Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jem jakies landrynki, generalnie zeby miec cos w ustach.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualnyHej.
Pati musiałaś sie przerazić ale dzieciaki sa twardejak nic nie bolało to znaczy ze wszystko dobrze
Tola a nie mozesz wsiąść Taxi przynajmniej w jedna stronę aby skrócić ten czasbiedaku , ja na poczatku nie mogłam jezdzic metrem bo mi wszyscy śmierdzieli i wogole
Dziewczyny bo ja nie siedzę na fb czy odzywała sie Luna w ostatnich dniach tam?xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
malvva wrote:A u was dziewczynki ile cm maja dzidzie ? JA dziś zaczynam 14 tydzień. Leci ten czas.
Ale mina partnera jak zobaczył że to już taki ukształtowany dzidziuś bezcenna. Wreszcie poczuł ze zostanie tata.
Mój Maluch w 13tc miał dopiero 5,93 cm... Trochę za mało. A jednak lekarz wpisał, że ciąża starsza o 3 dni. Dopiero teraz zorientowałam się, że trochę za mały bobas średniej... -
Liskova, mnie prenalen postawił na nogi, nic nie brałam tylko piłam syrop, albo rozpuszczałam zawartość saszetek w ciepłej wodzie. Jest smaczny, sok z porzeczki to koncentrat i czosnek tak samo, a ja świeżego nie przełknę to jak tylko coś mnie bierze to sięgam po ten syrop.
-
Dziewczyny, super temat z tym pulsowaniem, bo też chciałam o tym Wam napisać. Jutro zaczynam 18 tydzień i jeszcze nie czułam ruchów ani bulgotania, ani nawet trzepania rzęsami
Ale wieczorami przykładam sobie rękę do brzucha i czuję takie pulsowanie, jak bicie serca - tak jak wy. No i spokojnie czekam na pierwsze sygnały od mieszkańca Apartamentu pod Serduszkiem
Czy któreś z Was, które są teraz w PIERWSZEJ ciąży i w tych dalszych tygodniach - 17, 18 też mają tak jak ja, że jeszcze nie czują?
Podkreślam, że wcale się nie martwie, tak tylko pytam, na luzaku
Pati - współczuję! Ale jak to dobrze, że zrealizował się taki pozytywny scenariusz! Szczęście w nieszczęściuxpatiiix3, kkasya lubią tę wiadomość
-
szarywrobel wrote:Dziś ryczałam znów na awatarze, w dziwnych momentach filmu, mąż mi mówi, że niedługo to będą mnie wzruszać filmy erotyczne
Buahahahahaha, mam to samoWczoraj bek na Awatarze, a niedawno wzruszyła mnie jakaś reklama (sic!)
szarywrobel lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Carolq wrote:Hej.
Pati musiałaś sie przerazić ale dzieciaki sa twardejak nic nie bolało to znaczy ze wszystko dobrze
Tola a nie mozesz wsiąść Taxi przynajmniej w jedna stronę aby skrócić ten czasbiedaku , ja na poczatku nie mogłam jezdzic metrem bo mi wszyscy śmierdzieli i wogole
Dziewczyny bo ja nie siedzę na fb czy odzywała sie Luna w ostatnich dniach tam?
No właśnie Luny nie ma
Pati, napisz do niej na Priv na fb, co?http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
dzień dobry dziewczynki
nie miałam czasu na belly
ale wzięłam się za sprzątanie bo syf jak ... już nie powiem gdzie masakra ale już ogarnęłam kurze, liście z parapetów
kwiaty się sypią z braku wody ale zdechnąć nie mogą
odkurzyłam , zmyłam podłogi , pranie wstawione i kolejne podejście do drugiego śniadania
smażyłam wczorajsze ruskie pierogi extra się przypiekły takie chrupiące a teraz zajadam , jeszcze mam wczorajsze pierniczki dziś też są pyszne
a tu tematów się przewinęło że ho ho ale najważniesze to gratuluje udanych wizyt i miłego dniaizizizi lubi tę wiadomość
-
Hej a ja dzis u mamy tak sprobuje odetchnac bo chyba moje dziecko jakis skok rozwojowy przechodzi bo od wczoraj go niepoznaje jakis krzykliwy i obrazliwy jak nie on oby mu szybko to minelo. Niech ta ciotka i babcia troche pobawi.
Pati wspolczuje moj raz spadl ale z lozka to mial z pol roku i tez obeszlo sie strachem
Wy juz tak daleko ja dopuero 13 tyd mam ... Alejuz coraz blizej czwartku.choc juz widze podobienstwo do poprzedniej ciazy tez powidlo sliwkowe i kwasno tak ze nie bedzie nniespodzianki jak nic.
A co do wozka przemyslalqm sytuacje i zostane przy obecnym jesli chodzi o gondole a kupie później porządna lekka spacerowke ktorq sie rozkladq na plasko i tak mi bedzie potrzebna bo Alek raczej jeszcz3 swojej nie odda . A te 2w1 sa fajnei wogole ale jeslu chodzi o przewoz to fakt sa ciezsze i wieksze aa ja jako ze mieszkam na wsi to nawet do sklepu musze jakims pojazdem sie udac bo najbliższy kilkq km od domu .
Czyli jak bedzie temat spacerowek wtedy poczekam na wasza opinie -
nick nieaktualny