Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to odkad jestem wciazy kazdy dzien mam prawie taki sam..rano praca ,pozniej zakupy , obiad czasami dwa bo dla siostry mojego P gotuje, sprzatam .pozniej troche czasu z P spedzam (albo z wami ha ha )pozniej o 6 on idzie na nocke a ja odpoczywam albo pisze z wami albo ogladam filmy , czytam ks , buszuje w internecie.Dla mnie to jest nowosc takie nic nie robienie bo do niedawna ja bylam bardzo zajeta osoba rzadko kiedy mialam czas by odpoczac czasami w niedziele po poludniu ale naprawde rzadko a od kiedy jestem w ciazy to tak na spokojnie chcociaz poczatki byly tragiczne bo ja jestem bardzo aktywna osoba i nie wyobraazalam sobie ze moge isc spac w ciagu dnia albo polezec ...
-
Madziaaa będzie ok musi być wszystko w porządku :*
Uff Neli spadła temp
My po obiedzie gulasz zrobiłam z kasza i buraczkami na ciepło
także się najadlam 
Ahh czekam na wieści
pozytywne.!!! 
Felice boska lalunia
FeliceGatto lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Aaaaa ja juz po wizycie! Wszystko ok! Jestem przeprzeprzeszczesliwa:)
Ma 6 cm
i najpierw Pani doktor powiedziala, ze na 60% dziewczynka, a po 5 minutach, ze raczej na 65% chlopiec haha ale mowi, zeby sie nie nastawiac na plec 
Ale czaddddd! Udczuwam ulge kosmiczna!
JusWik, bereda11, Monikkk, xpatiiix3, Różyczka, luna91, FeliceGatto, nick nieaktualny, Madziaaaaa, nick nieaktualny, Madziuśka, nick nieaktualny, Marietta, Palinas89, Baronowa_83, klaudia1534, Dariaaa88, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Tiffi cudnie! Dawaj fote.tiffi wrote:Aaaaa ja juz po wizycie! Wszystko ok! Jestem przeprzeprzeszczesliwa:)
Ma 6 cm
i najpierw Pani doktor powiedziala, ze na 60% dziewczynka, a po 5 minutach, ze raczej na 65% chlopiec haha ale mowi, zeby sie nie nastawiac na plec 
Ale czaddddd! Udczuwam ulge kosmiczna! -
no to i ja daje fotke mojego fasola

xpatiix3 - moze narazie nie wpisuj plci, bo nadal mam nadzieje na coreczke
xpatiiix3, FeliceGatto, nick nieaktualny, Madziaaaaa, luna91, bereda11, Clio_99, izizizi, Marietta, nick nieaktualny, Palinas89, klaudia1534, josephinka84, Eliana, Dariaaa88, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Hej ja po wizycie. Ma już 7 cm.Ale nastraszyl mnie ten lekarz. Nie był w stanie zmierzyć przeziernosci i kości nosowej i się zdenerwowalam. Miałam 2 tygodnie temu prywatnie i był nosek i przeziernosc 1,1.Ale dzisiaj było na nfz kiepski sprzęt. Dostałam skierowanie do poradni prenatalnej i nie wiem co robić. Mam metlik w głowie bo może wcześniej jednak coś źle zobaczyła. Co robić?
Dariaaa88 lubi tę wiadomość

-
Mona, spokojnie. Skoro poprzednio było ok, to i teraz jest. Idź prywatnie na dobry sprzęt. Nie raz czytałam historie, jak to na gownianym sprzęcie wyszły bzdury i babeczki się tylko denerwowały niepotrzebnie.http://szogunowmatka.blogspot.com/
-
Mam nadzieje ze chodzi tylko o to ze mam chora wątrobę i oni muszą mnie do szpitala wezwać i wszystkie informacje przekazać na temat ryzyka zakażenia się dziecka itp. W sumie już to wszystko znam z pierwszej ciąży. Nie panikuje jakoś staram się myśleć ze to nic wielkiego.... W końcu się dzisiaj wyspałam teraz się obudziłam po 2 h a mały jeszcze śpi.
Jejku!!! Jakie śliczne fotki super ze.wszystko ok z dzieciaczkami :-*
Monia myślę że to wina sprzętu jak miał gościu dziadostwo to nie ma co się dziwić tym bardziej ze ostatnio było wszystko ok
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej, ja w sumie od 6 tygodnia też na zwolnieniu - jak się okazało że jest krwiak. teraz już lekarz mi daje co wizytę zwolnienie.
mnie boli brzuch i plecy jak siedzę, a pracę mam siedzącą więc raczej nie wrócę już -
kkasya wrote:Dziewczyny jak to było - żeby maluch sie ruszał to przed badaniem trzeba zjesc cos słodkiego?

W ogóle trzeba coś zjeść
Tylko tak ze 20 min przed USG. Ja np pożarłam dzisiaj na ulicy przed gabinetem dwie parówki i świeżą bułeczkę i Gluta skakała aż miło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 17:20
xpatiiix3, kkasya lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Tez tak myślę że jak masz już to skierowanie to się przejdź

O to ja chyba nic nie przełknę ze stresu ;P hehehe dobrze ze w miarę szybko ale najpierw idziemy datę ustalić tylko ze mam nadzieje ze uda się przed adwentem wyrobić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 17:08
Livia

Nela

Marcel