Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlacuszki twarogowe są dobre z jagodami i z maki ryżowej o ile dobrze pamiętam taki fit przepis smażone bez tłuszczu ale uwielbiałam je jeść
Apropo fast foodow to mój mąż właśnie smaży kotlety domowej roboty do hamburgerow zobaczymy co mu z tego wyjdzie -
nick nieaktualny
-
iwwk wrote:To jak tu takiego smaka robicie to ja Wam powiem, że za mna chodzi pizza i McDonald. Dałabym się pokroić za coś z tych fast food'ów.
czasem sie trzeba rozpiescic!
iwwk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny , czy odczuwacie czasami takie silne napieranie dziecka na szyjke ? To.ucuxcie takie jak on by normalnie noga,głowa czy też ręka grzebal w kanale? Bo mam takie wrażenie i chodzę co chwila do łazienki czy wszystko jest okej bo co jakiś czas pojawiają się takie zolto-mleczne galarerkowate gluty
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiem Wam że na początku ciąży nie mogłam Was czytać gdy pisałyście o jedzeniu bo cały czas mnie mdliło i omijałam te posty, a teraz znowu nie mogę ich czytać ale z innego powodu - jestem cały czas GŁODNA!!!
robicie takiego smaka, że nie wiem!
Samari ja mam od czasu do czasu takie napieranie, czasami na szyjkę a czasami na odbyt, dzidziuś się wierci jak szalonyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 22:04
-
Cześć dziewczyny, gratuluję udanych wizyt..
Samari, tak odczuwam bardzo często. Również jak za dużo chodzę czy coś robię to brzuch mocno ciągnie w dół że albo ledwo wstaję potem z łóżka albo chodzę tiptopami.
Byliśmy wczoraj na warsztatach bezpieczny maluch. Powiem Wam że 3h zleciały nawet nie wiem kiedy. Ratownik prowadzący miał mistrza. Uważam że warto. Przypadała lalka na parę i ćwiczyliśmy wszyscy przypadki bezdechu czy zakrztuszenia. A jeżeli lalek było za mało to tyle razy powtarzał że każdy przećwiczył. Nazbieraliśmy trochę fantów, do tego mój mąż zgłosił się na ochotnika na fantoma kobiety w ciąży i dostał voucher na bieliznę ciążowa carriwel. Swoją drogą z żelowymi fiszbinami spodobała mi się i dzięki voucherów skusze się 🙂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/921af77eb45d.jpg
Dziękujemy za kciuki, mąż zdał egzamin!!! Teraz 16 kwietnia jeszcze czeka go ustny, ale od poniedziałku ruszamy z remoncikiem pokoju, w końcu...
Dziś przyjeżdżają do nas znajomi z adoptowanym 10miesiecznym Antosiem. W końcu ich zobaczę.. bo przez ten zakaz jazdy to nigdzie prawie się nie ruszamy. Nie mogę się doczekać spotkania.
U mnie niebieskie niebo i słonko, ma być dziś 17 stopni... Oby..
Miłego dnia 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 06:26
Pani Moł, Milka1991, Oleander, Ciasteczko777, kama2784 lubią tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnyPatka, super ze warsztaty udane!
U nas też slonce świeci, ale taka mgla, że przez nią tylko to slonce widaćcaly swiat znikł, mam nadzieję, że zaraz opadnie bo muszę jechać do labo a potem smigamy z młodą do ogrodu botanicznego i mini zoo.
Tyle dobrego że dziś na badania nie muszę byc na czczo bo mam tylko wirusowe typu hiv, vdrl, hcv, więc na spokojnie przeczekam mgłę i poranne sobotnie tłumy jak w galerii handlowejPatkaPP lubi tę wiadomość