Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Negra najważniejsze że spokój u Was z podwoziem
ahh te bunty.. kiedyś im przejdzie...
JusWik telefon jak druga ręka heheheh czy gotuje czy usypiam ew.odpoczywam albo jem to zaglądam i skrobne niestety laptop zepsuty miał niecałe 2 lata (dzieci pozbawił go życia szklanka wody)...JusWik, Negra lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
luna91 wrote:Wiesz co wydaje mi się, ze mam podobnie. Od kiedy zaszłam w ciążę czuję przy podmywaniu tam na dole, że wszystko mam rozpulchnione - takie uczucie jak po seksie - powiększone narządy. I ogólnie wizualnie wargi mam takie większe - nic nie boli, nie jest to opuchlizna, ale takie czasami rozpychanie
Nie mówiłam ginowi, ale oglądał mnie już tyle razy i nic nie stwierdził
Na szczescie tfu tfu przeszlo wczoraj.08.09 - transfer
-
Dziewczyny ja juz po wizycie
Dzidzia zdrowiutka i ruchliwa strasznie byla.. No ale tylko na poczatku niestety
potem zwinela sie w klebek i nie chciala sie pokazac w calej okazalosci
Az musze isc jeszcze raz na polowkowe
bo tak samo nie bylo opcji zmierzyc kregoslupa niestety
Ale wszystko co zdazylo sie zobaczyc jest ok
glowka troszke mala ale brzuszek duuuzy
no i wazy az 363g
Ale prawdopodobnie bd dziewczynka bo midwife powiedziala ze nie widzi nic miedzy nogami i zabrzmialo to dwuznacznie
Ale plci nie okreslila konkretnie-ma powiedziec 30grudnia jak bd usg powtarzala bo musza zobaczyc szyje,kregoslup i skore wiec mam nadzieje ze mi wtedy wszysciutko pokaze
W 80% dziewczynka pati mozesz zapisac mi jak bd miala czas
Najwyzej sie zmieni -ale watpie
xpatiiix3, bereda11, FeliceGatto, i.am.chappie, Clio_99, luna91, migussia lubią tę wiadomość
myszka2070 -
mamamiśka wrote:Hej dziewczyny
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i dzis sie dopisałam. Jak tak czytam wasze wpisy to tylko zazdrościć
Mieszkam w Szwecji a tu opieka nad ciężarnymi to jakieś średniowiecze i trzęsę sie o wszystko. Pierwsze usg miałam w 13 tyg teraz muszę czekać do 20 tyg na połówkowe. Masakra pierwsza ciąże prowadziłam w Pl i w głowie mi sie nie mieści jak tu to wyglada. Na całe szczęście poznałam polskiego gin który tyle mi pomaga ze wypisuje mi zwolnienia. Bo jako ze mam prace fizyczna mogę sie dopiero ubiegać o zwolnienie w 7 miesiącu. A tak mnie krzyż ze aż mi nogę lewa odbiera i chodzić nie mogę. Co gorsze miałam krwawienia wielokrotnie to usłyszałam ze co ma byc to będzie
We wtorek tez jadę na wizytę do tego Polaka może uprosze go o usg żeby zobaczył czy wszystko dobrze. Pozdrawiam wszystkie
-
myszka2070 wrote:Dziewczyny ja juz po wizycie
Dzidzia zdrowiutka i ruchliwa strasznie byla.. No ale tylko na poczatku niestety
potem zwinela sie w klebek i nie chciala sie pokazac w calej okazalosci
Az musze isc jeszcze raz na polowkowe
bo tak samo nie bylo opcji zmierzyc kregoslupa niestety
Ale wszystko co zdazylo sie zobaczyc jest ok
glowka troszke mala ale brzuszek duuuzy
no i wazy az 363g
Ale prawdopodobnie bd dziewczynka bo midwife powiedziala ze nie widzi nic miedzy nogami i zabrzmialo to dwuznacznie
Ale plci nie okreslila konkretnie-ma powiedziec 30grudnia jak bd usg powtarzala bo musza zobaczyc szyje,kregoslup i skore wiec mam nadzieje ze mi wtedy wszysciutko pokaze
W 80% dziewczynka pati mozesz zapisac mi jak bd miala czas
Najwyzej sie zmieni -ale watpie
myszka2070 lubi tę wiadomość
-
bereda11 wrote:hej to podobnie jest jak w UK ,my tez tu mamy 2 usg tylko ..mam nadzieje ze wszystko dobrze sie u Ciebie skonczy ..powodzenia
bereda11 lubi tę wiadomość
myszka2070 -
nick nieaktualny
-
Hej chyba wreszcie poczulam ruchy
jeeeee ale nie takie kopniaczki ale sie juz zdarzaja tylko takie powolne ruchy takie wooolne przeplywy rybki
i przewaznie po lewej stronie jeju wreszcie malenstwo sie odzywa
to tak nawiasem....
A tym czasem gartulacje wiztyt dziewczyny
Witam nowe mojoweczkixpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj się zabrałam za szukanie wózka i znalazłam stronę, na której są mega tanie nowe wózki camarelo (jest moim faworytem)i wiele innych.
link: http://4baby24.pl/c/133/wozki-camarelo-wozki-dzieciece.html,1.html
Nowe modele za nie cały tysiąc można dostać, a carera już za 1240zł.
Dziewczyny słyszałyście o tej stronie? A może któraś już z niej koorzystała, tak się zastanawiam czy się nie skusić na nowy, bo na olx takie używane stoją w tych cenach, a nawet drożej.
Gratuluje wizyt i poznania płci:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Yhhh męża rozłożyła grypa, leży plackiem i zdycha.. gorączka, oczy przekrwione, 2 kołdry i gruby dres
, czekam az mnie wezmie tzn mam nadzieje ze nie wezmie ...szok
-
patkaaxx90 wrote:Pati to jak będziesz miała czas to mi dopisz dziewczynkę..
Ojj tak faktycznie czasem mi umyka, wybacz
juz dopisuje
PS. Juz wiem czemu na fejsie widziałam ze pisałaś i miałam sprawdzić jaki masz nick żeby dopisać tutaj i z głowy wypadło
..i lecę spać, dobrej nocki mamuśki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 21:52
Livia
Nela
Marcel
-
Siemanko,
Dzielę się z wami podnietą wynikającą z tego, że jutro jadę do ikei po meble dla mojego kropka, będą białe więc pasuja do chłpaka i dziewuchy. Najbardziej podoba mi się przewijak hensvik, bajeczny bo to półka z przewijakiem taki regał, no i mnóstwo drobiazgów tez kupię....i'm so glad
buziaczkitola2014, luna91 lubią tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny