X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    Hej kurczak wy tak do przodu a ja jeszcze nawet nie umuwiona na polowkowe
    Zdążymy ja tez jeszcze nie.. Ale gadalam z gin. Ze po następnej wizycie wystarczy..

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, dziewczyny,

trzymajcie za Nas mocno kciuki, bo dziś nasza kolej na badania:* miłego dnia

kkasya, kw, bereda11, maimama, xpatiiix3, FeliceGatto, luna91 lubią tę wiadomość

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez tu cicho chyba wszystkie w Ikei ;) he he

Czytalam watki na innych forach i jedna dziewczyna napisala ze jej jeno malenstwo sie nie rozwija ...ciaza blizniacza 14tc i wiecie co az przykro mi sie zrobilo a druga tez w ciazy blizniaczej 10tc i dwa maluszki i serduszka im sie zatrzymaly jej to okropne :(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymamy kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! Oby wszystkie mamusie dowiedziały się kogo noszą pod sercem :)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamisia - ta seria z ikei jest rewelacyjna. My kupiliśmy łóżeczko, przewijak i szafę z tej serii i do tego białą komodę hemnes :)
    Polecam !
    Stoją juz rozłożone i sie wietrzą :)

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę sie Wam pochwalić!!
    Właśnie mój maluch pierwszy raz "sprzedał" mi kilka kopniaczków.Zjadłam śniadanie, leżę w łóżku i nagle czuję kilka uderzeń pod pępkiem. Fantastyczne uczucie!!

La-mia, patkaaxx90, Anjaa, bimba, bereda11, nick nieaktualny, Clio_99, xpatiiix3, nick nieaktualny, FeliceGatto, luna91, Idgie, Madziuśka, pasia27, Marietta, Eliana lubią tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlkaBdg wrote:
    Właśnie mój maluch pierwszy raz "sprzedał" mi kilka kopniaczków.Zjadłam śniadanie, leżę w łóżku i nagle czuję kilka uderzeń pod pępkiem. Fantastyczne uczucie!!

Zazdroszczę :) I czekam na mojego dzidziola :)

bereda11, OlkaBdg, JusWik lubią tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlkaBdg wrote:

ale Ci fajnie. czułas takie kopiarki czy bulgotanie? ja nie wiem czy rozpoznam pierwsze kopniaki

OlkaBdg lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ..ja narazie czuje bulgotanie tylko tez mile uczucie ale czekam na cos wiekszego :-)...moj facet po nocce jest i juz nie spi przez ta chorobe , mial nad ranem goraczke i zaraz musze leciec do sklepu kupic mu jakies lekarstwa ..no i zgodnie z obietnica robie dzis pierogi ;-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka dni wcześniej młody smyrał mnie pod pępkiem i łaskotał. A dziś to już były takie typowe kopniaczki. Nie do pomylenia z pracą jelit. :)))

bereda11 lubi tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) w 5 miesiącu juz tak oficjalnie !!

Ja juz kopniaki widzę przez brzuch skóra się lekko podnosi <3 kurczę ale ten młody rośnie :)

Kiedys był temat o SZUM MISIA

Misiek zdał egzamin :) Hubercik ma kolki i ten mis go uspakaja !!! Jestem zadowolona bo prezent się udał i domownicy troche odetchnęli z ulga od tego płaczu

Pozdrawiam

bereda11, xpatiiix3, Kłosia, OlkaBdg, FeliceGatto, luna91, Idgie, migussia lubią tę wiadomość

• josephinka84 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobre wiadomości!!!:):):) Jesteśmy prze szczęśliwi, bo z naszym maluszkiem wszystko dobrze!:) Zdrowy chłopak! Za 3 tyg połówkowe, ale dziś dr zrobił wstępne pomiary i wszystko ok:):);)

kkasya, OlkaBdg, maimama, Kłosia, xpatiiix3, Anjaa, FeliceGatto, luna91, Idgie, Madziuśka, bereda11, nick nieaktualny, Clio_99, pasia27, monilia84, Marietta lubią tę wiadomość

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • *Beacik* Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Dziewczyny mam do sprzedania nowe rajstopy ciążowe firmy Gabriella den 100 kolor czarny rozmiar 3. W porównaniu z Gatta są na prawdę porządne.
    Jakby ktoś chętny to proszę pisać pw

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ab38ee475ce.jpg

mhsv3e5ehjywnm6i.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Siemanko,
    Dzielę się z wami podnietą wynikającą z tego, że jutro jadę do ikei po meble dla mojego kropka, będą białe więc pasuja do chłpaka i dziewuchy. Najbardziej podoba mi się przewijak hensvik, bajeczny bo to półka z przewijakiem taki regał, no i mnóstwo drobiazgów tez kupię....i'm so glad :P
    buziaczki

Hahaha :D i jak zakupy?

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    Alez tu cicho chyba wszystkie w Ikei ;) he he

Czytalam watki na innych forach i jedna dziewczyna napisala ze jej jeno malenstwo sie nie rozwija ...ciaza blizniacza 14tc i wiecie co az przykro mi sie zrobilo a druga tez w ciazy blizniaczej 10tc i dwa maluszki i serduszka im sie zatrzymaly jej to okropne :(

I po co włazisz? W dupę chcesz? Ubranka lepiej pooglądaj. Albo mebelki. Albo wózki. Nie czytaj takich rzeczy.

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Josephinka, gratuluję jajek :)

josephinka84 lubi tę wiadomość

• Sylika Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj wyszłam ze szpitala nareszcie tak się cieszyłam a dziś trochę zaczęłam się ogarniać w domu trochę tylko odkurzyłam bo butami nawnosiliśmy mnóstwo piasku do mieszkania i tak po chwili poczułam wilgotno w majtach i zauważyłam brązowo- czerwone plamy .... :( i podtarłam się a tu skrzep malutki wielkości paznokcia kciuka ... no kur... nic mnie nie boli ale rzuciłam wszystko i siedze jak zaklęta ... a wczoraj trochę pobarszkowaliśmy no czy ja w tej ciąży nie zaznam spokoju ... ale nie spina mi się brzuch nic mnie nie boli dzieciaki się ruszają skąd to znowu się wzięło ...:(

201604075381.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    felice a jakoś tak forum mam bliźniaczych i takie informacje a na ubranka za wcześnie a gdzie tam wózki ... oglądam właśnie ale ceny mnie momentami powalają ...

201604075381.png
  • Felice Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, chwilę mnie ne było, ale podczytuję, podczytuję....

Chciałam właśnie zapytać jakie macie podejście do kupowania, tzn kiedy? Ja mieszkam w Norwegii, będę w Polsce na święta i w tym czasie tylko będę miała okazję się rozejrzeć. Potem już nie wybieram się do Polski aż do rozwiązania. No i czy to nie za wcześnie na kupowanie wózka, łóżeczka i takie tam?

71c6b05c.gif
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)

Wczoraj mnie nie było - dzień wolny od neta w terenie. Mama i siostra o to zadbały :P

Hahah Juswik - marna ze mnie wróżka :P Gratuluję Synusia :) I wszystkim gratuluję udanych wizyt :)

Ej ja mam znowy przerwę w ruchach, tzn trochę dudniło na wieczór wczoraj, ale przez chwilę :) Ale dudniło to dobre słowo - czuję jakby mnie kopał słoń - takie echo aż idzie :P

Felice - odnośnie kupowania - ja na razie nie mam nic prócz bodziaków i skarpetek - po 1 sztuce - kupiłam symbolicznie :D Za resztę zabieram się po świętach - powoli zrobię listę i będę kupować. Na pewno w pierwszej kolejności meble, później furę dla smyka no i resztę pierdół :P

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 930 931 932 933 934 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ