Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pantera wrote:4me w tej ciąży był raczej nisko od momentu gdy porządnie urósł. W pierwszej ciąży był wyżej
Ale w pierwszej nie miałam z kolei tego napierania na miednicę, a jak juz to na 2-3tyg przed porodem
-
Nie zauważyłam zmiany w kwestii częstotliwości siusiania czy lepszego oddychania. Obstawiam że moja niewysoka postura wymusza tak niskie położenie brzuszka, chociaż w pierwszej ciąży był wyżej
U nas remont w pełni więc lepiej by Mały posiedział te 6 tygodni no chociaż 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPantera wrote:Może w drugiej ciąży po prostu jest zazwyczaj niżej?
Nie wiem od czego to zależy czy od postury kobiety czy takiej natury itp itd , mojej znajomej to wcale brzuszek nie opadł nawet była , już po terminie o ile dobrze pamiętam dopiero coś ruszyło jak zrobili jej masaż , ja w drugiej ciąży to nawet nie zauwazylam kiedy mi brzuszek opadł a jak opadł to "jakoś szybko " nic nie postępowało urodziłam w 40 tc .Pantera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie wiem - czuje cały czas kopy na gorze - tzn góra wątroby i żeber pod cyckiem - czyli chyba nie zszedł aż tak nisko??
Ale parcie na pecherz mam juz ze 2 msc wgl mam wrażenie że on czasem schodzi niżej po czym wraca do góry - czy to możliwe (tzn przymierza się czy co)?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
My po wizycie. Młody waży 2750. Łożysko wydolne, przepływy ok. Lejarz pobrał mi GBS. Powiem Wam, że wziernik nie był niczym miłym i tak sobie pomyślałam, że skoro to mnie boli, to jak zniosę inne bóle i większe rzeczy przeciskające się przez tamte rejony. Brr!Oleander, Samari0702, Ciasteczko777, Milka1991, Rudzik1, Paula_071, Pani Moł, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVeri
Gratulacje dobrych wieści z wizyty duża dzidzia już w brzuchu siedzi
Hmm ja nie wiem co niektórzy lekarze grzebią że niektóre z was boli bo ja absolutnie poza "łaskotaniem" przy pobieraniu gbs nie czułam żadnego bolu przecież wymaz jest przedsionka pochwy i odbytu,to nie wiem gdzie oni pchaja te wzierniki serio....Veri lubi tę wiadomość
-
Nie mam sily dziewczyny placze caly dzien z bolu .. nie wiem ile mam jeszcze cierpiec . Powiedzcie mi co mam sie zapytac ordynatora zeby mialo to rece i nogi bo ja to naprawde nie mam sily nawet myslec