Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też szukałam tej książki, znalazłam 4 egzemplarze na allegro i właśnie nigdzie indziej jeszcze jej nie zauważyłam.
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
nick nieaktualnywłaśnie dzisiaj się zmotywowałam i idę na pierwsze zajęcia dla kobiet w ciazy
zobaczymy jak będzie nazywają się Bodyball w ciąży, już nie mogę się doczekać
może poznam jakies ciężarówki z okolicy na spacerkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 14:13
Eliana, kkasya lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem! Dziękuję, że się zainteresowałyście i przepraszam, że nie dałąm znaku życia, ale byłam w Łodzi u szwagierki ciężarnej na noc i jakoś tak nie było sposobności.
Poczytałam wszystko co napisałyście. Nie dam rady odpisać każdej, ale:
Gratuluję udanych wizyt!
Mam sama prawo jazdy, ale ja się booję jeździćNie mogę się przemóc.
Z mężem z nam się ponad 8 lat, poznalismy się w liceum jako dzieciakiTeraz bywa tak, ze wkurzamy się częściej niż kiedyś, nie jesteśmy jak papuzki nierozłączki - czasami wolimy spedzić czas osobno niż wtuleni w siebie. Ale kochamy się z każdym dniem bardziej, jakoś ta miłość wydaje mi się coraz bardziej szlachetna z każdym rokiem i z każdym doświadczeniem - przykrym lub wesołym.
Czuję puls w macicy tak glęboko w niej i czułam już od 7 tygodnia, ale jest on zgodny z rytmem bicia mojego serca więc to właśnie tetnica pewnieZazdroszczę tym, które szykuja sie do ślubu
Piekny dzień
Byłam w ZUS - okazało się, ze mój pracodawca za późno wysłał dokumenty i stąd opóźnienie
Babcia dowiedziała sie o ciąży... Przyjechała odwiedzić. Ja nie dyskutuję z babcią bo to starsza osoba, ale się nerwów najadłam. A bo ja się przemęczam, bo nie powinnam jeździć w trasy - tylko 5 minutowe spacery z psem! Mam nie unosić rąk. Zjadłam kebaba a za 10 min mówi: zrobię Ci kolację kochana (?!?!) - oj Paulinka odżywiaj się, bo teraz karmisz też dziecko, zobacz jaka jesteś chuda!Zadzwoniła do mojej mamy, że ja o siebie za mało dbam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 14:22
xpatiiix3, Negra lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna olej babcie, niech sobie pogada. Ja ciągle słyszę ze muszę za dwoje jeść bo taka chuda jestem, a ja jem dla dwojga, normalnie tak jak mam ochotę.
Zastanawiam się nad tym moim doktorkiem bo kurcze strasznie mnie wkurza z wizytami. Chodzę do niego prywatnie i raz każe mi do przychodni przychodzić a raz do szpitala. Kazał mi przyjść 12 do przychodni więc dzwonię żeby się zapisać a pani mi mówi że 12 on nie przyjmuje wrrrrrrr, będę musiała iść do szpitala do niego. Kurna muszę się prosić o wizytę, niech go szlak! Wogóle widzę że większość z was miała cytologię i HIV robione a on nawet nie wspomniał.
Sory musiałam się wyżalić -
czesc dziewczynki , juz was doczytalam ,dzsiaij nawet tak duzo nie nasmarowałyście...ale u nas wieje a mi ręczny sie zepsul linka pekla moj P mi tak zalatwil i teraz sie boje ze mi wywieje to auto na inne auto...
-
bereda11 wrote:czesc dziewczynki , juz was doczytalam ,dzsiaij nawet tak duzo nie nasmarowałyście...ale u nas wieje a mi ręczny sie zepsul linka pekla moj P mi tak zalatwil i teraz sie boje ze mi wywieje to auto na inne auto...
O ja cie! Weź może jakieś cegły czy inne obiekty podstaw pod kołaNie myślę, żeby wiatr był aż tak silny, ale lepiej chuchać na zimne
-
Eliana wrote:O ja cie! Weź może jakieś cegły czy inne obiekty podstaw pod koła
Nie myślę, żeby wiatr był aż tak silny, ale lepiej chuchać na zimne
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, te dzieciate i nie dzieciate, macie mikrofalówki? Używacie? Podgrzewacie coś dzieciakom? Bo ja mam i mega mi się przydaje. Non stop podgrzewam mleko dla Gluta, słoiczki itp. No super sprawa. Ale np moja mama jęczy, że powinnam grzać w garnuszku itp. Stara data
Jak u Was?
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
A ja dostalam zjebke od fibekolog ze tydzien temu powinnam badania zrobic czy dziecko nie ma zespolu downa chodzilam ma mfz w szpitalu i tam nic mi nie powiedzieli ale zreszta i tak bym nie robila jestem mloda u mnie w rodzinie nikt nie ma wiec nie uwazam tego za konieczne.
-
FeliceGatto wrote:Dziewczyny, te dzieciate i nie dzieciate, macie mikrofalówki? Używacie? Podgrzewacie coś dzieciakom? Bo ja mam i mega mi się przydaje. Non stop podgrzewam mleko dla Gluta, słoiczki itp. No super sprawa. Ale np moja mama jęczy, że powinnam grzać w garnuszku itp. Stara data
Jak u Was?
ja mam mikrofale, używa jej tylko mąż, jestem przeciwniczką. dziecku będę w garnuszku podgrzewaćale ja mam świra na punkcie zdrowego odżywiania wiec może dlatego:)
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeh, spokojnie, mikrofala to nie złooo
nie zmienia DNA produktów, można śmiało używać. Ja średnio lubię, bo nierównomiernie podgrzewa, małe porcje trzeba wstawiać albo równo rozkładać. Ale do popcornu nadaje się najlepiej
właśnie się zastanawiam czy od rodziców nie wydębić, bo na tym mieszkaniu nie ma, a podobno sterylizatory do mikrofali są super
kamisia88 lubi tę wiadomość