X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Wiecie- dziwna sprawa z tymi infekcjami na dole. Mnie np nic nie piecze i nie szczypie, ale odebrałam wyniki cytologii, a tam jak wół napisane: infekcja Candida Sp- czyli grzyby :( dostałam jakieś globulki i się leczę
    Candidie mają prawie wszyscy;/ paskudztwo.

Patkaa, często wystarczy dieta, ale ścisła i kontrola glukometrem.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki. Ja też chcę na fb! Komu co przesłać?

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w 13 tygodniu! :D

Ja 600 gram szczęścia nie ogladam już, zmusiłam się parę razy bo mnie zaciekawiło i płakałam strasznie. Tak bardzo mi żal tych maleństw i ich rodziców.

Na brzuchu też śpię z nogą podkuloną tak, żeby nie uciskać. Ale z tym lewym bokiem - trzeba tak spać? Ja nie lubię - kręcę się w lózku, co noc w innej pozycji śpię.

Sutki też mnie ciągną - tak na środku wszystko rwie, ale to nie non stop.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:40

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    Hej laseczki. Ja też chcę na fb! Komu co przesłać?

Diabla - wyślij link do swojego konta na FB do pati w wiadomości prywatnej na belly :) I ona Cię zaprosi do grupy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:41

Diabla85 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kohane witam w tę ulewna i szarą sobote

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    hej kohane witam w tę ulewna i szarą sobote
    A u mnie takie słońce i cieplutko ze aż szkoda w domu siedzieć...

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się dzisiaj z wami witam bez humoru. Mój M wczoraj wrócił wieczorem, już się zdążyliśmy pokłócić. chyba lepiej jest mi samej... :(

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    ja się dzisiaj z wami witam bez humoru. Mój M wczoraj wrócił wieczorem, już się zdążyliśmy pokłócić. chyba lepiej jest mi samej... :(
    ha ha przepraszam z tym smiechem ale mam to samo nad ranem z pracy wrocil z fochem iteraz oboje mamy focha..co za zycie..mysle tak jak ty ze samej bylo by lepiej ale to dlatego ze mnie wkurzyl

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    ha ha przepraszam z tym smiechem ale mam to samo nad ranem z pracy wrocil z fochem iteraz oboje mamy focha..co za zycie..mysle tak jak ty ze samej bylo by lepiej ale to dlatego ze mnie wkurzyl

ech mnie z tych nerwów znowu brzuch okresowo boli i źle się czuję.

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj ja wczoraj tezz z moim spiecie zaliczylam ale na szczescie potem grzecznie sie pogodziismy <3 <3 <3

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och postaraj sie troche wyciszyc , ja sobie tlumacze ze nie ma co sie wkurzac bo dziecko najwazniejsze glaszcze bszuszek i przepraszam dzidziusia za stres chociaz zdziwil mnie jego foch i straram sie nie nakrecac i myslec o dzidziusiu a On nie spada na drzewo ..przejdzie mu i nam oby nie bylo gorzej

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, my też się najczęściej kłócimy w weekendy. Masakra. Od razu na dzień dobry. Albo jak P wyjeżdża służbowo, ja czekam,ciesze się, że wraca, cały dzień jakieś tęskne smsy latają, a jak wraca,to od razu jest awanti. W sumie nie wiadomo od czego się zaczyna. Nie kumam tego. Dzisiaj na razie spokój, bo jestem chora i zajmuje się Margolą, ale jeszcze cały weekend przed nami :P

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak faceci tez maja fochy, ja nie moge ...atmosfera bedzie napieta dzis ale my z dzidziusiem bedziemy grzeczni i spokojni , ja po prostu nie moge dac sobie wejsc na glowe mojemu P ..konsekwentna i stanowcza musze byc a przytym mila wrrrrrrrrr...co za cholerstwo z nich wrrrrrr

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej to wyobraźcie sobie ze i ja wieczorem płakałam. My trochę sie popstrykalismy o kasę.. Bo wzięłam od niego a on do mnie wczoraj ze ja chyba jeszcze mu nie oddałam. Ja niestety jestem osoba która nie umie rozmawiać o pieniądzach.. Wiec sie popłakałam po czym on stwierdził ze dziś jedziemy na zakupy kupić cos dla dziecka i obejrzeć meble zeby potem w Polsce porównać ceny. I od rana chodzi i ciagle sie przymila.. Miłego dnia kochane i nie smutac bo dzieciaczki tez bedą smutne!

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Wiecie co, my też się najczęściej kłócimy w weekendy. Masakra. Od razu na dzień dobry. Albo jak P wyjeżdża służbowo, ja czekam,ciesze się, że wraca, cały dzień jakieś tęskne smsy latają, a jak wraca,to od razu jest awanti. W sumie nie wiadomo od czego się zaczyna. Nie kumam tego. Dzisiaj na razie spokój, bo jestem chora i zajmuje się Margolą, ale jeszcze cały weekend przed nami :P
    oby byl spokojny bez spiec tego Ci zycze :-)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) U nas dla równowagi w miarę spokojnie, pewnie dlatego, że mąż o 16 do pracy wychodzi, wraca o 7 i śpi :D to przez 2 godz. kiedy nie śpi, a jest w domu, to ciężko się pokłócić :P

Dziś rano wchodzę do salonu, a tam na srodku stoi...wanienka, a w środku nowy becik na chrzest :D Ciekawe, skąd to wziął...nie mogę zapytać, bo śpi :P Boję się, że pewnego dnia wpadnę na łożeczko, albo wózek :D

Mam głupie pytanie: czemu należy spać na lewym boku? Słyszałam, że na boku, ale ja wolę na prawym...

oar89jcgzipdaets.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Dzień dobry :) U nas dla równowagi w miarę spokojnie, pewnie dlatego, że mąż o 16 do pracy wychodzi, wraca o 7 i śpi :D to przez 2 godz. kiedy nie śpi, a jest w domu, to ciężko się pokłócić :P

Dziś rano wchodzę do salonu, a tam na srodku stoi...wanienka, a w środku nowy becik na chrzest :D Ciekawe, skąd to wziął...nie mogę zapytać, bo śpi :P Boję się, że pewnego dnia wpadnę na łożeczko, albo wózek :D

Mam głupie pytanie: czemu należy spać na lewym boku? Słyszałam, że na boku, ale ja wolę na prawym...

Bo po prawej masz jakąś tam żyłę główną, i jak się na niej położysz, to gorzej z krążeniem, zwłaszcza w nogach :)

CassieMK, Negra lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego mówię że mi lepiej samej - przynajmniej się nie denerwuje i nie płaczę. mam ludzi którzy mi pomogą jakby co.
    obawiam się że MY do porodu możemy nie przetrwać :(

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, Felicce, boszsz jak ja mało wiem...

oar89jcgzipdaets.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    dlatego mówię że mi lepiej samej - przynajmniej się nie denerwuje i nie płaczę. mam ludzi którzy mi pomogą jakby co.
    obawiam się że MY do porodu możemy nie przetrwać :(
    w sensie MY czyli zwiazek masz na mysli???

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ