Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Też senna dzisiaj jestem, ale jak sie kładłam na drzemkę to tak mi w głowie te okna siedziały, że poszłam je jednak umyć
nienormalna jestem chyba
Nie zdążyłam tylko w salonie, bo mąż z pracy wracał i nie chciałam żeby mnie przyłapał i poszłam smażyć racuszki
Jutro dokończe okna i lustra, a teraz zasłużone leniuchowanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to bym dzis spala i jadła caly dzień. Nawet w czasie sprzątania podjadałam. Wczoraj robilam te placuszki twarogowe. Przepyyyyyyyszne! Synek moj zjadl chyba 6. Nawet nie potrzeba dodatkow do nich. Pycha. Dzieki za przepis! Ja ich chyba wcześniej nie jadłam.
Oleander, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
U nas też wczoraj robiliśmy te placuszki twarogowe i jedliśmy z bitą śmietaną - są pyszne
Wybiera się ktoś jutro na warsztaty bezpieczny maluch w Krakowie?kama2784 lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualnyJa dzisiaj leżę cały dzień, przegryzam czekoladę i to w sumie tyle, nie mam siły ani chęci na nic aaa co mi tam raz na ruski rok mogę się polenić
jutro ma być piękna pogoda to się zajmę domem, chyba też okna ogarnę i zmienię dekoracje na coś wiosennego
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOleander Mnie czekają jutro porządki w samochodzie
, a przy oknach trochę dzieci mi pomogą
.
agao Super wieści już pobrali Ci GBS , o ja Cię robi sie coraz bardziej poważnie, a to jeszcze będziesz mieć jakieś badania i wizyty ? .
Ja to odpoczywam jedynie wieczorem , a to obiad zrobić , rzeczy posegregować , pranie rozwiesić małe porządki , coś tam zjeść może chwilę tam odpocznę ale zaraz Anię nosi , Ania to nie usiedzi 5 minut do tego taka cwana i sama z łóżka wychodzi , pomimo tego że barierkę ma zamkniętą i sama sobie otwiera 😱 , ja poszłam szybko do psa dać pić zobaczyłam dwa razy czy jest zamknięta i była przychodzę do domu , a Ania siedzi przed stołkiem i bawi się lalkami cwaniara jedna .
-
MaMaMi83 wrote:Fikus a jak ci wyszla krzywa cukrzycowa?
Krzywa wyszła ok 86,7/146,7/100,8
Mam zastój moczu w prawej nerce, bo moczowód mam wygięty, może to przez to? Wizytę mam we wtorek, to może jeszcze powtórzę tak just in case ten mocz w poniedziałek. -
nick nieaktualny
-
Ja miałam glukoze w moczu, dzwonili do mnie zaraz z przychodni żeby na następny dzień powtórzyć mocz i glukoze z krwi na czczo. Powtórzone badania wyszły mi dobrze, a ginekolog powiedziała ze w ciąży czasem tak się zdarza ze nerki przepuszczaja glukoze. Krzywa wyszła mi dobrze i mówiła ze to najważniejsze i ta glukoza na czczo z krwi najważniejsze ze dobry wynik maWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 18:40
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Kruszynka91 wrote:Ja miałam glukoze w moczu, dzwonili do mnie zaraz z przychodni żeby na następny dzień powtórzyć mocz i glukoze z krwi na czczo. Powtórzone badania wyszły mi dobrze, a ginekolog powiedziała ze w ciąży czasem tak się zdarza ze nerki przepuszczaja glukoze. Krzywa wyszła mi dobrze i mówiła ze to najważniejsze i ta glukoza na czczo z krwi najważniejsze ze dobry wynik ma
Ooo no to w takim razie w poniedziałek powtarzam mocz i zrobię też glukozę na czczo z krwi, dzięki!Kruszynka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKruszynka91 wrote:U nas też wczoraj robiliśmy te placuszki twarogowe i jedliśmy z bitą śmietaną - są pyszne
Wybiera się ktoś jutro na warsztaty bezpieczny maluch w Krakowie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 18:54