X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się godzinę temu bardzo zdenerwowałam, mamy problemy w domu, których się nie spodziewaliśmy, pół godz. temu dzwonił do mnie mąż, pyta jak tam, opowiedziałam Mu co się stało, chwilę pogadaliśmy i się rozpłakałam, bo już nie wytrzymuję emocjonalnie tego, co się tu od wczoraj dzieje :( i idę do łazienki się wysikać i takie dwa brunatne gluty w śluzie miałam i teraz się martwię :((

oar89jcgzipdaets.png
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QU

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:21

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Ja się godzinę temu bardzo zdenerwowałam, mamy problemy w domu, których się nie spodziewaliśmy, pół godz. temu dzwonił do mnie mąż, pyta jak tam, opowiedziałam Mu co się stało, chwilę pogadaliśmy i się rozpłakałam, bo już nie wytrzymuję emocjonalnie tego, co się tu od wczoraj dzieje :( i idę do łazienki się wysikać i takie dwa brunatne gluty w śluzie miałam i teraz się martwię :((
    oj Cassie mam nadzieje ze to niz powaznego ,moze ze stresu te gluty , polóż sie i nie stersuj chcoziaz trudno kiedy nie fajna atmosfera jest w domu ..tulam..moze meliski sie napij mozna w ciazy

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie mam melisy, nigdy nie stosowałam :( Zajrzałam przed chwilą w majty i mam takie minimalne brązowe plamienie :( idę zaaplikować lutkę i grzecznie wyleżeć do rana, mam nadzieję, że przejdzie, strasznie się zestresowałam :( nie mogę stracić ciąży, o którą walczyłam 2,5 roku...nie mogę :(

oar89jcgzipdaets.png
  • pucek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijka wrote:
    Pisałam wcześniej ale może w gąszczu informacji przepadło. Jeśli któraś z Was ma blisko do Szczecina to teraz jest za darmo takie badanie razem z badaniem krwi czyli test podwójny :-) zawsze to trochę pieniążków w kieszeni.
    Ja wlasnie tam jade, nie pamietam jak sie nazywa ta klinika ale jest gdzies na sw. Wojciecha. To tylko dla kobiet z zach-pom. skad jestes?

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie nie mozesz dlatego nic i nikt nie jest wart twoich nerwów, oddychaj spokojnie i kaldz sie do lozka pomysl o czyms milym ....kochana wdech wydech bedzie dobrze..po prostu nie warto czasmi sie spinac i trzeba niektorych olac i tyle..

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QU

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:21

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • pucek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam juz termin na 12.10 na 18 i juz sie nie mogę doczekać ':) nie licząc weekendu to jeszcze tylko dwa tygodnie

konwalijka, Patrycja24 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • pucek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze Świnoujścia

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:04

Patrycja24 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze, ze wiele nas tu ciezarnych, ktore dlugo sie staraly o dziecko, a teraz ten strach, ze mozna poronic, ze cos zlego nam sie przydarzy. Ja tak samo jestem przewrazliwiona na tym punkcie, bo jakby teraz cos sie stalo - latwo by nie bylo znow w ciaze zajsc... skoro teraz udalo sie dopiero po 2 latach :/

no ale niestety nie mamy na wszystko wplywu, jakos trzeba miec nadzieje <3 <3 <3 dla maluszka musimy starac sie bardziej optymistycznie myslec...

Dobranoc :* <3

• pucek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijka wrote:
    A wybralas sobie lekarza czy zapisują jak leci?znasz tam jakiegoś doktora? W poprzedniej ciazy robił mi dr Halc ale nie byłam zbyt zadowolona.Ciągle narzekał na ułożenie dziecka jakbyśmy z mężem mieli się czuć winni ze nas nie słucha i się rusza za szybko:-) jescze sie nie zapisałam bo mam dużo wcześniejszą ciążę, dr mówił mi coś p ok 25.10 ale chyba się przesunie ten termin.
    Fajnie ze tez mieszkasz nad morzem, uwielbiam morze i plaże ale pomijając lipiec sierpień :-)
    Nie.. Po prostu mnie zapisano. W sumie to mi obojętne jaki to będzie lekarz. Każdego przezyje byle zobaczyc moja fasolinke :) w poprzedniej ciąży nie doczekałam tego badania niestety

konwalijka, Patrycja24 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Ja wlasnie tam jade, nie pamietam jak sie nazywa ta klinika ale jest gdzies na sw. Wojciecha. To tylko dla kobiet z zach-pom. skad jestes?
    Nazywa się Diagen i mieści się w budynku szpitala na Wojciecha ale z powodu sklerozy ciążowej nie pamiętam nazwisk doktorów którzy tam badają.

16udgywl4g9leeec.png
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 08:25

16udgywl4g9leeec.png
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W

bimba lubi tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek :)

Witam się z rana z lepszym humorem niż wczoraj to pewnie dlatego że do pracy nie trzeba było wstać :)

Palinas89 życzę Ci z całego serduszka aby wszystko się ułożyło i maluszek zaczął rosnąć a krwiaczek maleć, ja wierzę w Was bo wiara czyni cuda <3, przytulam Cię mocno <3

Początki ciąży zawsze są stresujące a zwłaszcza wtedy gdy każda z Nas porównuje wielkości swojego maluszka z innymi, wiem bo też tak robię i jak okazuje się że maluszek jest mniejszy to się stresujemy - niepotrzebnie. Każde dziecko jest inne, każde w innym momencie się rozwija w swoim tempie, później mogło dojść do zagnieżdżenia, owulacji. Nasze dzieci walczą każdego dnia bo bardzo chcą być z nami, dajmy im troszkę czasu a na pewno nadrobią <3 <3

Agnieszka0812, Marietta, La-mia, Patrycja24, Różyczka, bereda11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja to mialam noc znaczyz ciaza nic sie nie dzialo ale byl maly zjazd u chlenie wódki ja poszlam malego uśpić i leżę smiechy hihy darcia. A tu kuzwa przed północą spiewy na pol domu to oczywiscie moj znienawidzony tesc 72 lata ale pije równo ponoc zawsze pil i za normalny nie jest. Skoczylam do kuchni wydarlam sie ze sami w domu nie sa i wogole trzasnelam drzwiami i pewnie wyszlam na wariatke . od poczatku jej jak jest ja chce sie wyniesc byle gdzie mąż ze nie bo rodzicow nie zostawi o i jest super. Tu w domu kobieta dla tesciA to podczlowiek do sprzątania pilnowania dzieci i siedzenia cicho nie wiem u mnie w domu rodzinnym moze tez nie zawsze wzorowo bylo ale takiego chlewu napewno nie.Miec tyle lat i takim byc tempym dziadem. Jescze wszyscy sie go boja tyle ze ja mam to gdzies i jak jiz nie wytrzymuje to wydre sie. Wogole nienawidze jak ktos sie nie zapowiada i jeszcze przed 20 przyjezdza .czy ja jestem nienormalna ? Ale tak mnie to wkurzylo ze do teraz trzyma z S nie gadam bo zamiast uciszyc tatusia to nic nie zrobil i to potem na mnie wswszyscy patrza i obgaduja ze wariatka .

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Głowa mi pęka od północy, Franek dostał temp.39,4 i nie mogliśmy nawet o jeden stopień zbić przez 1,5 godziny, najpierw robiliśmy kompres na czoło i nogi w ręcznik, nie pomagało, w końcu włożyliśmy mu nogi do miski z wodą, oczywiście dostał 2xibuprofen pabi, bo oczywiście czopków nie miałam, masakra, nie mogłam spać do rana, ciągle do niego zaglądałam, tak ciężko mu się oddychało

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:16

Agnieszka0812, Patrycja24 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ