Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMary Jane
Ogromnie moja droga gratuluję 😘❤❤ , witaj Adasiu na świecie 😘❤❤.
Biała Azila A badali Cię gin może jakby masaż zrobili by cosik to dało , może właśnie czekają aż samo się coś zacznie działać, a nikt nic nie mówił że przygotowywują Cię być może do CC od której nie jesz ? . Wiesz nie wiem jakie są procedury przy CC przy jakby SN by Cię na głodzie nie trzymali tam do pytaj się ich jak coś 😊.
Trzymam mocno kciuki ✊✊✊, za jakikolwiek postęp i decyzję może coś tam
wymyślą/postanowią w końcu 😊 .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 09:55
Biała Azlia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiała Azlia wrote:Narazie czekają na postęp. Nie ma wskazań do cesarki i do indukcji. Ach niech coś ruszy samo. Jakies skurcze mocniejsze sie dzis zapisywały, jakiś ból zaczynam odczuwać. Może coś z tego będzie.
No oby oby nawet nie wiesz jak tak pozytywnie Ci zazdroszczę , u mnie kompletna cisza jutro mam kolejny monitoring przepływów itp itd modlę się o to aby na szpital już mnie wysłał wiem że lepiej w domu męczy mnie to czekanie .Biała Azlia lubi tę wiadomość
-
Menka, MaryJane gratulki !
Biala Azlia u nas w szpitalu powiedzieli ze moga indukcje zrobic nawet teraz, bo robia na zyczenie jak jest po terminie, ale powiedzialam ze poczekam. Naprawde lepiej jak maluch sam wyjdzie. Chociaz nie powiem ze kuszace by to bylo... Mam dosc toczenia.
Biała Azlia, Szczęśliwa Mamusia, Menka888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtg mam co parę godzin. Mogę normalnie funkcjonować. Chciałabym żeby się zaczęło samo tylko mam dość tego czekania. Jakbym chciała to by mi wywoływali, bez problemu.tylko że póki badania wychodzą dobrze to nie ma takiego przymusu. No nic czekamy dalej 😊
Mamusia to mam nadzieję że lekarz Cię pokieruje do szpitala i coś ruszy u Ciebie 😊
Chusy a u Ciebie coś się dzieje?Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiała Azlia wrote:Ktg mam co parę godzin. Mogę normalnie funkcjonować. Chciałabym żeby się zaczęło samo tylko mam dość tego czekania. Jakbym chciała to by mi wywoływali, bez problemu.tylko że póki badania wychodzą dobrze to nie ma takiego przymusu. No nic czekamy dalej 😊
Mamusia to mam nadzieję że lekarz Cię pokieruje do szpitala i coś ruszy u Ciebie 😊
Chusy a u Ciebie coś się dzieje?
Ja na KTG to musiałam leżeć myślałam , że tam kręgosłup mi odpadnie . Oby tak moja droga było dam Wam jutro znać co i jak 😊. -
nick nieaktualny
-
Azlia oby po oxy ruszyło! Ja melduję że oxy z misodelem o mało mnie nie wykonczyly ale efekt był szybki z 4 cm nagle na 8 i prawie odrazu parte. I tak o 10:30 przyszedł na świat Florianek ❤ ostatkiem sil udało się sn i mega się z tego cieszę. I chyba będzie punktualnie bo urodził się idealnie w dniu terminu:D
Bibs, Veri, GreenK, Rudzik1, Pani Moł, Paula_071, Biała Azlia, Nistera, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Nistera wrote:Gratulacje dziewczyny!!!
Ago co u Ciebie? Byłaś u okulisty?Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualnySzczęśliwa ledwo żywa gratulacje. Wymęczyli Cię ale super że Ci się udało. Ja oksy drugi raz będę mieć. Wczoraj teochę mnie tylko kregoslup bolał przy kroplówce. Szyjka ani drgneła. Lekarz powiedział że mają mnie juz nie męczyć i mam iść się wyspac. Zaraz podłaczą drugi raz. Jak nie ruszy to chyba cc.
Szczęśliwa Mamusia czekam na wieści z wizyty.Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa ledwo żywa, gratulacje! Jak dojdziesz do siebie i znajdziesz chwilkę, to napisz na priv wrażenia z Kopernika 🙂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnySzczęśliwa ledwo żywa Ogromnie Wam gratuluję ❤❤❤ witaj słoneczko na świecie 😘❤.
Biała Azila Mocne kciuki, aby cosik w końcu ruszyło ✊✊✊😊.
Jestem po wizycie dziś jakoś szybko poszło już o 8 weszłam , więc tak zbadał mnie gin szyjka macicy twarda zero rozwarcia główka wysoko coś plecy i podbrzusze mnie trochę ćmiło , ale nic teraz i później nie czuję . Ruchy czuję tętno i przepływy oki i za tydzień znów się widzimy , i już mi tam papier wystawi i 26 Maja będziemy wywoływać poród jak nic nie ruszy do tego czasu , będę mieć piękny prezent jak coś na Dzień Mamy ❤❤, liczę na to że jednak samo z siebie sie zacznie .Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość