X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    No ja nie to ze tak chamsko na brzuchu plackiem tylko tak na boku brzuchu z nogą podkuloną nie wiem jak wytłumaczyć ;P

a ja właśnie jeszcze ze dwa tyg temu spałam tak chamsko na brzuchu, uwielbiam.Ale teraz się wspomagam poduchą i też jest ok

relg3e5e9ky1omot.png
  • izizizi Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry mamusie,Pati dzieki za wrzucenie mnie do super tajnej grupy :-) fajnie wasze buzki zobaczyc laseczki :-)

xpatiiix3, bereda11 lubią tę wiadomość

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od 6 na nogach, będę was jutro po południu nadrabiać bo dziś nie dam rady:P

jestem ciekawa czy ktoś wyczai z tych co nie wiedzą o ciąży dziś na imprezie:D

kurcze ale mnie sutki ciągną i bolą czyżby szykowały się na produkcję mleka? hmm

miłego dnia dziewuszki:):)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    No ja nie to ze tak chamsko na brzuchu plackiem tylko tak na boku brzuchu z nogą podkuloną nie wiem jak wytłumaczyć ;P
    Pati ja śpię tak samo hehe bo to moja ulubiona pozycja do snu.
    a propos Świąt to mozesz miec ciezko sie rozpakowac bo w tym roku wypadaja w marcu jakos pod koniec. :-)
    Kurcze jak sie naczytam o waszych porodach to sie stresuje strasznie bo boję się porodu, ale wiadomo ze różne sytuacje sie zdarzają i trzeba byc tego swiadomym.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JusWik Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    ja od 6 na nogach, będę was jutro po południu nadrabiać bo dziś nie dam rady:P

jestem ciekawa czy ktoś wyczai z tych co nie wiedzą o ciąży dziś na imprezie:D

kurcze ale mnie sutki ciągną i bolą czyżby szykowały się na produkcję mleka? hmm

miłego dnia dziewuszki:):)
    A wogole to i ja sie witam. Tez mamy dzis imprezke. Mąż mysliwy i dzis impreza Hubertoska. Jakies mnie przeziębienie dopada, nos mi zatkalo ajjj

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• JusWik Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooooj sutki tez mnie czasami naginaja masakrycznie.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Marietta Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdobry :)

Wygląda, że dzisiaj imprezowa sobota :P Pozdrawiam te, co dzisiaj też balują "o suchym pysku" :P ;) na szczęście mnie do alkoholu nie tęskno, nie będzie żal jak wódka urodzinowa wjedzie na stół ;)

JusWik, FeliceGatto, Monikkk, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę pila soki i udawala ze to drinki hahahahahahahahaha

xpatiiix3, luna91 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik ja mam nadzieje ze tym razem nie będzie powtórki z rozrywki ;) aby bezpiecznie donosić ja sobie stawiam małe schodki teraz czekam do półmetka potem do krzywej do granicy przezywalnosci 24 potem 27 koniec 2 trym potem tak 32 34 36 a najlepiej 38 :P

JusWik lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ;) ja tez uwielbiałam spać na plec brzusiu myślałam zw cieżko ni sie bedzie przestawić ale jakos dałam rade teraz boczek i plecki co prawda sie wiecej wiercę ale daje rade :)
    Dzis mam troszeczkę ciężki dzien teściowie przyjeżdzają na obiad no jeszcze szwagierka sie wbiła z rodzina takze superrrr . No ale ba przecież jej nie odmowie :P . Takze zjem zaraz jade na zakupy
    I potem do garów a meża zaciągnę do sprzątania ;P zawsze tak samo prosze go by posprzątał dzien wcześniej to sobie cos wymyśli a pózniej wszystko na raz :P i na wariata :) takze miłego dnia i nadrobię Was w
    Wolnej chwili :)

JusWik lubi tę wiadomość

• ma_lina Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na boku nie umiem. Próbuję się przestawić, ale budzę się w nocy parę razy, żeby się znów przekręcić. Bo ja umiem spać tylko na plecach, jak mumia, a macica już ciaży w tej pozycji...

Czemu płakałyście ostatnio na 600 gram szczęścia? Wydarzyło się coś złego. Jeju, mam nadzieję, że nic z Amelką, bo Ci rodzice już tyle przeszli... Zaraz obejrzę na vod!

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. ŻyczęWam milej soboty i udanych imprez :)
    JusWik wrote:
    A wogole to i ja sie witam. Tez mamy dzis imprezke. Mąż mysliwy i dzis impreza Hubertoska. Jakies mnie przeziębienie dopada, nos mi zatkalo ajjj
    JusWik-mój tata i brat też polują- dziś brat od bladego świtu biega już po lesie :) a tata dołączy później, tylko na imprezę :)

JusWik lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    pisałam wczoraj o provagu czy można profilaktycznie sobie wziąć?Ja zawsze łapałam wszystko co się dało :-(
    Ja sobie zapodaje lactovaginal kapsulki, provag żel, trivagin doustnie. Na przemian. Każdego dnia co innego ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    ups coś mnie swędzi tam na dole ... czyzbym i ja załapała jakiegoś grzyba ? ;)
    milego dzionka :*

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ja sobie zapodaje lactovaginal kapsulki, provag żel, trivagin doustnie. Na przemian. Każdego dnia co innego ;)

Dziękuję, wybiorę sobie całe opakowanie a później co kilka dni powinno wystarczyć, by się nic nie przyplątało :-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Hej Dziewczyny ;) ja tez uwielbiałam spać na plec brzusiu myślałam zw cieżko ni sie bedzie przestawić ale jakos dałam rade teraz boczek i plecki co prawda sie wiecej wiercę ale daje rade :)
    Dzis mam troszeczkę ciężki dzien teściowie przyjeżdzają na obiad no jeszcze szwagierka sie wbiła z rodzina takze superrrr . No ale ba przecież jej nie odmowie :P . Takze zjem zaraz jade na zakupy
    I potem do garów a meża zaciągnę do sprzątania ;P zawsze tak samo prosze go by posprzątał dzien wcześniej to sobie cos wymyśli a pózniej wszystko na raz :P i na wariata :) takze miłego dnia i nadrobię Was w
    Wolnej chwili :)

ojj mój i sprzątanie to masakra, wolę sama żeby nie poprawiać :P ja go z listą wysłała po zakupy niech lata :D on mi powiedział dziś,że będzie mi pomagał czyli nie przeszkadzał haha

Carolq lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak wy ale ja nie lubię soboty.... Bo to sprzatanie takie dokładne a ja dzisiaj mam wyjątkowego lenia..a jeszcze pasuje zakupy i obiad ogarnąć...i jak tu sie zmusić do pracy na jak.... Jakas chyba plaga z tymi dolegliwościami intymnymi nas dopadła ja juz 3 dzień się lecze zaczyna być lepiej...

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie- dziwna sprawa z tymi infekcjami na dole. Mnie np nic nie piecze i nie szczypie, ale odebrałam wyniki cytologii, a tam jak wół napisane: infekcja Candida Sp- czyli grzyby :( dostałam jakieś globulki i się leczę

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj moja kuzynka dostała wyniki badan glukozy i ma podejrzenia cukrzycy ciążowej powiedzcie mi miala z Was któraś tak..a jej ginekolog odrazu powiedzial ze będzie sie kula insuliną..a lekko ponad normę jej wyszło dla mnie to lekka przesada troche tak straszyć odrazu..

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    Dziękuję, wybiorę sobie całe opakowanie a później co kilka dni powinno wystarczyć, by się nic nie przyplątało :-)
    a provag żel zawsze przed seksem :) daje poślizg i nie ma otarć ;D

Aniu_leczka lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 598 599 600 601 602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ