Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Alez tu cicho chyba wszystkie w Ikei
he he
Czytalam watki na innych forach i jedna dziewczyna napisala ze jej jeno malenstwo sie nie rozwija ...ciaza blizniacza 14tc i wiecie co az przykro mi sie zrobilo a druga tez w ciazy blizniaczej 10tc i dwa maluszki i serduszka im sie zatrzymaly jej to okropneCarolq lubi tę wiadomość
-
Muszę sie Wam pochwalić!!
Właśnie mój maluch pierwszy raz "sprzedał" mi kilka kopniaczków.Zjadłam śniadanie, leżę w łóżku i nagle czuję kilka uderzeń pod pępkiem. Fantastyczne uczucie!!La-mia, patkaaxx90, Anjaa, bimba, bereda11, katarzyna_d, Clio_99, xpatiiix3, Carolq, FeliceGatto, luna91, Idgie, Madziuśka, pasia27, Marietta, Eliana lubią tę wiadomość
Pozdrawiam,
Ola -
OlkaBdg wrote:Muszę sie Wam pochwalić!!
Właśnie mój maluch pierwszy raz "sprzedał" mi kilka kopniaczków.Zjadłam śniadanie, leżę w łóżku i nagle czuję kilka uderzeń pod pępkiem. Fantastyczne uczucie!!
ZazdroszczęI czekam na mojego dzidziola
bereda11, OlkaBdg, JusWik lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualnyOlkaBdg wrote:Muszę sie Wam pochwalić!!
Właśnie mój maluch pierwszy raz "sprzedał" mi kilka kopniaczków.Zjadłam śniadanie, leżę w łóżku i nagle czuję kilka uderzeń pod pępkiem. Fantastyczne uczucie!!
ale Ci fajnie. czułas takie kopiarki czy bulgotanie? ja nie wiem czy rozpoznam pierwsze kopniaki
OlkaBdg lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ..ja narazie czuje bulgotanie tylko tez mile uczucie ale czekam na cos wiekszego
...moj facet po nocce jest i juz nie spi przez ta chorobe , mial nad ranem goraczke i zaraz musze leciec do sklepu kupic mu jakies lekarstwa ..no i zgodnie z obietnica robie dzis pierogi
-
nick nieaktualnyWitam
w 5 miesiącu juz tak oficjalnie !!
Ja juz kopniaki widzę przez brzuch skóra się lekko podnosikurczę ale ten młody rośnie
Kiedys był temat o SZUM MISIA
Misiek zdał egzaminHubercik ma kolki i ten mis go uspakaja !!! Jestem zadowolona bo prezent się udał i domownicy troche odetchnęli z ulga od tego płaczu
Pozdrawiambereda11, xpatiiix3, Kłosia, OlkaBdg, FeliceGatto, luna91, Idgie, migussia lubią tę wiadomość
-
Bardzo dobre wiadomości!!!
Jesteśmy prze szczęśliwi, bo z naszym maluszkiem wszystko dobrze!
Zdrowy chłopak! Za 3 tyg połówkowe, ale dziś dr zrobił wstępne pomiary i wszystko ok:)
kkasya, OlkaBdg, maimama, Kłosia, xpatiiix3, Anjaa, FeliceGatto, luna91, Idgie, Madziuśka, bereda11, katarzyna_d, Clio_99, pasia27, monilia84, Marietta lubią tę wiadomość
-
kamisia88 wrote:Siemanko,
Dzielę się z wami podnietą wynikającą z tego, że jutro jadę do ikei po meble dla mojego kropka, będą białe więc pasuja do chłpaka i dziewuchy. Najbardziej podoba mi się przewijak hensvik, bajeczny bo to półka z przewijakiem taki regał, no i mnóstwo drobiazgów tez kupię....i'm so glad
buziaczki
Hahahai jak zakupy?
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Sylika wrote:Alez tu cicho chyba wszystkie w Ikei
he he
Czytalam watki na innych forach i jedna dziewczyna napisala ze jej jeno malenstwo sie nie rozwija ...ciaza blizniacza 14tc i wiecie co az przykro mi sie zrobilo a druga tez w ciazy blizniaczej 10tc i dwa maluszki i serduszka im sie zatrzymaly jej to okropne
I po co włazisz? W dupę chcesz? Ubranka lepiej pooglądaj. Albo mebelki. Albo wózki. Nie czytaj takich rzeczy.http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
wczoraj wyszłam ze szpitala nareszcie tak się cieszyłam a dziś trochę zaczęłam się ogarniać w domu trochę tylko odkurzyłam bo butami nawnosiliśmy mnóstwo piasku do mieszkania i tak po chwili poczułam wilgotno w majtach i zauważyłam brązowo- czerwone plamy ....
i podtarłam się a tu skrzep malutki wielkości paznokcia kciuka ... no kur... nic mnie nie boli ale rzuciłam wszystko i siedze jak zaklęta ... a wczoraj trochę pobarszkowaliśmy no czy ja w tej ciąży nie zaznam spokoju ... ale nie spina mi się brzuch nic mnie nie boli dzieciaki się ruszają skąd to znowu się wzięło ...
-
Cześć dziewczyny, chwilę mnie ne było, ale podczytuję, podczytuję....
Chciałam właśnie zapytać jakie macie podejście do kupowania, tzn kiedy? Ja mieszkam w Norwegii, będę w Polsce na święta i w tym czasie tylko będę miała okazję się rozejrzeć. Potem już nie wybieram się do Polski aż do rozwiązania. No i czy to nie za wcześnie na kupowanie wózka, łóżeczka i takie tam? -
Cześć wszystkim
Wczoraj mnie nie było - dzień wolny od neta w terenie. Mama i siostra o to zadbały
Hahah Juswik - marna ze mnie wróżkaGratuluję Synusia
I wszystkim gratuluję udanych wizyt
Ej ja mam znowy przerwę w ruchach, tzn trochę dudniło na wieczór wczoraj, ale przez chwilęAle dudniło to dobre słowo - czuję jakby mnie kopał słoń - takie echo aż idzie
Felice - odnośnie kupowania - ja na razie nie mam nic prócz bodziaków i skarpetek - po 1 sztuce - kupiłam symbolicznieZa resztę zabieram się po świętach - powoli zrobię listę i będę kupować. Na pewno w pierwszej kolejności meble, później furę dla smyka no i resztę pierdół
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek