Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój tata to robił pyszne śledzie z cebulą ❤❤ matko ile ja bym dała za te śledzie 😁 . Moja zaś kochana babcia ( mama mojego taty ) robiła najlepsze kluski i zupę pomidorową na świecie ❤❤ , a jeszcze lepsze były zimne nóżki codziennie bym jadła takie pyszne były całą taką miskę potrafiłam zjeść .
Ciasteczko777, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
-
A my jutro idziemy do teściowej na urodziny, jest mistrzem wypieków, będzie tort czekoladowy z wiśniami, chyba padnę z przejedzenia ale nie podaruje dwóch kawałków haha
Mamami, moja mama robi identyczny sernik ale ja akurat wolę takie zbite z ciastem hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 13:08
Pani Moł, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Oooo to moja sp babcia robila takie wypasione pierogi ruskie ktore siedzialy sobie caly czas wiecie w takim piecu jak byly na wioskach do gotowania w takim jakby piekarniku w bradurze byly caly czas cieple. Mozna bylo sobie caly czas podkradac.
Iwwk sory hihiih nie czytaj dzis moich wpisow hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 13:06
Szczęśliwa Mamusia, iwwk lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnySamari - to nie jedz
MaMaMi, widziszmozna zadowoloną od diablo wyjść
ja mam jeszcze jedną wizytę u mojej ale dopiero za 2 tyg. U mnie też cukry po posilkach 90-110, rzaaaadko jakiś wyskok powyzej 120. W sumie sądzę, że w moim przhpadku powtarzanie obciążenia glukozą nie ma w ogole sensu, skoro przekroczenia są tylko na czczo. W ciąży e obciążeniu mialam 93-98-99 więc wręcz nisko jak na siorbnięcie 75g czystej glukozy. A ja naprawdę się męczę thm badaniem, więc będę negocjować tam czy jest w ogole konieczne...
-
Pani Moł
Po ciązy walnięcie takiego kubeczka slodyczy to juz bedzie tylko przyjemnosc hahahahah
Ja taka wyposzczona od cukru ze moze poprosze dokladke 😜😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 13:10
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduję się po wizycie, z maluszkiem wszystko dobrze, waży 2090g, wody przepływy itp w porządku, ale mam się zapisać na samo USG za 2 tygodnie, żeby sprawdzić łożysko bo jest lekko zwapnione
mam się tym nie przejmować tylko po prostu skontrolować za 2 tyg
No to teraz jadę do cukierni po sernik na osłodęiwwk, puszek369, MaMaMi83, Ciasteczko777, Nistera, Pestkkaa, Pani Moł, 4me, Veri, Szczesliwa ledwo zywa, Milka1991, PatkaPP, ago91, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Najlepsze są, plany porodu napisane ręcznie
które zawierają coś innego jak standard
miałam raz pacjentke po gwalcie w wywiadzie i napisaliśmy, że nie chce noworodka od razu na brzuch golaska tylko prosi o ubranie i dopiero wtedy jak ona będzie na sali, prosi o jak najmniejszą liczbe badań pochwowych i nie chce kp.
-
No nie, jak wszystkie o serniku to nie chcem, ale muszem dzisiaj zjeść, albo chociaż jutro !
O tak, jutro, mamy jutro dzień porządków w domu, po malowaniu, trzeba mebelki skręcić itd. to taki serniczek to będzie nieboooo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 13:28
-
Serniczek mm mm też bym zjadła 😍
Niestety piec nie bardzo umiem A serników tu nie znają....
Znaczy mają jakieś swoje takie ale nie umywa się to nawet do sklepowego polskiego A co dopiero domowego....
Mamami jak będę w odwiedzinach u mamy to wpadnę tam do Ciebie na ten sernik 🤣🤣🤣
Jeśli chodzi o konto dla dziecka to my otworzyliśmy taka jakby skarbonkę, konto jest zablokowane do chyba 12 rz i co miesiąc wypłacany tam 30€ I do tego wpadają tam wszystkie końcówki z opłat kartą kredytową, czyli np jak coś kosztuje 2.99 to nam pobiera 3 a ten jeden cent leci od razu do skarbonki 🤣 Konto jest jakieś specjalne dla dzieci i ma większy procent . W każdej chwili możemy coś tam więcej wpłacić ale mój syn jest w takim wieku już że ma też zwykłą skarbonkę i jak dostaje jakieś pieniążki to tam sobie wkłada. Powiem wam że na tyle jest mądry że zbiera ta kasę cały rok i zawsze na święta idziemy do zabawkowego on bierze swoją skarbonkę i wybiera sobie zabawkę jedną dużą porządną i my mu do niej dokładamy 50€. Teraz zbiera na jakiś zestaw lego Mamuta czy coś, w każdym razie to coś kosztuje 100€ i mu powiedziałam żeby sobie z głowy wybił że mu tyle kasy na lego dam, więc uparcie zbiera do tej skarbonki żeby tego mamuta kupić. Wytrwały jest to mu trzeba przyznać. 🤣😍Ciasteczko777, Pani Moł, Alicja-33, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam dzisiaj na ktg i się trochę przestraszyłam. Wychodziły regularne skurcze,malutkie w sumie. Ja je mam od kilku dni, czuję przy nich bóle miesiączkowe. Może dziś są trochę mocniejsze, ale pewnie głowa pracuje i sobie wkręcam. Położna tak dziwnie przy nich patrzyła. Ale ze mnie panikara. Masakra...