Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się godzinę temu bardzo zdenerwowałam, mamy problemy w domu, których się nie spodziewaliśmy, pół godz. temu dzwonił do mnie mąż, pyta jak tam, opowiedziałam Mu co się stało, chwilę pogadaliśmy i się rozpłakałam, bo już nie wytrzymuję emocjonalnie tego, co się tu od wczoraj dzieje
i idę do łazienki się wysikać i takie dwa brunatne gluty w śluzie miałam i teraz się martwię
(
-
CassieMK wrote:Ja się godzinę temu bardzo zdenerwowałam, mamy problemy w domu, których się nie spodziewaliśmy, pół godz. temu dzwonił do mnie mąż, pyta jak tam, opowiedziałam Mu co się stało, chwilę pogadaliśmy i się rozpłakałam, bo już nie wytrzymuję emocjonalnie tego, co się tu od wczoraj dzieje
i idę do łazienki się wysikać i takie dwa brunatne gluty w śluzie miałam i teraz się martwię
(
-
Nawet nie mam melisy, nigdy nie stosowałam
Zajrzałam przed chwilą w majty i mam takie minimalne brązowe plamienie
idę zaaplikować lutkę i grzecznie wyleżeć do rana, mam nadzieję, że przejdzie, strasznie się zestresowałam
nie mogę stracić ciąży, o którą walczyłam 2,5 roku...nie mogę
-
konwalijka wrote:Pisałam wcześniej ale może w gąszczu informacji przepadło. Jeśli któraś z Was ma blisko do Szczecina to teraz jest za darmo takie badanie razem z badaniem krwi czyli test podwójny
zawsze to trochę pieniążków w kieszeni.
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Cassie nie mozesz dlatego nic i nikt nie jest wart twoich nerwów, oddychaj spokojnie i kaldz sie do lozka pomysl o czyms milym ....kochana wdech wydech bedzie dobrze..po prostu nie warto czasmi sie spinac i trzeba niektorych olac i tyle..
-
nick nieaktualnywidze, ze wiele nas tu ciezarnych, ktore dlugo sie staraly o dziecko, a teraz ten strach, ze mozna poronic, ze cos zlego nam sie przydarzy. Ja tak samo jestem przewrazliwiona na tym punkcie, bo jakby teraz cos sie stalo - latwo by nie bylo znow w ciaze zajsc... skoro teraz udalo sie dopiero po 2 latach
no ale niestety nie mamy na wszystko wplywu, jakos trzeba miec nadziejedla maluszka musimy starac sie bardziej optymistycznie myslec...
Dobranoc :* -
konwalijka wrote:A wybralas sobie lekarza czy zapisują jak leci?znasz tam jakiegoś doktora? W poprzedniej ciazy robił mi dr Halc ale nie byłam zbyt zadowolona.Ciągle narzekał na ułożenie dziecka jakbyśmy z mężem mieli się czuć winni ze nas nie słucha i się rusza za szybko:-) jescze sie nie zapisałam bo mam dużo wcześniejszą ciążę, dr mówił mi coś p ok 25.10 ale chyba się przesunie ten termin.
Fajnie ze tez mieszkasz nad morzem, uwielbiam morze i plaże ale pomijając lipiec sierpieńw poprzedniej ciąży nie doczekałam tego badania niestety
konwalijka, Patrycja24 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Ja wlasnie tam jade, nie pamietam jak sie nazywa ta klinika ale jest gdzies na sw. Wojciecha. To tylko dla kobiet z zach-pom. skad jestes?
-
Dzień Doberek
Witam się z rana z lepszym humorem niż wczoraj to pewnie dlatego że do pracy nie trzeba było wstać
Palinas89 życzę Ci z całego serduszka aby wszystko się ułożyło i maluszek zaczął rosnąć a krwiaczek maleć, ja wierzę w Was bo wiara czyni cuda, przytulam Cię mocno
Początki ciąży zawsze są stresujące a zwłaszcza wtedy gdy każda z Nas porównuje wielkości swojego maluszka z innymi, wiem bo też tak robię i jak okazuje się że maluszek jest mniejszy to się stresujemy - niepotrzebnie. Każde dziecko jest inne, każde w innym momencie się rozwija w swoim tempie, później mogło dojść do zagnieżdżenia, owulacji. Nasze dzieci walczą każdego dnia bo bardzo chcą być z nami, dajmy im troszkę czasu a na pewno nadrobią
Agnieszka0812, Marietta, La-mia, Patrycja24, Różyczka, bereda11 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej ja to mialam noc znaczyz ciaza nic sie nie dzialo ale byl maly zjazd u chlenie wódki ja poszlam malego uśpić i leżę smiechy hihy darcia. A tu kuzwa przed północą spiewy na pol domu to oczywiscie moj znienawidzony tesc 72 lata ale pije równo ponoc zawsze pil i za normalny nie jest. Skoczylam do kuchni wydarlam sie ze sami w domu nie sa i wogole trzasnelam drzwiami i pewnie wyszlam na wariatke . od poczatku jej jak jest ja chce sie wyniesc byle gdzie mąż ze nie bo rodzicow nie zostawi o i jest super. Tu w domu kobieta dla tesciA to podczlowiek do sprzątania pilnowania dzieci i siedzenia cicho nie wiem u mnie w domu rodzinnym moze tez nie zawsze wzorowo bylo ale takiego chlewu napewno nie.Miec tyle lat i takim byc tempym dziadem. Jescze wszyscy sie go boja tyle ze ja mam to gdzies i jak jiz nie wytrzymuje to wydre sie. Wogole nienawidze jak ktos sie nie zapowiada i jeszcze przed 20 przyjezdza .czy ja jestem nienormalna ? Ale tak mnie to wkurzylo ze do teraz trzyma z S nie gadam bo zamiast uciszyc tatusia to nic nie zrobil i to potem na mnie wswszyscy patrza i obgaduja ze wariatka .
-
Hej dziewczyny! Głowa mi pęka od północy, Franek dostał temp.39,4 i nie mogliśmy nawet o jeden stopień zbić przez 1,5 godziny, najpierw robiliśmy kompres na czoło i nogi w ręcznik, nie pomagało, w końcu włożyliśmy mu nogi do miski z wodą, oczywiście dostał 2xibuprofen pabi, bo oczywiście czopków nie miałam, masakra, nie mogłam spać do rana, ciągle do niego zaglądałam, tak ciężko mu się oddychałoFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15