X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Wiecie- dziwna sprawa z tymi infekcjami na dole. Mnie np nic nie piecze i nie szczypie, ale odebrałam wyniki cytologii, a tam jak wół napisane: infekcja Candida Sp- czyli grzyby :( dostałam jakieś globulki i się leczę
    Candidie mają prawie wszyscy;/ paskudztwo.

Patkaa, często wystarczy dieta, ale ścisła i kontrola glukometrem.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki. Ja też chcę na fb! Komu co przesłać?

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w 13 tygodniu! :D

Ja 600 gram szczęścia nie ogladam już, zmusiłam się parę razy bo mnie zaciekawiło i płakałam strasznie. Tak bardzo mi żal tych maleństw i ich rodziców.

Na brzuchu też śpię z nogą podkuloną tak, żeby nie uciskać. Ale z tym lewym bokiem - trzeba tak spać? Ja nie lubię - kręcę się w lózku, co noc w innej pozycji śpię.

Sutki też mnie ciągną - tak na środku wszystko rwie, ale to nie non stop.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:40

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    Hej laseczki. Ja też chcę na fb! Komu co przesłać?

Diabla - wyślij link do swojego konta na FB do pati w wiadomości prywatnej na belly :) I ona Cię zaprosi do grupy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:41

Diabla85 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kohane witam w tę ulewna i szarą sobote

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    hej kohane witam w tę ulewna i szarą sobote
    A u mnie takie słońce i cieplutko ze aż szkoda w domu siedzieć...

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się dzisiaj z wami witam bez humoru. Mój M wczoraj wrócił wieczorem, już się zdążyliśmy pokłócić. chyba lepiej jest mi samej... :(

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    ja się dzisiaj z wami witam bez humoru. Mój M wczoraj wrócił wieczorem, już się zdążyliśmy pokłócić. chyba lepiej jest mi samej... :(
    ha ha przepraszam z tym smiechem ale mam to samo nad ranem z pracy wrocil z fochem iteraz oboje mamy focha..co za zycie..mysle tak jak ty ze samej bylo by lepiej ale to dlatego ze mnie wkurzyl

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    ha ha przepraszam z tym smiechem ale mam to samo nad ranem z pracy wrocil z fochem iteraz oboje mamy focha..co za zycie..mysle tak jak ty ze samej bylo by lepiej ale to dlatego ze mnie wkurzyl

ech mnie z tych nerwów znowu brzuch okresowo boli i źle się czuję.

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj ja wczoraj tezz z moim spiecie zaliczylam ale na szczescie potem grzecznie sie pogodziismy <3 <3 <3

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och postaraj sie troche wyciszyc , ja sobie tlumacze ze nie ma co sie wkurzac bo dziecko najwazniejsze glaszcze bszuszek i przepraszam dzidziusia za stres chociaz zdziwil mnie jego foch i straram sie nie nakrecac i myslec o dzidziusiu a On nie spada na drzewo ..przejdzie mu i nam oby nie bylo gorzej

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, my też się najczęściej kłócimy w weekendy. Masakra. Od razu na dzień dobry. Albo jak P wyjeżdża służbowo, ja czekam,ciesze się, że wraca, cały dzień jakieś tęskne smsy latają, a jak wraca,to od razu jest awanti. W sumie nie wiadomo od czego się zaczyna. Nie kumam tego. Dzisiaj na razie spokój, bo jestem chora i zajmuje się Margolą, ale jeszcze cały weekend przed nami :P

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak faceci tez maja fochy, ja nie moge ...atmosfera bedzie napieta dzis ale my z dzidziusiem bedziemy grzeczni i spokojni , ja po prostu nie moge dac sobie wejsc na glowe mojemu P ..konsekwentna i stanowcza musze byc a przytym mila wrrrrrrrrr...co za cholerstwo z nich wrrrrrr

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej to wyobraźcie sobie ze i ja wieczorem płakałam. My trochę sie popstrykalismy o kasę.. Bo wzięłam od niego a on do mnie wczoraj ze ja chyba jeszcze mu nie oddałam. Ja niestety jestem osoba która nie umie rozmawiać o pieniądzach.. Wiec sie popłakałam po czym on stwierdził ze dziś jedziemy na zakupy kupić cos dla dziecka i obejrzeć meble zeby potem w Polsce porównać ceny. I od rana chodzi i ciagle sie przymila.. Miłego dnia kochane i nie smutac bo dzieciaczki tez bedą smutne!

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Wiecie co, my też się najczęściej kłócimy w weekendy. Masakra. Od razu na dzień dobry. Albo jak P wyjeżdża służbowo, ja czekam,ciesze się, że wraca, cały dzień jakieś tęskne smsy latają, a jak wraca,to od razu jest awanti. W sumie nie wiadomo od czego się zaczyna. Nie kumam tego. Dzisiaj na razie spokój, bo jestem chora i zajmuje się Margolą, ale jeszcze cały weekend przed nami :P
    oby byl spokojny bez spiec tego Ci zycze :-)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) U nas dla równowagi w miarę spokojnie, pewnie dlatego, że mąż o 16 do pracy wychodzi, wraca o 7 i śpi :D to przez 2 godz. kiedy nie śpi, a jest w domu, to ciężko się pokłócić :P

Dziś rano wchodzę do salonu, a tam na srodku stoi...wanienka, a w środku nowy becik na chrzest :D Ciekawe, skąd to wziął...nie mogę zapytać, bo śpi :P Boję się, że pewnego dnia wpadnę na łożeczko, albo wózek :D

Mam głupie pytanie: czemu należy spać na lewym boku? Słyszałam, że na boku, ale ja wolę na prawym...

oar89jcgzipdaets.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Dzień dobry :) U nas dla równowagi w miarę spokojnie, pewnie dlatego, że mąż o 16 do pracy wychodzi, wraca o 7 i śpi :D to przez 2 godz. kiedy nie śpi, a jest w domu, to ciężko się pokłócić :P

Dziś rano wchodzę do salonu, a tam na srodku stoi...wanienka, a w środku nowy becik na chrzest :D Ciekawe, skąd to wziął...nie mogę zapytać, bo śpi :P Boję się, że pewnego dnia wpadnę na łożeczko, albo wózek :D

Mam głupie pytanie: czemu należy spać na lewym boku? Słyszałam, że na boku, ale ja wolę na prawym...

Bo po prawej masz jakąś tam żyłę główną, i jak się na niej położysz, to gorzej z krążeniem, zwłaszcza w nogach :)

CassieMK, Negra lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego mówię że mi lepiej samej - przynajmniej się nie denerwuje i nie płaczę. mam ludzi którzy mi pomogą jakby co.
    obawiam się że MY do porodu możemy nie przetrwać :(

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, Felicce, boszsz jak ja mało wiem...

oar89jcgzipdaets.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    dlatego mówię że mi lepiej samej - przynajmniej się nie denerwuje i nie płaczę. mam ludzi którzy mi pomogą jakby co.
    obawiam się że MY do porodu możemy nie przetrwać :(
    w sensie MY czyli zwiazek masz na mysli???

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ