Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNistera
Tak tata miał zostać dłużej, ale jego partnerki tata z sercem ma problemy i obcial sobie palca na pile... przęsło 70.lat dziadek z rozrusznikiem i ciągle się pcha gdzie nie ma... i tata pilnie jechal do niej wczoraj A ode mnie ma 580 km drogi tam , bo tu w razie co tescie są i pomogą , wszystko normalnie ostatnio się walija nie wiem co to za fatum nade mną krąży nie mam.juz sily
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 11:19
-
Samari poczekaj na usg, spokojnie. Moja rodzinna mnie już tyle razy z różnymi chorobami nastraszyła, gdzie ostatecznie okazywało się, że to jakieś pierdoły, ale dzięki temu szybko trafiałam do specjalistów i wykluczali najgorsze
Także życzę Ci żeby to było tylko dmuchanie na zimne i na pewno będzie dobrze
Szczęśliwa Mamusia, Samari0702 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari U nas to od początku roku jakieś fatum nad nami wisi , zawsze coś nam się przytrafiła to co właśnie nie mam trzeba a to jeden samochód jest masę w nim pracy , a to kuchnię po budować , rura nam poszła i mamy istne błoto koło domu , pralka chodzi bo chodzi , drugi samochód też do naprawy a szczególnie szyba do wymiany 500 zł jak nic , plus jeszcze założenie i końca nie widać ja tam w takie rzeczy nie wierzę , ale ostatnio za dużo u nas takich rzeczy się wydarzyło .
Samari0702 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny , nie czytam nawet nic w Internecie bo tam to zaraz same czarne wizje... No a mi w wynikach właśnie nic nie wyszło wcale stąd jestem zdziwiona.... Bo regularnie się badam A mój rodzinny zawsze manualnie tarczycy bada przy jakiś wizytach.... A napewno wcześniej nie miałam bo przecież pudruje szyję i dekold to bym czuła... q to właśnie wyczulam przed wczoraj bo jak się przejedzie to normalnie uwypuklone jest i jak lekarz nadusil to zabolalo jak cholera
A wiadomo że w ciąży tarczyca wariujaca jest niebezpieczna... oszaleje do tej 15 dzisiaj chyba
Dzięki za kciuki wierzę że mają moc i to nic złego tylko jakąś blahostka przy przeziebieniubo od plakania to oczy mam zapuchniete jak bym piła z tydzień 😢😢
ago91 lubi tę wiadomość
-
Hejo. Witam w miesiącu naszych pierwszych porodów
Sama się zastanawiam czy synek będzie kwietniowy czy majowy.
Nistera mi wody odeszły bezpiecznie bo w domu o 5 rano. Ale jakby to było w miejscu publicznym to lipa bo trochę tego było
Co do fryzjera to ja byłam w piatek. Siedziałam 3h. No ale odrost, refleksy, podcinanie i tak zeszło. Efekt super. Paznokcie robię za 2 tygodnie. A potem już leżę i pachnędo porodu zrobię sobie warkocz francuski bo mam długie włosy i lekki makijaż
Szczęśliwa Mamusia, kama2784 lubią tę wiadomość
-
Ale Wy jesteście optymistyczne z tym kwietniowym porodem haha też mi się wydawało w pierwszej ciąży , że urodze wcześniej. No chyba, że już się rodizlo i jak Samari, ma się wcześniejsze porody. Ja obstawiam, że jednak urodze po 20 maja
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyago91 wrote:Ja jestem ciekawa czy urodze w kwietniu czy w maju
Moja droga u Was to już 37 tc 😱😱😱❤, dobrze widzę 😱😱😱😱. Na pewno w Kwietniu urodzisz to już tuż tuż ❤❤.
Ja tam na nic się nie nastawiłam , przy Ani się nie potrzebnie nastawiłam o że wcześnie itp itd a tu taki uparciuch mi się trafił , więc spokojnie jak tylko się da 😝 wytrwać do tego 38 tc , mam tylko nadzieję że Dominik nie weźmie przykładu z siostry, i nie każe na siebie zbytnio długo czekać .ago91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOptymistycznie rzecz biorąc lepiej się nastawić na chodzenie do 40 tygodnia jeśli ktoś rodzi pierwszy raz i nie ma.zadnego zagrozenia ze urodzi szubciej a qtwdy jak.cos się dzieje to jest taka ekscytacja i zadowolenie A jak się nastawi człowiek że szybciej urodze to dupa z planów i dziecko siedzi jak na złość 😂😂😂
Ja mimo że cały czas cc się boję to przebieram nogami aż już będę po bo dziś jestem dobita i Zakopana oby na tym.usg nic nie wyszło , bo i tak pewnie do endokrynologa będę musiała iść ...Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Ja bym wolała żeby syn był Majowy jak ja 😋 No ale jak będzie chciał tego 15 wyjść podczas ściągania szwu to też bym się nie obraziła. Wszystko gotowe czeka , jeszcze tylko ciuszki wyprasuje co dostałam i git. Łóżeczko stoi i powiem wam że nie ma się jak w sypialni ruszyć, między łóżkiem A łóżeczkiem jest dosłownie 5cm wolnego miejsca , masakra nie wiem jak ja małego będę wyciągać. No ale nic innego nie da się wymyślić, najwyżej szybciej to przeprowadzkę do syna pokoju.
-
nick nieaktualnyJa bardzo chciałam urodzić na początku maja, bo mój mąż ma 4 maja i chcieliśmy żeby coś koło.tego miał młody urodziny,ale od małego to indywidualista i w pupie ma.co.my chcemy,bo on sam sobie wybierze datę jaką będzie chciał tak naprawdę bo termin terminem A dziecko swoje, syn miał być październikowy na 12.10 miałam termin cc ustalony A on co fik i 21.09 się urodził
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Niestety nie da się przewidzieć daty porodu dokładnie ale ogólnie kwiecień maj i czerwiec to bardzo fajne i sloneczne miesiące. Kiedyś czytałam że w maju rodzą się najzdrowsi ludzie
Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł, kama2784, Paula_071, Milka1991 lubią tę wiadomość