X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    Hej kurczak wy tak do przodu a ja jeszcze nawet nie umuwiona na polowkowe
    Zdążymy ja tez jeszcze nie.. Ale gadalam z gin. Ze po następnej wizycie wystarczy..

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, dziewczyny,

trzymajcie za Nas mocno kciuki, bo dziś nasza kolej na badania:* miłego dnia

kkasya, kw, bereda11, maimama, xpatiiix3, FeliceGatto, luna91 lubią tę wiadomość

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez tu cicho chyba wszystkie w Ikei ;) he he

Czytalam watki na innych forach i jedna dziewczyna napisala ze jej jeno malenstwo sie nie rozwija ...ciaza blizniacza 14tc i wiecie co az przykro mi sie zrobilo a druga tez w ciazy blizniaczej 10tc i dwa maluszki i serduszka im sie zatrzymaly jej to okropne :(

Carolq lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymamy kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! Oby wszystkie mamusie dowiedziały się kogo noszą pod sercem :)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamisia - ta seria z ikei jest rewelacyjna. My kupiliśmy łóżeczko, przewijak i szafę z tej serii i do tego białą komodę hemnes :)
    Polecam !
    Stoją juz rozłożone i sie wietrzą :)

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę sie Wam pochwalić!!
    Właśnie mój maluch pierwszy raz "sprzedał" mi kilka kopniaczków.Zjadłam śniadanie, leżę w łóżku i nagle czuję kilka uderzeń pod pępkiem. Fantastyczne uczucie!!

La-mia, patkaaxx90, Anjaa, bimba, bereda11, katarzyna_d, Clio_99, xpatiiix3, Carolq, FeliceGatto, luna91, Idgie, Madziuśka, pasia27, Marietta, Eliana lubią tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlkaBdg wrote:
    Właśnie mój maluch pierwszy raz "sprzedał" mi kilka kopniaczków.Zjadłam śniadanie, leżę w łóżku i nagle czuję kilka uderzeń pod pępkiem. Fantastyczne uczucie!!

Zazdroszczę :) I czekam na mojego dzidziola :)

bereda11, OlkaBdg, JusWik lubią tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlkaBdg wrote:

ale Ci fajnie. czułas takie kopiarki czy bulgotanie? ja nie wiem czy rozpoznam pierwsze kopniaki

OlkaBdg lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ..ja narazie czuje bulgotanie tylko tez mile uczucie ale czekam na cos wiekszego :-)...moj facet po nocce jest i juz nie spi przez ta chorobe , mial nad ranem goraczke i zaraz musze leciec do sklepu kupic mu jakies lekarstwa ..no i zgodnie z obietnica robie dzis pierogi ;-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka dni wcześniej młody smyrał mnie pod pępkiem i łaskotał. A dziś to już były takie typowe kopniaczki. Nie do pomylenia z pracą jelit. :)))

bereda11 lubi tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) w 5 miesiącu juz tak oficjalnie !!

Ja juz kopniaki widzę przez brzuch skóra się lekko podnosi <3 kurczę ale ten młody rośnie :)

Kiedys był temat o SZUM MISIA

Misiek zdał egzamin :) Hubercik ma kolki i ten mis go uspakaja !!! Jestem zadowolona bo prezent się udał i domownicy troche odetchnęli z ulga od tego płaczu

Pozdrawiam

bereda11, xpatiiix3, Kłosia, OlkaBdg, FeliceGatto, luna91, Idgie, migussia lubią tę wiadomość

• josephinka84 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobre wiadomości!!!:):):) Jesteśmy prze szczęśliwi, bo z naszym maluszkiem wszystko dobrze!:) Zdrowy chłopak! Za 3 tyg połówkowe, ale dziś dr zrobił wstępne pomiary i wszystko ok:):);)

kkasya, OlkaBdg, maimama, Kłosia, xpatiiix3, Anjaa, FeliceGatto, luna91, Idgie, Madziuśka, bereda11, katarzyna_d, Clio_99, pasia27, monilia84, Marietta lubią tę wiadomość

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • *Beacik* Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Dziewczyny mam do sprzedania nowe rajstopy ciążowe firmy Gabriella den 100 kolor czarny rozmiar 3. W porównaniu z Gatta są na prawdę porządne.
    Jakby ktoś chętny to proszę pisać pw

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ab38ee475ce.jpg

mhsv3e5ehjywnm6i.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Siemanko,
    Dzielę się z wami podnietą wynikającą z tego, że jutro jadę do ikei po meble dla mojego kropka, będą białe więc pasuja do chłpaka i dziewuchy. Najbardziej podoba mi się przewijak hensvik, bajeczny bo to półka z przewijakiem taki regał, no i mnóstwo drobiazgów tez kupię....i'm so glad :P
    buziaczki

Hahaha :D i jak zakupy?

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    Alez tu cicho chyba wszystkie w Ikei ;) he he

Czytalam watki na innych forach i jedna dziewczyna napisala ze jej jeno malenstwo sie nie rozwija ...ciaza blizniacza 14tc i wiecie co az przykro mi sie zrobilo a druga tez w ciazy blizniaczej 10tc i dwa maluszki i serduszka im sie zatrzymaly jej to okropne :(

I po co włazisz? W dupę chcesz? Ubranka lepiej pooglądaj. Albo mebelki. Albo wózki. Nie czytaj takich rzeczy.

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Josephinka, gratuluję jajek :)

josephinka84 lubi tę wiadomość

• Sylika Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj wyszłam ze szpitala nareszcie tak się cieszyłam a dziś trochę zaczęłam się ogarniać w domu trochę tylko odkurzyłam bo butami nawnosiliśmy mnóstwo piasku do mieszkania i tak po chwili poczułam wilgotno w majtach i zauważyłam brązowo- czerwone plamy .... :( i podtarłam się a tu skrzep malutki wielkości paznokcia kciuka ... no kur... nic mnie nie boli ale rzuciłam wszystko i siedze jak zaklęta ... a wczoraj trochę pobarszkowaliśmy no czy ja w tej ciąży nie zaznam spokoju ... ale nie spina mi się brzuch nic mnie nie boli dzieciaki się ruszają skąd to znowu się wzięło ...:(

201604075381.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    felice a jakoś tak forum mam bliźniaczych i takie informacje a na ubranka za wcześnie a gdzie tam wózki ... oglądam właśnie ale ceny mnie momentami powalają ...

201604075381.png
  • Felice Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, chwilę mnie ne było, ale podczytuję, podczytuję....

Chciałam właśnie zapytać jakie macie podejście do kupowania, tzn kiedy? Ja mieszkam w Norwegii, będę w Polsce na święta i w tym czasie tylko będę miała okazję się rozejrzeć. Potem już nie wybieram się do Polski aż do rozwiązania. No i czy to nie za wcześnie na kupowanie wózka, łóżeczka i takie tam?

71c6b05c.gif
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)

Wczoraj mnie nie było - dzień wolny od neta w terenie. Mama i siostra o to zadbały :P

Hahah Juswik - marna ze mnie wróżka :P Gratuluję Synusia :) I wszystkim gratuluję udanych wizyt :)

Ej ja mam znowy przerwę w ruchach, tzn trochę dudniło na wieczór wczoraj, ale przez chwilę :) Ale dudniło to dobre słowo - czuję jakby mnie kopał słoń - takie echo aż idzie :P

Felice - odnośnie kupowania - ja na razie nie mam nic prócz bodziaków i skarpetek - po 1 sztuce - kupiłam symbolicznie :D Za resztę zabieram się po świętach - powoli zrobię listę i będę kupować. Na pewno w pierwszej kolejności meble, później furę dla smyka no i resztę pierdół :P

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 930 931 932 933 934 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ