Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA właśnie orientuje się ktoś może na temat tego czy jeśli dziecko urodze w innym mieście to mój mąż będzie mógł go zarejestrować w USC dla naszego miejsca zamieszkania czy w USC tam gdzie się urodził ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 14:18
-
Samari teraz USC ma nowy system i wszystkie sprawy można załatwić w każdym USC w Polsce. Podejrzewam że z rejestracją będzie podobnie
Ciasteczko u mnie te okresowe bóle pojawiają się właśnie okresowoczęsto w nocy
Samari0702, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPantera wrote:Samari teraz USC ma nowy system i wszystkie sprawy można załatwić w każdym USC w Polsce. Podejrzewam że z rejestracją będzie podobnie
Ciasteczko u mnie te okresowe bóle pojawiają się właśnie okresowoczęsto w nocy
No bo się właśnie zastanawiam teraz nad tym, bo wcześniej nie było.takiej potrzeby bo dwójka nasza przyszła na świat tutaj w miejscu naszego zamieszkania i to było oczywiste ale wolę się upewnić co by to maz nie hasal.od urzędu do.urzedu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzik1 wrote:Asiul ja bym chciała, ale podobno nie wszędzie chcą dawać.
W większości szpitali to poprostu brak odpowiedniej ilości anestezjologow anizeli brak checi do podania zzo,A ciekawa jestem jak by trzeba było robić cc nagle A kobieta ma zzo to wtedy co narkoza czy kluja drugi raz ? 🤔🤔🤔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w ogole to poszlam się zdrzemnąć razem z moją Młodą i odpadlyśmy obie na 3h
od 11 do 14. niezly numer, jutro znowu tak sprobujemy
trochę żaluję, że nic nie zrobilam w chacie, nic nie poczytalam czy chociazby nie pogralam na konsoli, ale bylo warto
a po 16 juz będzie mężu po pracy
-
Chyba nie od nas z forum , ja jestem po prostu na grupie Majówek na fb , myślałam że niektóre z Was też tam są. Mamie saczyly się wody przez co dostała skurczy których nie można już było powstrzymać lekami. Malutka leży z tlenem ale chyba wszystko ok z nimi bo nic nie było napisane żeby jakieś komplikacje.
-
nick nieaktualny
-
Samari0702 wrote:A właśnie orientuje się ktoś może na temat tego czy jeśli dziecko urodze w innym mieście to mój mąż będzie mógł go zarejestrować w USC dla naszego miejsca zamieszkania czy w USC tam gdzie się urodził ?
-
nick nieaktualnyNistera
To najważniejsze że wszystko okej,napewno z maluchem będzie dobrze zajmą się jak należy, ale faktycznie malutkie,ale da radęja teraz odliczam dni do wizyty to będzie po 35 tc to już nie będę się stresować, teraz niech siedzi tam w spokoju i rośnie przez ten czas
mimo że młody główka ułożony w dół to mam wrażenie że w szyjce mi grzebie taki dyskomfort ...
-
Asiul wrote:Dziewczynki które zamierzają rodzic SN, czy chcecie wziąć ZZO? Czy wolicie bez?