za 2 tyg przybrał 700 g
no to nieźle, moja już przystopowała bo w 5 tyg = 800g
A My dalej rozszerzanie diety, i wczoraj dynia, jadła z chęcią,
a dzisiaj brokuły o dziwo wciągała aż jej się uszy trzęsły.
i Butelka z kleikiem robi furorę. -
Mój to się zatrzymał z waga. Chudy a dlugi sie robi;).
Ale od 2 dni w końcu pije po 150. W nocy budzi się po 2 razy. Ale przynajmniej nie musze się martwic o ilość mleka. -
Hej Dziewczyny tu Marcówka 2016. Chętnie odsprzedam za parę groszy ciuszki dla chłopca rozm.68-bluzy, spodnie dresowe, pajace. Naprawdę za pare groszy odsprzedam bo potrzebuję miejsce na kolejne ciuszki jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to dodajcie do przyjaciółek i dogadamy się na priv.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyIwa ja jeazcze owoców nie daję, chcę miesiąc na warzywach pociągnąć, żeby potem ewentualnie nie było problemów. Zresztą uważam, że mam dużo czasu jak wcześnie rozszerzam dietę i nie ma się co śpieszyć Obiadek daję ok. 14 lub 11, zależy jak spacer wypada. Jeszcze pracuję nad rytmem dnia, bo mi teraz przeszedł na 4 butelki dobowo i kombinuję. Wolałabym żeby częściej jadł mniejsze porcje, ale mu się poprzestawiało i się muszę dostosować
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
My zaczelysmy rozszerzanie. Od jabłka bo została mi łyżka musu mojej roboty więc powiedziałam trudno i 4dnijablko tera 2dzienmarchewkab potem brokuł dynia kalafior ziemniak potem mieszanki warzyw a potem owoce. A jak wy dajecie te obiadki? Bo nie kumam.. bo ja to daje cycke i po 30min kilka łyżeczek normalnego jedzenia (takjakpisalammarchew) i odnośnie glutenu- dawalyscie już? Pdjaka postacią i w jakiej ilości.
-
U nas z rozszerzeniem diety kiepsko idzie-malo zjada próbowałam jej gotować sama i słoiczki dawać,dodawalam do nich mleko,kleik no chyba wszystkie kombinacje probowalam zje 4-5 łyżeczek i koniec,deserku podobnie-niektorych wogole nie chce jeść bo kwaśne .Dzis dałam jej soczku z jabłek-świeżo wyciskany i o dziwo jej smakował,a jabłka nie należały do słodkich.Sama nie wiem....rozszerzanie diety u Nas trwa już 3 tygodnie i do przodu nic się nie posowa .Chciała bym żeby już z chęcią zjadła zupke.Kurcze ile czasu potrzeba żeby dziecko się przekonało?Macie jakieś pomysły na dania? Jejciu mam nadzieję,że nie będzie niejadkiem tak jak ja jak byłam mala.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]