Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy mamamiśka
Fajnie, że się ujawniłaś u nas
Ja po usg dzisiaj, opisałam w dwóch słowach na fbA wiec pobieranie krwi tak mi zrobili elegancko że się krwią zalałam w poczekalni do gina później
Ręka przypuchnięta, ale ani pół siniaczka
Dziecko długonogie mam, narazie bezpłcioweZ tendencją do chłopaka chyba, bo maż dwa metry wzrostu niemalże, to po nim takie długie kończyny, ja mała
tola2014, Negra, Madziuśka, i.am.chappie, FeliceGatto, Różyczka, josephinka84, luna91, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tez po usg.u mnie dzidzius leżał jak na wczasach . ręka na brodzie a druga za głowa i nogi skrzyżowane
wszystko w porządku się rozwija. dodatkowo tez pobrał mi wymazy: czystość pochwy, mycoplasma i ureaplasma. ależ się wykosztowalam...
aa i na 100% chłopak. jajeczka i siusiak był widoczny .xpatiiix3, Negra, Marietta, Madziuśka, i.am.chappie, FeliceGatto, maimama, bimba, kkasya, Kłosia, Idgie, bereda11, josephinka84, Dariaaa88, luna91, monilia84, migussia, monaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Ja tez po usg połówkowym, z dzidziusiem wszystko Ok !! No i moje przeczucie zawiodło hehe okazało się, że będzie synek Kacperek i termin cofnął mi się na 7 maja:)xpatiiix3, Negra, Marietta, Madziuśka, katarzyna_d, i.am.chappie, FeliceGatto, JusWik, maimama, helutka, Różyczka, bimba, kkasya, Clio_99, pasia27, Dariaaa88, Kłosia, Idgie, bereda11, josephinka84, tola2014, luna91, monilia84, migussia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
xpatiiix3 wrote:Anjaa teraz dzieci rosną w swoim tempie wiec nie sugeruje się już terminem z usg
u mnie ostatnio był już 2 dni w tył
gratuluję
No pewnie, że tak,,,, przy następnym usg pewnie znowu się termin zmieni hehe
teraz miałam usg połówkowe na nfz, a 28 grudnia jadę prywatnie bo już byłam wcześniej zapisanatak więc w grudniu widzimy się z maluszkiem 2 razy;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:31
Marietta, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Kochane dziękuję za wsparcie i rady, już jestem w domu we własnym łóżku
Rozmawiałam też z moją gin, która kazała obiecać, że do wizyty 21.12 będę leżeć i się nie męczyć a później już ona mnie skontroluje porządnie. Niestety nie mam jej cały następny tydzień, więc zostaje tylko ewentualny telefon. Mam też brać luteine 2 razy dziennie po 100 mg.
Gratuluję wszystkich wizyt i zdrowych dzieciątekResztę doczytam później albo jutro a teraz muszę troszkę odespać ostatnią noc..
Marietta, kkasya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Negra jak u Ciebie sprawy podwozia.?
Poczytałam sobie wasze historie o synkach i solidaryzuje się w mękach
Mój od poniedziałku nie chodzi do przedszkola, bo znowy jest chory i tym siedzeniem w domu daje mi trochę w kość... Albo jest marudny i beczy z byle powodu, albo krzyczy i bije, jak tylko coś mu się nie spodoba... Ehhh... i tak na zmianę...
Do września miał opiekunkę- kobietę-anioła, która miała nieograniczone pokłady cierpliwości. I wtedy był takim zlotym, ułożonym dzieckiem... A od kiedy chodzi do przedszkola- jakby diabeł w niego wstąpiłA ja w ciąży jakaś nerwowa się zrobiłam i niestety potrafię czasem krzyknąć- a wtedy on też zaczyna swoje wrzaski i koło się zamyka
Gdzie się podziała moja cierpliwość? Czy ciąża pada na mózg?
-
Klaudia, super
Ale potraktuj zalecenia poważnie <grozi palcem>
Cześć mamomiśkaNapisz nam coś więcej o sobie.
Dziewczyny, wieści świetne. Uwielbiam takie dni,jak ten (mimo,że mam akurat wizytę teściowej)
klaudia1534 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Dziewczyny- gratuluję wszystkim dzisiejszych wizyt i poznania płci maluszków!
Klaudia-super, że jesteś już w domu. Nie ma to, jak własne łóżkoZdrówka Ci życzę
Ja miałam mieć połówkowe przed świętami, ale zwolnienie mam do 29.12, więc przełożyłam na po świętach.
A tymczasem leżę z laptopem i uskuteczniam świąteczne zakupy. Sporą część prezentów juz kupiłam. W tym roku daruję sobie lazenie po sklepach, bo boję się, że skończyło by sie to znowu szpitalem- a bardzo dziękuję za święta w szpitalu!
W sklepach internetowych jest dużo promocji- jeśli któraś z Was nie zrobiła wszystkich prezentów, to na Matrasie, Smyku i Empiku można się oblowicPrzynajmniej mi nieźle idzie
klaudia1534 lubi tę wiadomość
-
malvva wrote:I JA WE WTOREK USG
cipeczka czy ptaszek bedzie ? hmmm
dziewczyny gratulacjeeeee!!!!!!!! No weekend pięknie się zaczyna!!!!
Pati dzięki za dopisanie mi synusia. Podziwiam Cię jak to ogarniasz wszystko. Szacun!!!
kurna a ja kupiłam farbę do włosów i okazuje się że z amoniakiem i boję się farbować teraz
xpatiiix3, FeliceGatto, malvva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje słonca za powitanie ☺ No to trochę o mnie. Jestem mamą też trzylatka takze kochane wiem co to za ból. Moj Mikołaj potrafi być kochany a za chwilę bije mnie ze złosci po brzuchu. System edukacyjny w przedszkolu to jakaś porażka. Czasem zostawiam go tam ze łzami w oczach jak widze ze paplają się w deszczu na dworze bo akurat taki plan dzis mają. Rodzilam Mikolaja w Pl , calą ciąze znosilam kiepsko non stop szpital, krwawienia . Jak juz sie uspokoilo to mialam wczesne skurcze i uciskal mi mały na wątrobe. Takze wegetowalam do 37 tygodnia by juz tylko malego ze mnie wyjęli. No i tak boję sie tu o moje drugie malenstwo bo mam takie bóle krzyza i brzucha ze nie moge wystac na nogach jednej godziny przy gotowaniu obiadu. Przyjechalismy do SE dwa lata temu za lepszym zyciem, ale szwedzkiej mentalnosci i sposobu zycia chyba nigdy sie nie nauczę.
Dariaaa88 mieszkam 40 km od Stkhlm.FeliceGatto lubi tę wiadomość