Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeeej ale macie piękne bobaski z profilu
ja jeszcze półtorej tygodnia... nie mogę się doczekać 
Co do pracy, dzisiaj przywiozłam pierwsze zwolnienie od gina, o ciąży dowiedziałam się coś koło 22 sierpnia, teraz dopiero poszłam na L4 od gina, pracowałam w międzyczasie, ale też chorowałam z antybiotykiem, więc 3 tygodnie na l4 od internisty.
Dzisiaj mi szef powiedział, że bardziej się cieszą z reprodukcji pracownika niż smucą z odejścia
Co do wolnego czasu- tyle planów miałam
Chciałam uszyć organizer, taką matę z kieszonkami na łóżeczko, robić na drutach czapeczkę, tyle miałam pomysłów, a wstaję rano i nie mam siły
-
Patii - dobrze, że u Twojej małej wszystko ok. Miejmy nadzieję, że szybko wróci do zdrowia.
Ja Wam zazdroszczę. Też chcę już usg. A mam za 2 tygodnie dokładnie
Marietta - też chciałabym zrobić coś na drutach, ale nie umiem
Ale by mi to czasu zajęło!
A ja dziś popłakałam. Zrobiliśmy trochę zakupów n 1 listopada. Mam znicz, który postawię na grobie dzieci nienarodzonych... przykre to bardzo
xpatiiix3, izizizi lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Witajcie dziewczyny

Ja również jestem Majóweczką
Mam termin na 08.05.2016.
To moja druga ciąża, pełna strachu , obaw i nadziei na szcześliwe rozwiązanie ....
Mój pierwszy synek niał wade letalną (Zespół Patau) i urodził sie martwy w 39 tyg ciąży 18 stycznia 2014 roku. Dlatego teraz drże każdego dnia o fasolke
Jestem po USG genetycznym i jak narazie wszywtko ok, miałam mieć robioną biopsje kosmówki ale dr narazie odłożył ją na 28.10 a wiec na środe ale bede jechac tam z nadzieją, że nie bedzie ona potrzebna i m7ja dzidzia urodzi sie zdrowa i żywa.
Trzymam kciuki za WasWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 17:36
luna91, monilia84 lubią tę wiadomość
-
malina, a jaki to jest ból? Masz jakieś plamienia? Może rzeczywiście dla uspokojenia IP?
KW, witamy. Zostań z nami
Musiałaś wiele przejść prz synku. Nie wyobrażam sobie tego, co przezylas i tym bardziej trzymam kciuki, żeby ten maluch, zdrowy, został z Tobą. Dużo zdrówka i spokoju dla Was :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 17:42
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
-
FeliceGatto dziękuje ...
To prawda tamta ciąża wiele kosztowała odkąd w 23 tyg dowiedzieliśmy sie że nasz synek nie będzie żył, ale on był z nami 39 tyg ciąży, dawał nam wiele radości kopniakami i swoją ruchliwością ale odszedł i zamiadt biegac po parku z 22 miesiecznym synkiem biegam na cmentarz, ale teraz musi byc dobrze choc strasznie sie boje
-
kw - przykro mi. Ja poroniłam bardzo wczesną ciążę. Wiem, że odejście maleństwa starszego jest trudniejsze. Ja nie czułam ruchów. Na usg był małą kropeczką, którą ja zdążyłam już pokochać. Współczuję. I trzymam kciuki, teraz musi być dobrze.
ma_lina - jedź do szpitala jak się martwisz.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyDziewczyny u nas na ponad 80% dziewczynka
po badaniu wszystko okej
zdrowa, ruchliwa i piękna ♡
Madziaaaaa, luna91, Madziuśka, Marietta, FeliceGatto, xpatiiix3, ma_lina, Negra, Baronowa_83, Palinas89, nick nieaktualny, klaudia1534, Różyczka, nick nieaktualny, bereda11, JusWik, josephinka84, izizizi, bimba lubią tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny :*
Tak i ja wierze że teraz musi być dobrze.
Usg genetyczne w środe 21.10. dało mi dużą nadzieję, ponieważ miałam od genetyka skierowanie na biopsje kosmówki ale prof odłożył je twierdząc że dzidzia wygląda dobrze i prawidłowo NT 1.2 , kość nosowa obecna i teraz jade w środe 28.10 pełna obaw ale może narazie wogóle odłożą je i zrobią mi echo serca płodu już w 18 tyg i w razie czego wtedy amiopunkcje .A byc może nic , bo ja nie boje sie badania czybólu tylko zagrożeń wynikających z inwazyjnych badan
Marietta lubi tę wiadomość
-
Nie ma plamienia.
Ból nie-okresowy.
Przed chwilą byłam w łazience i widziałam to znowu, ale mniejsze.
Przezroczysto-żółty glutek.
Chyba bardziej boję się czekania na ip, niż siedzenia w domu. Zawsze jeżdżę do św. Zofii, a tam jest kolejka na 4-6h. Wzięłam duphaston i nospę. Leżę. -
nick nieaktualnyoo widze ze same dziewczęta królują

w
kw - kochana tak bardzo ci współczuje
nie ma chyba nic gorszego dla matki jak pochowaie własego dziecka
wierzę w to ,że Twój malutki niebiański Synuś czuwa nad Wami ,że nie pozwoli na To by jego przyszłe rodzeństwo było chore ... On tam w chmurkach patrzy na Was i uśmiecha się cieplutko
To Wasz Aniołek Stróż ... główka do góry ... on nie pozwoli byście cierpieli ...
oj tak 1.listopada przed Nami - ja też mam dwa znicze dla Swoich niebiańskich dzieci... kim by byli??? jacy by byli???? czy to chłopcy czy dziewczynki ,a moze parka ? nie wiem nic nie wiem ...wiem jedno ... Nigdy o Nich nie zapomnę [*] -
Ale duży czy mały.? A byłaś dłużej w spoczynku.? Czy dużo się ruszalas.? Tak pytam bo ja mam często taki śluz w sensie gile trochę zazwyczaj jak wstanę rano albo nawet galaretka i to nie musi być czop jak szyjka zamknięta i ok jest to na bank nie czop tylko po prostu gesty śluz obserwuj się kochana i spróbuj nie myśleć na razie o tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 18:13
ma_lina lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
ma_lina wrote:Nie ma plamienia.
Ból nie-okresowy.
Przed chwilą byłam w łazience i widziałam to znowu, ale mniejsze.
Przezroczysto-żółty glutek.
Chyba bardziej boję się czekania na ip, niż siedzenia w domu. Zawsze jeżdżę do św. Zofii, a tam jest kolejka na 4-6h. Wzięłam duphaston i nospę. Leżę.
Jakiej wielkości te fragmenty? Może to śluz poprostu gęstszy?