Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny4me
Ja też jestem zdania że im mniej zbędnych rzeczy człowiek sobie do głowy bierze tym jest zdrowszy. Po porodzie nikt nie będzie wyglądał jak miss A po cesarce to już w ogóle się będzie Bogu dziękować że można się z łóżka zwlec-bo to będzie wyczyn, A to jak się będzie wyglądać to najmniejszy problem na bycie pięknym przyjdzie czas,tak samo na strojenie dzieci są ważniejsze rzeczy
Racja że trzeba wyluzowaćSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:Aaaaa no to absolutnie to rzecz niezbędna ! Zwłaszcza że Ania jest przecież malutka ilez to dwuletnie dziecko wydrepcze niewiele 🙄🙄
A masz już jakiś model upatrzony ??
Właściwie to nie mam szukam tak właśnie na oko spodobał mi sie ABC Design Zoom , ale nie wiem czy da radę jak na nasze kochane zniszczone drogib, plus chodzenie po śniegu do drogi mamy ścieżkę taką zwykłą, potem jest trochę betonu myślimy aby kamienie tam wyspać na razie na myśleniu się kończy. Ten wózek nawet używany kosztuje około 1000 zł więc cena mnie zniechęca, na razie wytrwale szukam może w końcu znajdę taki co Mi będzie najbardziej odpowiadał.
4me Święta prawda, tak mi się teraz przypomniało jak ja w mojej trzeciej ciąży ,
po porodzie po 3 dniach wyszłam ze szpitala , to na przystanku autobusowym widziałam właśnie kobietę z nosidełkiem tam maleństwo ubrane przykryte i tak stała i czekała na ten autobus wraz z dzieckiem i walizką .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 13:59
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia wrote:Właściwie to nie mam szukam tak właśnie na oko spodobał mi sie ABC Design Zoom ale nie wiem czy da Rae jak na nasze kochane zniszczone drogi plus chodzenie po śniegu do drogi mamy ścieżkę taka zwykła potem jest trochę betonu myślimy aby kamienie tam wyspać na razie na myśleniu się kończy.
Ładny wozeczek szary ładnie wygląda :)na olx widzę że ludzie nawet tanio je odsprzedaja chyba że chcecie nowke żeby dłużej posmigalWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 13:53
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa ledwo zywa wrote:Mamusiu nie jesteś jedyną bez wozka:P ja mam wybrany na oku ale jeszcze nawet na żywo go niewidzialam
To witaj w klubie nie zdecydowanych 😉.
Samari Ja właśnie na używane patrzę aby była spacerówka i gondola ,
niby nic a ciężko taki znaleźć no i przede wszystkim w rozsądnej cenie , i żeby był sprawny mniejsza np o jakieś małe uszkodzenia zadrapania itp byleby nie był popruty czy jakiś zasyfiony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 18:05
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak się nowy chce kupować to też warto patrzeć na terminy realizacji bo nie raz się czeka 6-8 tygodni żeby zonka nie było
Ja kupiłam w lutym ten który mi się od początku podobał innych nie rozwazalam nie szukałam wybrałam Tako i kupiłam i mam z głowy -
nick nieaktualnyHeheh, z tym grzaniem auta to moze się w maju okazać, że odwrotnie i chlodzić będzie trzeba
w zeszlym roku w sumie w kwietniu tu na zachodzie juz bylo naprawdę bardzo cieplo a w maju to patelnia
moze na wyjscie wystarczy zwykly pajac i ewentualnie wlasnie lekki kocyk juz na nosidelko, ale tez myślę, że nie ma takiej rozkminy jak np.w styczniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny4me wrote:Ale, ze bedziecie autobusem wracac???
Serio dziewczyny nie ma co tak rozkminiac tego ubrania
Wiesz co ja to jednak rozkminiam bo nie jestem taka oblatana w tych ciuszkach, nawet za bardzo nie wiem co to jest pajac...to znaczy już mniej więcej się nauczyłam ale nie mam pojęcia z czym to się nosi.
Z tego co dziewczyny piszecie albo pajac + body, albo śpiochy + kaftanik + body. Dobrze rozumiem? Czy same śpiochy + body?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiul, Jak pajac to tylko pajac, przypuszczam że u mnie będą robić po prostu za coś do spania
W ciągu dnia body i spodenki czy tam połspiochy
nie lubię ani zapisanych pajacow do góry ani kaftanikow których w ogóle nie cierpię
ale to też moje pierwsze dziecko więc wyjdzie w praniu
A do szpitala nic nie biorę z ciuszków, u nas dzieci sa w rzeczy szpitalne ubieranie a na wyjście okaże się w dniu wyjścia haha, bo ani nie wiem kiedy urodzę ani jaka będzie pogodaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 15:03
Asiul, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
kama2784 wrote:Jak dla mnie body plus pajac to za dużo rozbierania zapinania. Ja albo sam pajac albo body i spodnie. Kaftaniki tylko w szpitalu bo najłatwiej i najszybciej rozebrac.
kama2784, Asiul, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Gbs mam negatywny na szczęście:) pomiary miednicy mam na granicy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 15:14
puszek369, Milka1991, Szczesliwa ledwo zywa, Izka37, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualnyDokładnie albo samo body+polspiochy albo sam pajac, albo kaftaniki+spiochy do wyboru do koloru co kto lubi
A body dla takich malutkich dzieci to też polecam zdecydowanie kopertowe te ściągane przez głowę są koszmarne na początku, takie mam kupione ale rozmiary 68 i 74 bo przy dziecku już trochę "sztywniejszym" nie ma.problemu z ich ubieraniem
Milka1991, Asiul, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny