X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrr juz wyszukiwana czekam tylko na 15:40 i wychodze do lekarza :) stresikkkk....
    Anusia gratki córeczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 15:17

Anniusia, luna91, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• Madziuśka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    Pati jak będziesz miała czas to proszę wpisz mi na pierwszej stronie córeczka Helenka:)

gratulacje!!!!

Anniusia lubi tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Wrrr juz wyszukiwana czekam tylko na 15:40 i wychodze do lekarza :) stresikkkk....
    Anusia gratki córeczki :)

będzie dobrze, nie stresuj się :)

Carolq lubi tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi chyba cera się poprawia juz nie mam takich wielkich pryszczeoli podskornych zaczynają znikać tylko gdzieniegdzie jeszcze taki drobniutki trądzik :P może będzie lepsza ta buzia niedługo :P

Carolq lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki za wizytujących :*

Alicce, Carolq, Anniusia lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam problem w postaci łupieżu. Nigdy nie miałam łupieżu - dopiero teraz mi wyszedł w ciąży :/

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka, dziewczynka, kolejna dziewczynka!!!!!!! Gratuluje!!!!!!!!

Czekamy na kolejne dobre wieści :)

Anniusia, xpatiiix3, monilia84, Madziaaaaa, katarzyna_d, katarzyna_d lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje! :) i trzymam kciuki za kolejne wizyty.
    Ja dzisiaj jestem tak zbombardowana na twarzy, że masakra! Pryszcz goni pryszcza :( ale trudno... no i na piersiach coraz więcej rozstępów :|

• Magenta Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    Pati jak będziesz miała czas to proszę wpisz mi na pierwszej stronie córeczka Helenka:)

ładne imię :) też chciałabym mieć małą Helenkę :D

luna91 lubi tę wiadomość

5bd5222f11.png
  • tiffi Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz Helenka to piękne imię:)
    Ja mam Helena na drugie i jak w podstawówce albo w gimnazjum, któreś z dzieciaków się dowiedziało o tym, to nie miałam wesoło ;) Fajnie, że teraz wracają stare imiona :)

f2w3yx8dbb5gr2db.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paris wrote:
    Witam się w 15 tygodniu, ale ten czas leci..:)
    Właśnie się dowiedziałam, że mój mąż za tydzień musi wyjechać na ponad 2 tygodnie i teraz tak siedzę i kminie jak ja sobie sama dam radę.
    Dziewczyny a jak u was jest ze znajomymi?? Bo u mnie lipaaa straszna, mam grupę koleżanek, które tak jak ja są przed 30, żadna nie ma dziecka i na razie nie planuje, czas nam upływał na imprezach, zakupach i wyjazdach, a teraz totalnie mnie odstawiły...tłumaczyłam, że ta ciaża nie jest zagrożona i mogę robić wszystko, ale to nic nie dało i powiem szczerze jestem zawiedziona..:(
    Jak jest u was? Może ja za bardzo to wszystko teraz analizuje haha, no nie wiem.
    Powodzenia na wizytach, trzymam kciuki:))
    paris ja czuje sie bardzo samotna bo przeprowadzilam sie do mojego P i nikogo tu nie znam , nie mam zadnej tu psiapsióły i w ogóle kiszka jest ....

paris lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magenta wrote:
    ładne imię :) też chciałabym mieć małą Helenkę :D

może życzenie się spełni:)

Magenta lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pomocy rodziców. Wiecie to jest kwestia wychowania przede wszystkim,jeśli z domu nie wyniosło się szacunku do pieniądza itd.to tego nie da się nauczyć. Mi rodzice pomagali i pomagają. Oni mają takie podejście że jeśli widzą że ktoś się stara to wtedy chętnie. I nie mówię tu o nieruchomościach itp.ale np.moi rodzice są rolnikami więc dają mi warzywa,owoce i oczywiście mięso, wędliny :-) i ja to bardzo doceniam, bo nigdzie tak dobrych nie kupię. Dołożyli mi do wkładu własnego na mieszkanie i nie jakąś ogromną kwotę, ale bardzo mi to pomogło,a wiem ile i jak ciężko musieli na to pracować.
    I co mi się jeszcze podoba to jest nas 5 dzieci w sumie i każdemu z nas pomagają po równi :-)
    A i ja jako jedyna studiowałam zaocznie i czesne mi oplacali ale na resztę musiałam sama zarobić, m.in.na poprawki ;-) i umowa była taka że jeśli mnie wyrzuca ze studiów to oddaję wszystko co zainwestowali w moje studia ;-) i to była super motywacja.
    W sumie jedyne co nie podobało mi się w moim życiu to to, że pierwszy raz na wakacje wyjechalam po maturze. Nigdy ani z rodzicami, ani do żadnej cioci, babci. W wakacje trzeba było pracować. Chociaż może właśnie dzięki temu jestem jaka jestem? ;-)
    Kończę ten wywód trzeba się ogolic przed wizytą ;-)

FeliceGatto, kamisia88, bimba lubią tę wiadomość

p19u0tc70smx8ddn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i siedzę i czekam :P wiedziałam ze tak bedzie maz jeszcze nie dojechał wiec siedzę sama , takze nawet nie mam do kogo sie odezwać :)

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ja dzis bez sil po tej piekielnej glukozie tak sie zle czuje ze nie wiem glowa mnie boli spac sie chce nie dobrze wsjio w pakiecie. Oby wyniki wyszly dobrze jeszcze dzis mi je siostra odbierze . super nastepna dziewuszka . moze i na mnie czeka jedna zabucha

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tiffi wrote:
    teraz Helenka to piękne imię:)
    Ja mam Helena na drugie i jak w podstawówce albo w gimnazjum, któreś z dzieciaków się dowiedziało o tym, to nie miałam wesoło ;) Fajnie, że teraz wracają stare imiona :)

ja się zakochałam w tym imieniu..chce aby córcia czuła się wyjątkowa a mnie którąś z kolei oliwką w klasie, bo ja mam na imię ania i zawsze było nas pełno w klasie a poza tym poczytałam o znaczeniu imienia i też mi bardzo pasuję, mężowi podoba się Lena ale z nazwiskiem nie współgra bo mamy na L a do Helenki można też mówić lenka:)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmmm wiecie co ja chyba ustawię się w kolejkę po dziewczynkę :-) choć intuicja podpowiada mi chłopca :-)

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JusWik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli o córcie chodzi to chciałabym Hanię a jeśli chłopiec to Dawidek :-)

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• izizizi Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenka sliczne imie, ja tez mam tak na drugie ahha :-)
    Tez bym chciala jakies stare polskie imie dla dziecka, niestety moj maz ma bardzo dlugie, twarde holenderskie nazwisko i zadne polskie imie do niego nie pasuje wiec kicha. :-/

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Widzę u Nas same dobre wiadomości. Chyba coś jest z tym przeczuciem co do płci dzieciaczka. W środę idę na kolejne badanie i mam nadzieję,że mój Szymek nie zamienił się w Lilkę :) Nie mam nic do dziewczynek,ale od samego początku miałam przeczucie,że to chłopiec i już gadam do niego tak personalnie.

Z tą pomocą od rodziców to jest różnie. Moi starają się jak mogą, pomagają,ale też pozwalają żyć na własną rękę i za to ich cenię. Ogólnie to fajną mam tą rodzinkę.
    Niestety niektórzy dostali od życia za dużo i w głowach się im poprzestawiało. Mój znajomy za czasu szkoły zrobił awanturę rodzicom,że nowe auto (salonowe), które dostał to nie takie, jakie sobie gdzieś tam upatrzył... Porażka na całego..

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
‹‹ 655 656 657 658 659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ