Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Ja się dowiedziałam że ktoś założył takie same konto co miałam ostatnio :/ nie wiem czy się ktoś podszywa pode mnie ?? przydał by się znowu detektyw !!!
    Jestesm wkurw....

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Witajcie :)

Ja się dowiedziałam że ktoś założył takie same konto co miałam ostatnio :/ nie wiem czy się ktoś podszywa pode mnie ?? przydał by się znowu detektyw !!!
    Jestesm wkurw....

Wy to macie jakiegoś pecha :/ Najpierw coś tam pisałyscie o jakiejś wariatce, która sporo osób męczyła (właśnie, o co tam chodziło?), potem o jakiejś smerfetce (a może to ta sama, nie wiem), a teraz coś o podobnych kontach, albo szpiegowAniu przez fb (to chyba Bereda pisala)

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto też mi tak mówili a jednak lekarka mi kazała iść na pobranie i powiedziałą że dobrze bo będzie miała już wyniki na usg do wprowadzenia. I nawet się jej zapytałam czy na pewno mamy zrobić dziś ona że tak że wprowadzi komuter a on sobie obliczy wsyztsko sam. No to jak tak to zrobiliśmy ... Może tak można nie wiem

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff przerwa w pracy na cappuccino. Chciało mi się siku i przypomniałam sobie o teście z sodą - jeszcze go nie robiłam. No i zrobiłam i nic, jakiś tam jeden bąbelek poszedł, a tak to się nic nie zadziało, ale nie pamiętam, czy to na chłopca, czy na dziewczynkę? :D

Jak się w czwartek nie dowiemy płci, to chyba wyjdę z siebie i stanę obok, nie sądziłam, że tak bardzo będę chciała wiedzieć. Może to głupie, ale czuję, że muszę wiedzieć, kto tam we mnie siedzi, żeby wytworzyć z tym dzieckiem prawdziwą więź. Bo teraz to nawet nie wiem, jak mam o Nim/Niej myśleć :P

Paulisia, ta pączkarnia jest na ul. 3 Maja, po tej stronie co Skarbek, ponoć kolejki są aż do Skarbka, więc chyba nie da się nie zauważyć :D

oar89jcgzipdaets.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to nie tylko ja zarośnięta jestem tylko kurde co z tym zrobić? wstyd mi jak cholera nawet przed moim mężem. Ja mam darmowe prenatalne razem z testem a że będzie to dużo leszy sprzęt niż u mojego doktora a on sam mi będzie robił badanie to czemu nie skorzystać. Powiedział że nie muszę ale z racjii poronienia mam je darmowe i wogóle tylko mi trzeba wypis ze szpitala albo wynik histoppato.

Niech śpi już to moje dziecie bo nerwy mi puszczają...,

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pryszcze na twarzy ramionach dekolcie i włosy na brzuchu dołączam do grupy :D heheh

nick nieaktualny, FeliceGatto, izizizi, martis lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włosy masakra - dziś rano próbowałam się ogolić, to mi się maszynka zapchała w połowie bobra :/ dwie zużyłam na wszystko, a i tak na nogach już była mega stępiona, horror!

Co z tym testem na sodę, któraś mi powie? Bo nie umiem zinterpretować wyniku :P

nick nieaktualny, Marietta lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam trądzik jakbym miała 12 lat :/

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie że to nie tylko moje problemy , ja aż się przeraziłam :) jak to zobaczyłam masakra jakaś :P ale jak nie jestem sama z tym to znaczy że dobrze :D hihi . a gdzies przeczytałam że te włosy to od podwyższonego testosteronu :P czyli na chłopca :P także może moje przeczucie mnie nie myli :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie ty kochana chłopca bedziesz miała po co ci ta soda :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    fajnie że to nie tylko moje problemy , ja aż się przeraziłam :) jak to zobaczyłam masakra jakaś :P ale jak nie jestem sama z tym to znaczy że dobrze :D hihi . a gdzies przeczytałam że te włosy to od podwyższonego testosteronu :P czyli na chłopca :P także może moje przeczucie mnie nie myli :P

ja z młody miałam straszny problem z syfami wszedzie i pełno !!!! skóra tłusta p rorodzie leczyłam blizny!!

A teraz mam suchą skórę i sporadycznie jakiś syfek wyjdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję, że u mnie będzie dziewczynka. Tak mi mówi moja intuicja. Czyli będzie chłopiec ...bo moja intuicja zawsze mnie myli....

JusWik, Marietta, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie jak się nie pieni to na dziewczynkę :) mi też się nie pieniło... mi wszyscy mówią, że będzie chłopczyk, moja mama urodziła 8 dzieci i jak mówi, że chłopak to chyba jej uwierzę :P
    A co do włosów na brzuchu to ja zawsze miałam meszek, ale do laparoskopii mi ogolili brzuch i teraz mi odrastają kudły czarne jak u faceta..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:34

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam intuicje ale taką mega na dziewczynkę a na usg tydzien temu wyszedł boy ;) no,ale ... moze to pomyłka - bo lekarz na takim etapie 100% pewnosci nie dawał ...zobaczymy co jutro powie moj gin :)

• klaudia1534 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olala4 wrote:
    czyli są tu dziewczyny w moich rejonów :) :) chodzicie do lekarza w Częstochowie ? gdzie myslicie rodzic?

Ja nie chodzę do gina w Częstochowie, ale co do porodu myślałam o Parkitce, bo kilka osób polecało mi ją ale jeszcze na 100% się nie zdecydowałam. A Ty jakie masz plany? :)

Cassie będę chyba w przyszłym tygodniu w Katowicach to spróbuję się dopchać na tego pączusia ;)

Cigaretta jeśli chodzi o opryszczkę to ja stosuje profilaktycznie balsam do ust blistex, który pomaga w jej leczeniu a w wielu przypadkach nie pozwala jej wcale się pojawić. W sobotę strasznie swędziała mnie warga, była zaczerwieniona i coś zaczynało się budować. Cały dzień smarowałam nim usta i wszystko znikło :)

CassieMK, nick nieaktualny, martis lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • kw Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujace ;)

Ja też dziś idę do gina ale na wizytę bez usg tylko badanie ginekologiczne i wyniki badań. Będę mogła zapytać o te bóle brzucha no i sprawdzi czy szyjka ok ;)

A co do Pappa to prawda że to czysta statystyka ja w tej ciąży robiłam tylko dlatego że jest on częścia darmowych badań prenatalnych a mi najbardziej zależy na usg połówkowym i echo serca płodu i tych dwóch badań boje się najbardziej bo to właśnie te badania w ciąży z synkiem wspominam koszmarnie bo to wtedy okazało się jak jest źle, że wszystko jest źle ehhh :/

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    Cassie ty kochana chłopca bedziesz miała po co ci ta soda :P

no właśnie początkowo miałam przeczucie na chłopca, ale ostatnio ono osłabło... Ciekawość mnie zżera... :D W takim razie soda i cera wskazują na dziewczynkę, owłosienie i pryszcze na chłopca... zwariować można ;)

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia właśnie w tym problem, że to nie na ustach tylko nad ustami pod nosem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pryszcze na chlopaka???? matuchnu myślałam ze to dziewcyna zabiera urodę ;)

dobra lecę po moją myszunię na basen :)

dzis energia mnie rozpiera tfu tfu

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarka w piatek nic nie powiedziała co do płci że jest za wcześnie

Ja czuje że będzie kolejny chłopak :P

‹‹ 617 618 619 620 621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ