X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Ja się dowiedziałam że ktoś założył takie same konto co miałam ostatnio :/ nie wiem czy się ktoś podszywa pode mnie ?? przydał by się znowu detektyw !!!
    Jestesm wkurw....

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Witajcie :)

Ja się dowiedziałam że ktoś założył takie same konto co miałam ostatnio :/ nie wiem czy się ktoś podszywa pode mnie ?? przydał by się znowu detektyw !!!
    Jestesm wkurw....

Wy to macie jakiegoś pecha :/ Najpierw coś tam pisałyscie o jakiejś wariatce, która sporo osób męczyła (właśnie, o co tam chodziło?), potem o jakiejś smerfetce (a może to ta sama, nie wiem), a teraz coś o podobnych kontach, albo szpiegowAniu przez fb (to chyba Bereda pisala)

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto też mi tak mówili a jednak lekarka mi kazała iść na pobranie i powiedziałą że dobrze bo będzie miała już wyniki na usg do wprowadzenia. I nawet się jej zapytałam czy na pewno mamy zrobić dziś ona że tak że wprowadzi komuter a on sobie obliczy wsyztsko sam. No to jak tak to zrobiliśmy ... Może tak można nie wiem

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff przerwa w pracy na cappuccino. Chciało mi się siku i przypomniałam sobie o teście z sodą - jeszcze go nie robiłam. No i zrobiłam i nic, jakiś tam jeden bąbelek poszedł, a tak to się nic nie zadziało, ale nie pamiętam, czy to na chłopca, czy na dziewczynkę? :D

Jak się w czwartek nie dowiemy płci, to chyba wyjdę z siebie i stanę obok, nie sądziłam, że tak bardzo będę chciała wiedzieć. Może to głupie, ale czuję, że muszę wiedzieć, kto tam we mnie siedzi, żeby wytworzyć z tym dzieckiem prawdziwą więź. Bo teraz to nawet nie wiem, jak mam o Nim/Niej myśleć :P

Paulisia, ta pączkarnia jest na ul. 3 Maja, po tej stronie co Skarbek, ponoć kolejki są aż do Skarbka, więc chyba nie da się nie zauważyć :D

oar89jcgzipdaets.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to nie tylko ja zarośnięta jestem tylko kurde co z tym zrobić? wstyd mi jak cholera nawet przed moim mężem. Ja mam darmowe prenatalne razem z testem a że będzie to dużo leszy sprzęt niż u mojego doktora a on sam mi będzie robił badanie to czemu nie skorzystać. Powiedział że nie muszę ale z racjii poronienia mam je darmowe i wogóle tylko mi trzeba wypis ze szpitala albo wynik histoppato.

Niech śpi już to moje dziecie bo nerwy mi puszczają...,

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pryszcze na twarzy ramionach dekolcie i włosy na brzuchu dołączam do grupy :D heheh

Carolq, FeliceGatto, izizizi, martis lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włosy masakra - dziś rano próbowałam się ogolić, to mi się maszynka zapchała w połowie bobra :/ dwie zużyłam na wszystko, a i tak na nogach już była mega stępiona, horror!

Co z tym testem na sodę, któraś mi powie? Bo nie umiem zinterpretować wyniku :P

Alicce, Marietta lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam trądzik jakbym miała 12 lat :/

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie że to nie tylko moje problemy , ja aż się przeraziłam :) jak to zobaczyłam masakra jakaś :P ale jak nie jestem sama z tym to znaczy że dobrze :D hihi . a gdzies przeczytałam że te włosy to od podwyższonego testosteronu :P czyli na chłopca :P także może moje przeczucie mnie nie myli :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie ty kochana chłopca bedziesz miała po co ci ta soda :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    fajnie że to nie tylko moje problemy , ja aż się przeraziłam :) jak to zobaczyłam masakra jakaś :P ale jak nie jestem sama z tym to znaczy że dobrze :D hihi . a gdzies przeczytałam że te włosy to od podwyższonego testosteronu :P czyli na chłopca :P także może moje przeczucie mnie nie myli :P

ja z młody miałam straszny problem z syfami wszedzie i pełno !!!! skóra tłusta p rorodzie leczyłam blizny!!

A teraz mam suchą skórę i sporadycznie jakiś syfek wyjdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję, że u mnie będzie dziewczynka. Tak mi mówi moja intuicja. Czyli będzie chłopiec ...bo moja intuicja zawsze mnie myli....

JusWik, Marietta, i.am.chappie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie jak się nie pieni to na dziewczynkę :) mi też się nie pieniło... mi wszyscy mówią, że będzie chłopczyk, moja mama urodziła 8 dzieci i jak mówi, że chłopak to chyba jej uwierzę :P
    A co do włosów na brzuchu to ja zawsze miałam meszek, ale do laparoskopii mi ogolili brzuch i teraz mi odrastają kudły czarne jak u faceta..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:34

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam intuicje ale taką mega na dziewczynkę a na usg tydzien temu wyszedł boy ;) no,ale ... moze to pomyłka - bo lekarz na takim etapie 100% pewnosci nie dawał ...zobaczymy co jutro powie moj gin :)

• klaudia1534 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olala4 wrote:
    czyli są tu dziewczyny w moich rejonów :) :) chodzicie do lekarza w Częstochowie ? gdzie myslicie rodzic?

Ja nie chodzę do gina w Częstochowie, ale co do porodu myślałam o Parkitce, bo kilka osób polecało mi ją ale jeszcze na 100% się nie zdecydowałam. A Ty jakie masz plany? :)

Cassie będę chyba w przyszłym tygodniu w Katowicach to spróbuję się dopchać na tego pączusia ;)

Cigaretta jeśli chodzi o opryszczkę to ja stosuje profilaktycznie balsam do ust blistex, który pomaga w jej leczeniu a w wielu przypadkach nie pozwala jej wcale się pojawić. W sobotę strasznie swędziała mnie warga, była zaczerwieniona i coś zaczynało się budować. Cały dzień smarowałam nim usta i wszystko znikło :)

CassieMK, Cigaretta, martis lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • kw Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujace ;)

Ja też dziś idę do gina ale na wizytę bez usg tylko badanie ginekologiczne i wyniki badań. Będę mogła zapytać o te bóle brzucha no i sprawdzi czy szyjka ok ;)

A co do Pappa to prawda że to czysta statystyka ja w tej ciąży robiłam tylko dlatego że jest on częścia darmowych badań prenatalnych a mi najbardziej zależy na usg połówkowym i echo serca płodu i tych dwóch badań boje się najbardziej bo to właśnie te badania w ciąży z synkiem wspominam koszmarnie bo to wtedy okazało się jak jest źle, że wszystko jest źle ehhh :/

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    Cassie ty kochana chłopca bedziesz miała po co ci ta soda :P

no właśnie początkowo miałam przeczucie na chłopca, ale ostatnio ono osłabło... Ciekawość mnie zżera... :D W takim razie soda i cera wskazują na dziewczynkę, owłosienie i pryszcze na chłopca... zwariować można ;)

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia właśnie w tym problem, że to nie na ustach tylko nad ustami pod nosem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pryszcze na chlopaka???? matuchnu myślałam ze to dziewcyna zabiera urodę ;)

dobra lecę po moją myszunię na basen :)

dzis energia mnie rozpiera tfu tfu

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarka w piatek nic nie powiedziała co do płci że jest za wcześnie

Ja czuje że będzie kolejny chłopak :P

‹‹ 617 618 619 620 621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ