X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak tu takiego smaka robicie to ja Wam powiem, że za mna chodzi pizza i McDonald. Dałabym się pokroić za coś z tych fast food'ów.

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk a ja za shake z KFC 😭😭😭

iwwk lubi tę wiadomość

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwwk, właśnie czekamy na pizze haha :D nie jem raczej fast foodów ale tez za mna już no kilku tygodni coś chodzi :D
    O ogóle wrócił Mi apetyt Jak na samym początku ciąży, jem tonę słodyczy, waga rośnie szybko, będzie płacz potem :D

iwwk lubi tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• iwwk Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie teraz bije z myślami czy przegonić męża po jakiegoś syfa czy zjeść grzecznie to co sobie zaplanowałam na kolacje hahaha :D

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Fikus Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj była pizza, taki mój mały grzeszek od czasu do czasu :P

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja wam zazdroszcze ja to bym sobie mogla powachac takie jedzonko.

Izka37 lubi tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśmy dzisiaj takie burgery na wypasie mieli, niestety przez to przeziębienie nie chciało mi się stać uszy garach i mąż przyniósł :p

Biedna Mamami :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 19:37

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi już niedługo i będziesz nadrabiać! :)

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Placuszki twarogowe są dobre z jagodami i z maki ryżowej o ile dobrze pamiętam taki fit przepis smażone bez tłuszczu ale uwielbiałam je jeść :)

Apropo fast foodow to mój mąż właśnie smaży kotlety domowej roboty do hamburgerow zobaczymy co mu z tego wyjdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mrożone truskawki, jutro robię swojego shake. Może mnie KFC cmoknąć 😁

Izka37, iwwk lubią tę wiadomość

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:
    MaMaMi już niedługo i będziesz nadrabiać! :)

Wtedy to ja sie zrobie kwadratowa hahaha

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwwk wrote:
    To jak tu takiego smaka robicie to ja Wam powiem, że za mna chodzi pizza i McDonald. Dałabym się pokroić za coś z tych fast food'ów.
    No to szoruj do Mc jutro! Od jednego razu nic sie nie stanie a kalorie na swoim rowerze spalisz ;) czasem sie trzeba rozpiescic! :)

iwwk lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander wrote:
    Mam mrożone truskawki, jutro robię swojego shake. Może mnie KFC cmoknąć 😁
    Ja ostatnio tez robilam sobie sorbet lodowy z truskawek. Jutro moze powtórka :D

Oleander lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me hehe taki jest plan, męczyłam męża dzisiaj, ale nieugięty, obiecał jutro zabrać swoje dziewczyny :D

4me lubi tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shake z maka są pyszne tak samo jak.mc flurry 🤩🤩 chociaż ha lubię waniliowe osobiście , A w domu najczęściej to miksuję w blenderze mrożone truskawki z jogurtem naturalnym mniam :)

P.s hamburgery mąż zrobił pyszne obym tylko zgagi nie miała ! 😃

• 4me Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis mialam obiad robic ale maz mnie rozpiescil i zamówił krewetki w sosie mango z ryzem jasminowym. Jeeeeny jakie to bylo dobre i zdrowe ;)

Szczesliwa ledwo zywa, puszek369 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , czy odczuwacie czasami takie silne napieranie dziecka na szyjke ? To.ucuxcie takie jak on by normalnie noga,głowa czy też ręka grzebal w kanale? Bo mam takie wrażenie i chodzę co chwila do łazienki czy wszystko jest okej bo co jakiś czas pojawiają się takie zolto-mleczne galarerkowate gluty :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiem Wam że na początku ciąży nie mogłam Was czytać gdy pisałyście o jedzeniu bo cały czas mnie mdliło i omijałam te posty, a teraz znowu nie mogę ich czytać ale z innego powodu - jestem cały czas GŁODNA!!! :D robicie takiego smaka, że nie wiem! :D

Samari ja mam od czasu do czasu takie napieranie, czasami na szyjkę a czasami na odbyt, dzidziuś się wierci jak szalony :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 22:04

• PatkaPP Autorytet

Wysłany: 23 marca 2019, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, gratuluję udanych wizyt..

Samari, tak odczuwam bardzo często. Również jak za dużo chodzę czy coś robię to brzuch mocno ciągnie w dół że albo ledwo wstaję potem z łóżka albo chodzę tiptopami.

Byliśmy wczoraj na warsztatach bezpieczny maluch. Powiem Wam że 3h zleciały nawet nie wiem kiedy. Ratownik prowadzący miał mistrza. Uważam że warto. Przypadała lalka na parę i ćwiczyliśmy wszyscy przypadki bezdechu czy zakrztuszenia. A jeżeli lalek było za mało to tyle razy powtarzał że każdy przećwiczył. Nazbieraliśmy trochę fantów, do tego mój mąż zgłosił się na ochotnika na fantoma kobiety w ciąży i dostał voucher na bieliznę ciążowa carriwel. Swoją drogą z żelowymi fiszbinami spodobała mi się i dzięki voucherów skusze się 🙂

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/921af77eb45d.jpg

Dziękujemy za kciuki, mąż zdał egzamin!!! Teraz 16 kwietnia jeszcze czeka go ustny, ale od poniedziałku ruszamy z remoncikiem pokoju, w końcu...

Dziś przyjeżdżają do nas znajomi z adoptowanym 10miesiecznym Antosiem. W końcu ich zobaczę.. bo przez ten zakaz jazdy to nigdzie prawie się nie ruszamy. Nie mogę się doczekać spotkania.

U mnie niebieskie niebo i słonko, ma być dziś 17 stopni... Oby..
    Miłego dnia 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 06:26

Pani Moł, Milka1991, Oleander, Ciasteczko777, kama2784 lubią tę wiadomość

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2019, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka, super ze warsztaty udane! :)
    U nas też slonce świeci, ale taka mgla, że przez nią tylko to slonce widać :D caly swiat znikł, mam nadzieję, że zaraz opadnie bo muszę jechać do labo a potem smigamy z młodą do ogrodu botanicznego i mini zoo.
    Tyle dobrego że dziś na badania nie muszę byc na czczo bo mam tylko wirusowe typu hiv, vdrl, hcv, więc na spokojnie przeczekam mgłę i poranne sobotnie tłumy jak w galerii handlowej ;)

PatkaPP lubi tę wiadomość

‹‹ 1012 1013 1014 1015 1016 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ