Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Negra wrote:Wiecie- dziwna sprawa z tymi infekcjami na dole. Mnie np nic nie piecze i nie szczypie, ale odebrałam wyniki cytologii, a tam jak wół napisane: infekcja Candida Sp- czyli grzyby
dostałam jakieś globulki i się leczę
Patkaa, często wystarczy dieta, ale ścisła i kontrola glukometrem. -
Dzień dobry w 13 tygodniu!
Ja 600 gram szczęścia nie ogladam już, zmusiłam się parę razy bo mnie zaciekawiło i płakałam strasznie. Tak bardzo mi żal tych maleństw i ich rodziców.
Na brzuchu też śpię z nogą podkuloną tak, żeby nie uciskać. Ale z tym lewym bokiem - trzeba tak spać? Ja nie lubię - kręcę się w lózku, co noc w innej pozycji śpię.
Sutki też mnie ciągną - tak na środku wszystko rwie, ale to nie non stop.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:40
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Diabla85 wrote:Hej laseczki. Ja też chcę na fb! Komu co przesłać?
Diabla - wyślij link do swojego konta na FB do pati w wiadomości prywatnej na bellyI ona Cię zaprosi do grupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:41
Diabla85 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Madziuśka wrote:ja się dzisiaj z wami witam bez humoru. Mój M wczoraj wrócił wieczorem, już się zdążyliśmy pokłócić. chyba lepiej jest mi samej...
-
bereda11 wrote:ha ha przepraszam z tym smiechem ale mam to samo nad ranem z pracy wrocil z fochem iteraz oboje mamy focha..co za zycie..mysle tak jak ty ze samej bylo by lepiej ale to dlatego ze mnie wkurzyl
ech mnie z tych nerwów znowu brzuch okresowo boli i źle się czuję. -
och postaraj sie troche wyciszyc , ja sobie tlumacze ze nie ma co sie wkurzac bo dziecko najwazniejsze glaszcze bszuszek i przepraszam dzidziusia za stres chociaz zdziwil mnie jego foch i straram sie nie nakrecac i myslec o dzidziusiu a On nie spada na drzewo ..przejdzie mu i nam oby nie bylo gorzej
-
Wiecie co, my też się najczęściej kłócimy w weekendy. Masakra. Od razu na dzień dobry. Albo jak P wyjeżdża służbowo, ja czekam,ciesze się, że wraca, cały dzień jakieś tęskne smsy latają, a jak wraca,to od razu jest awanti. W sumie nie wiadomo od czego się zaczyna. Nie kumam tego. Dzisiaj na razie spokój, bo jestem chora i zajmuje się Margolą, ale jeszcze cały weekend przed namihttp://szogunowmatka.blogspot.com/
-
jednak faceci tez maja fochy, ja nie moge ...atmosfera bedzie napieta dzis ale my z dzidziusiem bedziemy grzeczni i spokojni , ja po prostu nie moge dac sobie wejsc na glowe mojemu P ..konsekwentna i stanowcza musze byc a przytym mila wrrrrrrrrr...co za cholerstwo z nich wrrrrrr
-
Hej to wyobraźcie sobie ze i ja wieczorem płakałam. My trochę sie popstrykalismy o kasę.. Bo wzięłam od niego a on do mnie wczoraj ze ja chyba jeszcze mu nie oddałam. Ja niestety jestem osoba która nie umie rozmawiać o pieniądzach.. Wiec sie popłakałam po czym on stwierdził ze dziś jedziemy na zakupy kupić cos dla dziecka i obejrzeć meble zeby potem w Polsce porównać ceny. I od rana chodzi i ciagle sie przymila.. Miłego dnia kochane i nie smutac bo dzieciaczki tez bedą smutne!
-
FeliceGatto wrote:Wiecie co, my też się najczęściej kłócimy w weekendy. Masakra. Od razu na dzień dobry. Albo jak P wyjeżdża służbowo, ja czekam,ciesze się, że wraca, cały dzień jakieś tęskne smsy latają, a jak wraca,to od razu jest awanti. W sumie nie wiadomo od czego się zaczyna. Nie kumam tego. Dzisiaj na razie spokój, bo jestem chora i zajmuje się Margolą, ale jeszcze cały weekend przed nami
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas dla równowagi w miarę spokojnie, pewnie dlatego, że mąż o 16 do pracy wychodzi, wraca o 7 i śpi
to przez 2 godz. kiedy nie śpi, a jest w domu, to ciężko się pokłócić
Dziś rano wchodzę do salonu, a tam na srodku stoi...wanienka, a w środku nowy becik na chrzestCiekawe, skąd to wziął...nie mogę zapytać, bo śpi
Boję się, że pewnego dnia wpadnę na łożeczko, albo wózek
Mam głupie pytanie: czemu należy spać na lewym boku? Słyszałam, że na boku, ale ja wolę na prawym... -
CassieMK wrote:Dzień dobry
U nas dla równowagi w miarę spokojnie, pewnie dlatego, że mąż o 16 do pracy wychodzi, wraca o 7 i śpi
to przez 2 godz. kiedy nie śpi, a jest w domu, to ciężko się pokłócić
Dziś rano wchodzę do salonu, a tam na srodku stoi...wanienka, a w środku nowy becik na chrzestCiekawe, skąd to wziął...nie mogę zapytać, bo śpi
Boję się, że pewnego dnia wpadnę na łożeczko, albo wózek
Mam głupie pytanie: czemu należy spać na lewym boku? Słyszałam, że na boku, ale ja wolę na prawym...
Bo po prawej masz jakąś tam żyłę główną, i jak się na niej położysz, to gorzej z krążeniem, zwłaszcza w nogachCassieMK, Negra lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/