Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa ledwo zywa wrote:Też przedemna jeszcze kupno stanikow . Ma ktoś te z hm do karmienia? Nie kupowała bym gdyby nie to że moje wszystkie nie mają odpinanych ramiączek
Jadę po ratunek na zgage do apteki
Ja kupowałam tutaj, są ok: https://sklep.lupoline.pl/
Dzisiaj byłam na wizycie. Młody ma 2180g, szyjka 4,6cm, wiec wszystko okCiasteczko777, Oleander, iwwk, Glendolina, kama2784, MaMaMi83, Milka1991, Szczesliwa ledwo zywa, MaryJane, ago91, Szczęśliwa Mamusia, Chusy, Veri, Pani Moł, Rudzik1, PatkaPP lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyVeri wrote:Ja też mam już zaplanowanego fryzjera i pedicure w kolejnych 2 tygodniach, bo jeszcze w pierwszy dzień Świąt mamy chrzest w rodzinie, więc jakoś człowiek chce wyglądać
A tipsy ściągam 26.04 i zostanie przezroczysta hybryda na mojej płytce chlip, chlip
Jakie zabiegi można robić w ciąży? Można np. mikrodermabrazję i jakieś maski z wit. C?może cos bardzo delikatnego.. raczej poczekaj do porodu/ jak tylko urwę 2 godz to lecę zrobic ryjek bo masakra po ciąży ..
Samari - mocne kciuki / na bank to od hormonów, ale dobrze sprawdzić!
Ja bym chciała urodzić min 40 tcbo taki kruszynek malutki - musi podrosnąć!
Mam chyba jego nogę pod cyckiem !! Koło wątroby / taka guła sie robi twardatzn że jest wysoko jeszcze?? Czy ten brzuch opada przed porodem ? Wtedy ta noga zejdzie niżej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 14:59
Veri lubi tę wiadomość
-
Oksybrazja jest chyba jednym z bezpiecznych zabiegów w ciąży, ale zawsze lepiej zapytać kosmetologa i swojego lekarza prowadzącego
Ewentualnie peeling, jakaś maseczka z dozwolonych składników. Z kwasów to na pewno migdałowy jest bezpieczny, ale w salonach jest zawsze wyższe stężenie tego zabiegu więc na pewno trzeba uważać ze względu na podrażnienia i przebarwienia, bo teraz nasza skóra jest bardziej podatna na uszkodzenia. Ja sama myślałam o czymś delikatnym żeby ją dotlenić i odżywić, a po ciąży na pewno na jesieni zabiegi z kwasów u mnie wjadą
W lecie zdam się na promienie słoneczne, kremy z filtrami i naturalną pielęgnację
Ciacho moja mała podobnie ułożona, nawet mam wrażenie, że trochę wyżej niż tydzień temu, chyba podrosłaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 15:05
Ciasteczko777, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MaMaMi83 wrote:Nie jestem z Krakowa ale mozliwe ze bede rodzic w Krakowie. Nie wiem czy pomoge ale z Krakowa jest bodajze Kruszynka91 jak przeczyta to pewnie ci odpisze.
O, to też się łapiesz, bo szukam konkretnie kobiet które planują rodzić w którymś w krakowskich szpitali -
nanu wrote:O, to też się łapiesz, bo szukam konkretnie kobiet które planują rodzić w którymś w krakowskich szpitali
No sęk w tym ze nie planuje ale mozliwe ze bede musiala. 8 kwietnia bede miec decyzje. U mnie wchodzi w gre tylko szpital na Kopernika.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Paula_071 wrote:Ja kupowałam tutaj, są ok: https://sklep.lupoline.pl/
Dzisiaj byłam na wizycie. Młody ma 2180g, szyjka 4,6cm, wiec wszystko ok
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa ledwo zywa wrote:Ja jestem z Krakowa i napewno w Krakowie będę rodzić prawdopodobnie też na Kopernika
O właśnie wiedziałam ze jeszcze ktos tylko nie mogłam zaskoczyc kto. Nie boisz sie ze cie odesla. Slyszalam ze czesto odsylaja do innego szpitala bo maja pelne oblozenie. Ja to bede w poniedziałek negocjować nie podoba mi sie na Kopernika jak widzialam ostatnio jak wyglada przyjecie na oddzial ciezarnych to wole u siebie. Chodza te dziewczyny w tych koszulach i szlafrokach z walizami miedzy tymi ludzmi co czekaja w kolejce do rejestracji masakra nie wiem jak wyglada oddzial ale poradnie to szalu nie ma jak na 3 st ref2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyPaula_071 Super wieści ❤😉.
Ciasteczko Jak brzuszek się opuści to już nie znaczy , że np już zacznie zaraz się poród ja od samego poczatku mam taką piłkę nisko mam ten brzusio , i mieszczą już mi się dwie całe dłonie pod biustem mam tak już od ponad miesiąca i jak widać nie urodziłam jeszcze 😉 , jak będziesz mieć USG to zobaczysz jak wasze szczęście jest ułożone .
Samari Najlepiej to z rodzinną omów i z ginem omów 😊, trochę to z innej beczki ja mam taki urok że mam grubą szyję , i każdy mi mówi że o mam coś nie tak z tarczycą , a zawsze sobie regularnie badam i wszystko jest oki poszłam raz do rodzinnej , a ta że już mam jakieś wole tarczycy 😎 poszłam na USG tarczycy i dana tam Pani doktor tak powiedziała , że ta moja rodzinna doktor nie powinna leczyć ludzi bo tylko mnie nastraszyła , potem okazało się że w ciąży jestem i też mój Pan gin kazał abym sobie zrobiła te badania to zrobiłam przyniosłam USG tarczycy i wszystko było w porządku 😊 może prywatna konsultacja u endokrynologa . Życzę Ci aby wszystko było dobrze 😘 .
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZałatwiłam skierowanie, endokrynologa mam w środę na 10.50 dostałam skierowanie na wyniki tsh,ft3 i ft4 jutro pojadę zrobić , usg mam zobaczymy co ten Endo powie, bardzo się martwię
bo w usg pisze że duże ognisko plynowe w prawym płacie , skąd to się wzięło jestem załamana