Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to odkad jestem wciazy kazdy dzien mam prawie taki sam..rano praca ,pozniej zakupy , obiad czasami dwa bo dla siostry mojego P gotuje, sprzatam .pozniej troche czasu z P spedzam (albo z wami ha ha )pozniej o 6 on idzie na nocke a ja odpoczywam albo pisze z wami albo ogladam filmy , czytam ks , buszuje w internecie.Dla mnie to jest nowosc takie nic nie robienie bo do niedawna ja bylam bardzo zajeta osoba rzadko kiedy mialam czas by odpoczac czasami w niedziele po poludniu ale naprawde rzadko a od kiedy jestem w ciazy to tak na spokojnie chcociaz poczatki byly tragiczne bo ja jestem bardzo aktywna osoba i nie wyobraazalam sobie ze moge isc spac w ciagu dnia albo polezec ...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaa będzie ok musi być wszystko w porządku :*

Uff Neli spadła temp ;) My po obiedzie gulasz zrobiłam z kasza i buraczkami na ciepło ;) także się najadlam ;)

Ahh czekam na wieści ;) pozytywne.!!! ;)

Felice boska lalunia <3

FeliceGatto lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • tiffi Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa ja juz po wizycie! Wszystko ok! Jestem przeprzeprzeszczesliwa:)
    Ma 6 cm :) i najpierw Pani doktor powiedziala, ze na 60% dziewczynka, a po 5 minutach, ze raczej na 65% chlopiec haha ale mowi, zeby sie nie nastawiac na plec ;)
    Ale czaddddd! Udczuwam ulge kosmiczna!

JusWik, bereda11, Monikkk, xpatiiix3, Różyczka, luna91, FeliceGatto, nick nieaktualny, Madziaaaaa, nick nieaktualny, Madziuśka, nick nieaktualny, Marietta, Palinas89, Baronowa_83, klaudia1534, Dariaaa88, monilia84 lubią tę wiadomość

f2w3yx8dbb5gr2db.png
  • JusWik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    JusWik ja też tylko jabłka i jabłka, też pomarańcze, ale np sok pomarańczowy mi nie podchodzi :p
    Ooo pomarancze tez wciagam jak szalona hehehe a sok jablkowy

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JusWik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tiffi wrote:
    Aaaaa ja juz po wizycie! Wszystko ok! Jestem przeprzeprzeszczesliwa:)
    Ma 6 cm :) i najpierw Pani doktor powiedziala, ze na 60% dziewczynka, a po 5 minutach, ze raczej na 65% chlopiec haha ale mowi, zeby sie nie nastawiac na plec ;)
    Ale czaddddd! Udczuwam ulge kosmiczna!
    Tiffi cudnie! Dawaj fote.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 10:39

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sutki mnie bolaaaaaaa
    wiecie co jak nacisne z lewej strony brzuch mniej wiecej tu gdzie jajnik jest to mnie boli troszki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 15:59

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiffi super gratuluję ;) to co dopisać synka na pierwszej stronie czy na razie nie.? :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • tiffi Koleżanka

Wysłany: 26 października 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to i ja daje fotke mojego fasola :)
    xpatiix3 - moze narazie nie wpisuj plci, bo nadal mam nadzieje na coreczke :)

0f0d9e29bf97f6e4.jpg

xpatiiix3, FeliceGatto, nick nieaktualny, Madziaaaaa, luna91, bereda11, Clio_99, izizizi, Marietta, nick nieaktualny, Palinas89, klaudia1534, josephinka84, Eliana, Dariaaa88, monilia84 lubią tę wiadomość

f2w3yx8dbb5gr2db.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudna <3

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja po wizycie. Ma już 7 cm.Ale nastraszyl mnie ten lekarz. Nie był w stanie zmierzyć przeziernosci i kości nosowej i się zdenerwowalam. Miałam 2 tygodnie temu prywatnie i był nosek i przeziernosc 1,1.Ale dzisiaj było na nfz kiepski sprzęt. Dostałam skierowanie do poradni prenatalnej i nie wiem co robić. Mam metlik w głowie bo może wcześniej jednak coś źle zobaczyła. Co robić?

Dariaaa88 lubi tę wiadomość

p19u0tc70smx8ddn.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona, spokojnie. Skoro poprzednio było ok, to i teraz jest. Idź prywatnie na dobry sprzęt. Nie raz czytałam historie, jak to na gownianym sprzęcie wyszły bzdury i babeczki się tylko denerwowały niepotrzebnie.

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze chodzi tylko o to ze mam chora wątrobę i oni muszą mnie do szpitala wezwać i wszystkie informacje przekazać na temat ryzyka zakażenia się dziecka itp. W sumie już to wszystko znam z pierwszej ciąży. Nie panikuje jakoś staram się myśleć ze to nic wielkiego.... W końcu się dzisiaj wyspałam teraz się obudziłam po 2 h a mały jeszcze śpi.

Jejku!!! Jakie śliczne fotki super ze.wszystko ok z dzieciaczkami :-*

Monia myślę że to wina sprzętu jak miał gościu dziadostwo to nie ma co się dziwić tym bardziej ze ostatnio było wszystko ok ;-)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona skoro na dobrym sprzęcie ok to nie ma co się stresować :) fasolek duży rośnie żyje wiec jest ok :*

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak myślicie? Iść do poradni prenatalnej czy po prostu prywatnie na usg żeby się uspokoić?

p19u0tc70smx8ddn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona jak masz skierowanie to skorzystaj i idź do tej poradni ;)

Dziewczyny gratuluję, śliczne bobaski! :)

• kkasya Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:47

• Madziuśka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja w sumie od 6 tygodnia też na zwolnieniu - jak się okazało że jest krwiak. teraz już lekarz mi daje co wizytę zwolnienie.
    mnie boli brzuch i plecy jak siedzę, a pracę mam siedzącą więc raczej nie wrócę już

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya wrote:
    Dziewczyny jak to było - żeby maluch sie ruszał to przed badaniem trzeba zjesc cos słodkiego? :)

W ogóle trzeba coś zjeść :) Tylko tak ze 20 min przed USG. Ja np pożarłam dzisiaj na ulicy przed gabinetem dwie parówki i świeżą bułeczkę i Gluta skakała aż miło :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 17:20

xpatiiix3, kkasya lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak myślę że jak masz już to skierowanie to się przejdź ;)

O to ja chyba nic nie przełknę ze stresu ;P hehehe dobrze ze w miarę szybko ale najpierw idziemy datę ustalić tylko ze mam nadzieje ze uda się przed adwentem wyrobić.. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 17:08

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 475 476 477 478 479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ