X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak tu takiego smaka robicie to ja Wam powiem, że za mna chodzi pizza i McDonald. Dałabym się pokroić za coś z tych fast food'ów.

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk a ja za shake z KFC 😭😭😭

iwwk lubi tę wiadomość

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwwk, właśnie czekamy na pizze haha :D nie jem raczej fast foodów ale tez za mna już no kilku tygodni coś chodzi :D
    O ogóle wrócił Mi apetyt Jak na samym początku ciąży, jem tonę słodyczy, waga rośnie szybko, będzie płacz potem :D

iwwk lubi tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• iwwk Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie teraz bije z myślami czy przegonić męża po jakiegoś syfa czy zjeść grzecznie to co sobie zaplanowałam na kolacje hahaha :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Fikus Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj była pizza, taki mój mały grzeszek od czasu do czasu :P

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja wam zazdroszcze ja to bym sobie mogla powachac takie jedzonko.

Izka37 lubi tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśmy dzisiaj takie burgery na wypasie mieli, niestety przez to przeziębienie nie chciało mi się stać uszy garach i mąż przyniósł :p

Biedna Mamami :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 19:37

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi już niedługo i będziesz nadrabiać! :)

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Placuszki twarogowe są dobre z jagodami i z maki ryżowej o ile dobrze pamiętam taki fit przepis smażone bez tłuszczu ale uwielbiałam je jeść :)

Apropo fast foodow to mój mąż właśnie smaży kotlety domowej roboty do hamburgerow zobaczymy co mu z tego wyjdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mrożone truskawki, jutro robię swojego shake. Może mnie KFC cmoknąć 😁

Izka37, iwwk lubią tę wiadomość

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:
    MaMaMi już niedługo i będziesz nadrabiać! :)

Wtedy to ja sie zrobie kwadratowa hahaha

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:
    To jak tu takiego smaka robicie to ja Wam powiem, że za mna chodzi pizza i McDonald. Dałabym się pokroić za coś z tych fast food'ów.
    No to szoruj do Mc jutro! Od jednego razu nic sie nie stanie a kalorie na swoim rowerze spalisz ;) czasem sie trzeba rozpiescic! :)

iwwk lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander wrote:
    Mam mrożone truskawki, jutro robię swojego shake. Może mnie KFC cmoknąć 😁
    Ja ostatnio tez robilam sobie sorbet lodowy z truskawek. Jutro moze powtórka :D

Oleander lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me hehe taki jest plan, męczyłam męża dzisiaj, ale nieugięty, obiecał jutro zabrać swoje dziewczyny :D

4me lubi tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shake z maka są pyszne tak samo jak.mc flurry 🤩🤩 chociaż ha lubię waniliowe osobiście , A w domu najczęściej to miksuję w blenderze mrożone truskawki z jogurtem naturalnym mniam :)

P.s hamburgery mąż zrobił pyszne obym tylko zgagi nie miała ! 😃

• 4me Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis mialam obiad robic ale maz mnie rozpiescil i zamówił krewetki w sosie mango z ryzem jasminowym. Jeeeeny jakie to bylo dobre i zdrowe ;)

Szczesliwa ledwo zywa, puszek369 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , czy odczuwacie czasami takie silne napieranie dziecka na szyjke ? To.ucuxcie takie jak on by normalnie noga,głowa czy też ręka grzebal w kanale? Bo mam takie wrażenie i chodzę co chwila do łazienki czy wszystko jest okej bo co jakiś czas pojawiają się takie zolto-mleczne galarerkowate gluty :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiem Wam że na początku ciąży nie mogłam Was czytać gdy pisałyście o jedzeniu bo cały czas mnie mdliło i omijałam te posty, a teraz znowu nie mogę ich czytać ale z innego powodu - jestem cały czas GŁODNA!!! :D robicie takiego smaka, że nie wiem! :D

Samari ja mam od czasu do czasu takie napieranie, czasami na szyjkę a czasami na odbyt, dzidziuś się wierci jak szalony :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 22:04

• PatkaPP Autorytet

Wysłany: 23 marca 2019, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, gratuluję udanych wizyt..

Samari, tak odczuwam bardzo często. Również jak za dużo chodzę czy coś robię to brzuch mocno ciągnie w dół że albo ledwo wstaję potem z łóżka albo chodzę tiptopami.

Byliśmy wczoraj na warsztatach bezpieczny maluch. Powiem Wam że 3h zleciały nawet nie wiem kiedy. Ratownik prowadzący miał mistrza. Uważam że warto. Przypadała lalka na parę i ćwiczyliśmy wszyscy przypadki bezdechu czy zakrztuszenia. A jeżeli lalek było za mało to tyle razy powtarzał że każdy przećwiczył. Nazbieraliśmy trochę fantów, do tego mój mąż zgłosił się na ochotnika na fantoma kobiety w ciąży i dostał voucher na bieliznę ciążowa carriwel. Swoją drogą z żelowymi fiszbinami spodobała mi się i dzięki voucherów skusze się 🙂

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/921af77eb45d.jpg

Dziękujemy za kciuki, mąż zdał egzamin!!! Teraz 16 kwietnia jeszcze czeka go ustny, ale od poniedziałku ruszamy z remoncikiem pokoju, w końcu...

Dziś przyjeżdżają do nas znajomi z adoptowanym 10miesiecznym Antosiem. W końcu ich zobaczę.. bo przez ten zakaz jazdy to nigdzie prawie się nie ruszamy. Nie mogę się doczekać spotkania.

U mnie niebieskie niebo i słonko, ma być dziś 17 stopni... Oby..
    Miłego dnia 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 06:26

Pani Moł, Milka1991, Oleander, Ciasteczko777, kama2784 lubią tę wiadomość

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2019, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka, super ze warsztaty udane! :)
    U nas też slonce świeci, ale taka mgla, że przez nią tylko to slonce widać :D caly swiat znikł, mam nadzieję, że zaraz opadnie bo muszę jechać do labo a potem smigamy z młodą do ogrodu botanicznego i mini zoo.
    Tyle dobrego że dziś na badania nie muszę byc na czczo bo mam tylko wirusowe typu hiv, vdrl, hcv, więc na spokojnie przeczekam mgłę i poranne sobotnie tłumy jak w galerii handlowej ;)

PatkaPP lubi tę wiadomość

‹‹ 1012 1013 1014 1015 1016 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ