Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Witajcie
Ja się dowiedziałam że ktoś założył takie same konto co miałam ostatnionie wiem czy się ktoś podszywa pode mnie ?? przydał by się znowu detektyw !!!
Jestesm wkurw....
Wy to macie jakiegoś pechaNajpierw coś tam pisałyscie o jakiejś wariatce, która sporo osób męczyła (właśnie, o co tam chodziło?), potem o jakiejś smerfetce (a może to ta sama, nie wiem), a teraz coś o podobnych kontach, albo szpiegowAniu przez fb (to chyba Bereda pisala)
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyFeliceGatto też mi tak mówili a jednak lekarka mi kazała iść na pobranie i powiedziałą że dobrze bo będzie miała już wyniki na usg do wprowadzenia. I nawet się jej zapytałam czy na pewno mamy zrobić dziś ona że tak że wprowadzi komuter a on sobie obliczy wsyztsko sam. No to jak tak to zrobiliśmy ... Może tak można nie wiem
-
Ufff przerwa w pracy na cappuccino. Chciało mi się siku i przypomniałam sobie o teście z sodą - jeszcze go nie robiłam. No i zrobiłam i nic, jakiś tam jeden bąbelek poszedł, a tak to się nic nie zadziało, ale nie pamiętam, czy to na chłopca, czy na dziewczynkę?
Jak się w czwartek nie dowiemy płci, to chyba wyjdę z siebie i stanę obok, nie sądziłam, że tak bardzo będę chciała wiedzieć. Może to głupie, ale czuję, że muszę wiedzieć, kto tam we mnie siedzi, żeby wytworzyć z tym dzieckiem prawdziwą więź. Bo teraz to nawet nie wiem, jak mam o Nim/Niej myśleć
Paulisia, ta pączkarnia jest na ul. 3 Maja, po tej stronie co Skarbek, ponoć kolejki są aż do Skarbka, więc chyba nie da się nie zauważyć -
oo to nie tylko ja zarośnięta jestem tylko kurde co z tym zrobić? wstyd mi jak cholera nawet przed moim mężem. Ja mam darmowe prenatalne razem z testem a że będzie to dużo leszy sprzęt niż u mojego doktora a on sam mi będzie robił badanie to czemu nie skorzystać. Powiedział że nie muszę ale z racjii poronienia mam je darmowe i wogóle tylko mi trzeba wypis ze szpitala albo wynik histoppato.
Niech śpi już to moje dziecie bo nerwy mi puszczają..., -
Włosy masakra - dziś rano próbowałam się ogolić, to mi się maszynka zapchała w połowie bobra
dwie zużyłam na wszystko, a i tak na nogach już była mega stępiona, horror!
Co z tym testem na sodę, któraś mi powie? Bo nie umiem zinterpretować wynikuAlicce, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfajnie że to nie tylko moje problemy , ja aż się przeraziłam
jak to zobaczyłam masakra jakaś
ale jak nie jestem sama z tym to znaczy że dobrze
hihi . a gdzies przeczytałam że te włosy to od podwyższonego testosteronu
czyli na chłopca
także może moje przeczucie mnie nie myli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:fajnie że to nie tylko moje problemy , ja aż się przeraziłam
jak to zobaczyłam masakra jakaś
ale jak nie jestem sama z tym to znaczy że dobrze
hihi . a gdzies przeczytałam że te włosy to od podwyższonego testosteronu
czyli na chłopca
także może moje przeczucie mnie nie myli
ja z młody miałam straszny problem z syfami wszedzie i pełno !!!! skóra tłusta p rorodzie leczyłam blizny!!
A teraz mam suchą skórę i sporadycznie jakiś syfek wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie jak się nie pieni to na dziewczynkę
mi też się nie pieniło... mi wszyscy mówią, że będzie chłopczyk, moja mama urodziła 8 dzieci i jak mówi, że chłopak to chyba jej uwierzę
A co do włosów na brzuchu to ja zawsze miałam meszek, ale do laparoskopii mi ogolili brzuch i teraz mi odrastają kudły czarne jak u faceta..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:34
-
nick nieaktualny
-
olala4 wrote:czyli są tu dziewczyny w moich rejonów
chodzicie do lekarza w Częstochowie ? gdzie myslicie rodzic?
Ja nie chodzę do gina w Częstochowie, ale co do porodu myślałam o Parkitce, bo kilka osób polecało mi ją ale jeszcze na 100% się nie zdecydowałam. A Ty jakie masz plany?
Cassie będę chyba w przyszłym tygodniu w Katowicach to spróbuję się dopchać na tego pączusia
Cigaretta jeśli chodzi o opryszczkę to ja stosuje profilaktycznie balsam do ust blistex, który pomaga w jej leczeniu a w wielu przypadkach nie pozwala jej wcale się pojawić. W sobotę strasznie swędziała mnie warga, była zaczerwieniona i coś zaczynało się budować. Cały dzień smarowałam nim usta i wszystko znikłoCassieMK, Cigaretta, martis lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujace
Ja też dziś idę do gina ale na wizytę bez usg tylko badanie ginekologiczne i wyniki badań. Będę mogła zapytać o te bóle brzucha no i sprawdzi czy szyjka ok
A co do Pappa to prawda że to czysta statystyka ja w tej ciąży robiłam tylko dlatego że jest on częścia darmowych badań prenatalnych a mi najbardziej zależy na usg połówkowym i echo serca płodu i tych dwóch badań boje się najbardziej bo to właśnie te badania w ciąży z synkiem wspominam koszmarnie bo to wtedy okazało się jak jest źle, że wszystko jest źle ehhh -
Alicce wrote:Cassie ty kochana chłopca bedziesz miała po co ci ta soda
no właśnie początkowo miałam przeczucie na chłopca, ale ostatnio ono osłabło... Ciekawość mnie zżera...W takim razie soda i cera wskazują na dziewczynkę, owłosienie i pryszcze na chłopca... zwariować można
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny