Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:No ja nie to ze tak chamsko na brzuchu plackiem tylko tak na boku brzuchu z nogą podkuloną nie wiem jak wytłumaczyć ;P
a ja właśnie jeszcze ze dwa tyg temu spałam tak chamsko na brzuchu, uwielbiam.Ale teraz się wspomagam poduchą i też jest ok -
ja od 6 na nogach, będę was jutro po południu nadrabiać bo dziś nie dam rady:P
jestem ciekawa czy ktoś wyczai z tych co nie wiedzą o ciąży dziś na imprezie:D
kurcze ale mnie sutki ciągną i bolą czyżby szykowały się na produkcję mleka? hmm
miłego dnia dziewuszki:) -
xpatiiix3 wrote:No ja nie to ze tak chamsko na brzuchu plackiem tylko tak na boku brzuchu z nogą podkuloną nie wiem jak wytłumaczyć ;P
a propos Świąt to mozesz miec ciezko sie rozpakowac bo w tym roku wypadaja w marcu jakos pod koniec.
Kurcze jak sie naczytam o waszych porodach to sie stresuje strasznie bo boję się porodu, ale wiadomo ze różne sytuacje sie zdarzają i trzeba byc tego swiadomym.
-
Anniusia wrote:ja od 6 na nogach, będę was jutro po południu nadrabiać bo dziś nie dam rady:P
jestem ciekawa czy ktoś wyczai z tych co nie wiedzą o ciąży dziś na imprezie:D
kurcze ale mnie sutki ciągną i bolą czyżby szykowały się na produkcję mleka? hmm
miłego dnia dziewuszki:)
-
Dzieńdobry
Wygląda, że dzisiaj imprezowa sobotaPozdrawiam te, co dzisiaj też balują "o suchym pysku"
na szczęście mnie do alkoholu nie tęskno, nie będzie żal jak wódka urodzinowa wjedzie na stół
JusWik, FeliceGatto, Monikkk, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
JusWik ja mam nadzieje ze tym razem nie będzie powtórki z rozrywki
aby bezpiecznie donosić ja sobie stawiam małe schodki teraz czekam do półmetka potem do krzywej do granicy przezywalnosci 24 potem 27 koniec 2 trym potem tak 32 34 36 a najlepiej 38
JusWik lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
ja tez uwielbiałam spać na plec brzusiu myślałam zw cieżko ni sie bedzie przestawić ale jakos dałam rade teraz boczek i plecki co prawda sie wiecej wiercę ale daje rade
Dzis mam troszeczkę ciężki dzien teściowie przyjeżdzają na obiad no jeszcze szwagierka sie wbiła z rodzina takze superrrr . No ale ba przecież jej nie odmowie. Takze zjem zaraz jade na zakupy
I potem do garów a meża zaciągnę do sprzątania ;P zawsze tak samo prosze go by posprzątał dzien wcześniej to sobie cos wymyśli a pózniej wszystko na razi na wariata
takze miłego dnia i nadrobię Was w
Wolnej chwiliJusWik lubi tę wiadomość
-
Ja też na boku nie umiem. Próbuję się przestawić, ale budzę się w nocy parę razy, żeby się znów przekręcić. Bo ja umiem spać tylko na plecach, jak mumia, a macica już ciaży w tej pozycji...
Czemu płakałyście ostatnio na 600 gram szczęścia? Wydarzyło się coś złego. Jeju, mam nadzieję, że nic z Amelką, bo Ci rodzice już tyle przeszli... Zaraz obejrzę na vod! -
Cześć dziewczyny. ŻyczęWam milej soboty i udanych imprezJusWik wrote:A wogole to i ja sie witam. Tez mamy dzis imprezke. Mąż mysliwy i dzis impreza Hubertoska. Jakies mnie przeziębienie dopada, nos mi zatkalo ajjj
a tata dołączy później, tylko na imprezę
JusWik lubi tę wiadomość
-
Aniu_leczka wrote:pisałam wczoraj o provagu czy można profilaktycznie sobie wziąć?Ja zawsze łapałam wszystko co się dało
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Hej Dziewczyny
ja tez uwielbiałam spać na plec brzusiu myślałam zw cieżko ni sie bedzie przestawić ale jakos dałam rade teraz boczek i plecki co prawda sie wiecej wiercę ale daje rade
Dzis mam troszeczkę ciężki dzien teściowie przyjeżdzają na obiad no jeszcze szwagierka sie wbiła z rodzina takze superrrr . No ale ba przecież jej nie odmowie. Takze zjem zaraz jade na zakupy
I potem do garów a meża zaciągnę do sprzątania ;P zawsze tak samo prosze go by posprzątał dzien wcześniej to sobie cos wymyśli a pózniej wszystko na razi na wariata
takze miłego dnia i nadrobię Was w
Wolnej chwili
ojj mój i sprzątanie to masakra, wolę sama żeby nie poprawiaćja go z listą wysłała po zakupy niech lata
on mi powiedział dziś,że będzie mi pomagał czyli nie przeszkadzał haha
Carolq lubi tę wiadomość
-
Nie wiem jak wy ale ja nie lubię soboty.... Bo to sprzatanie takie dokładne a ja dzisiaj mam wyjątkowego lenia..a jeszcze pasuje zakupy i obiad ogarnąć...i jak tu sie zmusić do pracy na jak.... Jakas chyba plaga z tymi dolegliwościami intymnymi nas dopadła ja juz 3 dzień się lecze zaczyna być lepiej...Miłosz
Honoratka
-
Wczoraj moja kuzynka dostała wyniki badan glukozy i ma podejrzenia cukrzycy ciążowej powiedzcie mi miala z Was któraś tak..a jej ginekolog odrazu powiedzial ze będzie sie kula insuliną..a lekko ponad normę jej wyszło dla mnie to lekka przesada troche tak straszyć odrazu..Miłosz
Honoratka
-
Aniu_leczka wrote:Dziękuję, wybiorę sobie całe opakowanie a później co kilka dni powinno wystarczyć, by się nic nie przyplątało
daje poślizg i nie ma otarć
Aniu_leczka lubi tę wiadomość