Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki odetchnęłam z ulgą. Z dzidziusiem wszystko super. Na następną wizytę pen drive mogę wziąć to mi nagra wszystko.
a i jest synuś Dawidekmyszka2070, Madziuśka, Cigaretta, maimama, xpatiiix3, bimba, FeliceGatto, i.am.chappie, Różyczka, Anniusia, Marietta, Dariaaa88, storczyk, Negra, tiffi, kkasya, Clio_99, Idgie, bereda11, josephinka84, luna91, monilia84, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem nie wiem może ptaszek, zawsze może odfrunąć, wiesz dzisiaj bez weny na wróżenie hehe we wtorek Ci strzele ja tylko mam nadzieje ze u mojej nic nie urośnie, bo będę zła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:59
malvva, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Nie wiem nie wiem może ptaszek, zawsze może odfrunąć, wiesz dzisiaj bez weny na wróżenie hehe we wtorek Ci strzele ja tylko mam nadzieje ze u mojej nic nie urośnie, bo będę zła
hah oki czekam na wrozbeU cb napewno juz zostanie
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i dzis sie dopisałam. Jak tak czytam wasze wpisy to tylko zazdrościć
Mieszkam w Szwecji a tu opieka nad ciężarnymi to jakieś średniowiecze i trzęsę sie o wszystko. Pierwsze usg miałam w 13 tyg teraz muszę czekać do 20 tyg na połówkowe. Masakra pierwsza ciąże prowadziłam w Pl i w głowie mi sie nie mieści jak tu to wyglada. Na całe szczęście poznałam polskiego gin który tyle mi pomaga ze wypisuje mi zwolnienia. Bo jako ze mam prace fizyczna mogę sie dopiero ubiegać o zwolnienie w 7 miesiącu. A tak mnie krzyż ze aż mi nogę lewa odbiera i chodzić nie mogę. Co gorsze miałam krwawienia wielokrotnie to usłyszałam ze co ma byc to będzie
We wtorek tez jadę na wizytę do tego Polaka może uprosze go o usg żeby zobaczył czy wszystko dobrze. Pozdrawiam wszystkie
myszka2070, FeliceGatto, Negra, bereda11 lubią tę wiadomość
-
A ja mam na chłopca 3-6 trochę i od 6-9 wzwyż, jak potwierdza mi dziewczynkę i będę już przebierać rzeczy dla dziecka to z chęcią się pozbędę za symboliczną czekoladę ,bo rzeczy ,które zostawiłam to takie dobry, nawet idealny stan ,część nie zakładana nawet, więcej dzieci w najbliższym czasie nie planuje wiec wszystko na bieżąco będę oddawać a co się da to sprzedam na pakiLivia
Nela
Marcel