Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wam powiem tak...
U mnie decyzja o CC zapadła jak miałam już 8cm rozwarcia i uważam, że mogę powiedzieć, że wiem jakim bólem to pachnie ale z dzisiejszej perspektywy cieszę się, że miałam CC, bo dopiero jak synka ze mnie wyciągnęli okazało się, że ma 4120 (a ja z natury malutka jestem przed ciążą 49kilo i 159cm wzrostu).
Tylko, że ja już nie pamiętam skurczy z 8cm, a ból gojącej się rany,a potem ciągnącej blizny pamiętam do dziś.
A co do nietrzymania moczu... moja siostra miała dwa SN ostatnie trzy lata temu i rzeczywiście ma z tym teraz problem będzie szła na zabieg. Prywatnie musi zapłacić 2000zł, bo na NFZ straszne kolejki.
Ja dziś o 17:50 wizyta, poproszę o kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:00
-
nick nieaktualnyGratuluję pozytywnych wizyt
i powodzenia dla reszty !
Ja właśnie skończyłam sprzątać, wymyłam porządnie podłogi i padam na pysk, męczy mnie machanie mopem. Jeszcze tylko ugotować obiad, a wieczorem relaks z kolezankami
Dziś na obiad serwuje kotleta, ziemniaki i sałatkę z pomidora i ogórkaanka418, Magdalena91, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:Ja zapytam o płeć na najbliższej wizycie, wtedy już będzie 12t2d
Pewnie mi nie powie, ale zapytać nie zaszkodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:26
nasza dziewczynusia -
Hej Dziewczyny
Ja tylko się melduję u Was dzisiaj w 10tyg. Mam jakiś totalny spadek formy. Przeziębiona jestem od soboty, niby najgorsze objawy choroby zaczęły mijać a wczoraj i dzisiaj to ja normalnie jak zwłoki jestem. Nie mam siły ruszyć się z łóżka. Jakby ktoś ze mnie powietrze spuściłi pierwszy raz miałam ogromne mdłości od rana do wieczora, odrzuciło mnie od wszelkiego jedzenia i picia. Ledwo pije wodę małymi łyczkami. Do tego stopnia że jak Was czytałam to musiałam pomijać posty o jedzeniu bo mnie cofało. Co za masakra. Jestem bez życia
Trzymam kciuki za wizytki!
I nie jestem w stanie nic więcej napisać ale czytam Was cały czas.
Miłego dnia Kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:31
-
nick nieaktualny
-
izizizi wrote:Wydaje mi sie ze to zalezy od lekarza czy powie, w 12 tyg ponoc juz widac nawet po budowie kosci lonowej dziecka. Wiekszosc chce sie jednak upewnic czy cos tam dynda miedzy nogami lub nie
Wiem, ja tam się zapytam, ale się nie nastawiam, że powie. Może i dobrze, że nie mówią jak nie wiedza na 100%. Mówiłam Wam u mojej szwagierki powiedział w 12 tc na 100% chłopa to jednak dziewuszka się okazałą w 20 tc...3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Magdalena91 wrote:Spoczko;)
Jesteś na tym etapie co jaZobaczysz jaki już "duży" ten malec
Moja mama była w szoku, no i trohę już przypomina człowieczka choć u mnie nadal jeszcze miał proporcje takiego zarodka
Magdalena91, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati a Ty dostałaś po porodzie dzieci do siebie ja słyszałam że ogólnie jak nie ma przeciwskazań to powinno się zostawić matce do 2 godzin nawet malucha, pewnie w praktyce to wygląda inaczej ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:52
-
A ja w koncu jutro fakt ze o 21 no ale to juz jutro . Jesli bedzie wsjo dobrze to moze i sie z S przytule jakos narazie nie mam do tego glowy marze o malym serduszku i nawet nie musze go slyszec tyloo na chwileczkę zobaczyc . Jeszcze nie mam strasznego stresa pewnie przyjdzie jutro
-
nick nieaktualny