X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • Fikus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2019, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary Jane, gratulacje i witamy Adasia! <3

Najważniejsze, że wszystko skończyło się dobrze, mimo że przez CC. Dużo zdrowia i każdego dnia będziesz coraz to lepiej się czuć ;)

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2019, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Menka 😊

Menka888 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2019, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary Jane gratulacje 😊

Ja dalej czekam na decyzje. Mają dylemat co ze mną zrobić, bo najlepiej jakby sie samo zaczęło. Sączą mi się wody ale usg wykazało że jest ich pod dostatkiem. Także czekam dalej. Głodna.

• Bibs Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2019, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary Jane, Menka serdecznie gratuluję, nareszcie razem. Zdrówka dla Was :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary Jane

Ogromnie moja droga gratuluję 😘❤❤ , witaj Adasiu na świecie 😘❤❤.

Biała Azila A badali Cię gin może jakby masaż zrobili by cosik to dało , może właśnie czekają aż samo się coś zacznie działać, a nikt nic nie mówił że przygotowywują Cię być może do CC od której nie jesz ? . Wiesz nie wiem jakie są procedury przy CC przy jakby SN by Cię na głodzie nie trzymali tam do pytaj się ich jak coś 😊.

Trzymam mocno kciuki ✊✊✊, za jakikolwiek postęp i decyzję może coś tam
    wymyślą/postanowią w końcu 😊 .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 09:55

Biała Azlia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2019, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie czekają na postęp. Nie ma wskazań do cesarki i do indukcji. Ach niech coś ruszy samo. Jakies skurcze mocniejsze sie dzis zapisywały, jakiś ból zaczynam odczuwać. Może coś z tego będzie.

Szczęśliwa Mamusia, Milka1991 lubią tę wiadomość

• Bibs Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2019, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała Azalia a możesz chodzić czy pod ktg jesteś podpięta?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2019, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała Azlia wrote:
    Narazie czekają na postęp. Nie ma wskazań do cesarki i do indukcji. Ach niech coś ruszy samo. Jakies skurcze mocniejsze sie dzis zapisywały, jakiś ból zaczynam odczuwać. Może coś z tego będzie.

No oby oby nawet nie wiesz jak tak pozytywnie Ci zazdroszczę , u mnie kompletna cisza jutro mam kolejny monitoring przepływów itp itd modlę się o to aby na szpital już mnie wysłał wiem że lepiej w domu męczy mnie to czekanie .

• Chusy Autorytet

Wysłany: 17 maja 2019, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Menka, MaryJane gratulki <3!

Biala Azlia u nas w szpitalu powiedzieli ze moga indukcje zrobic nawet teraz, bo robia na zyczenie jak jest po terminie, ale powiedzialam ze poczekam. Naprawde lepiej jak maluch sam wyjdzie. :) Chociaz nie powiem ze kuszace by to bylo... :P Mam dosc toczenia.

Biała Azlia, Szczęśliwa Mamusia, Menka888 lubią tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • ago91 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2019, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny :)

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2019, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktg mam co parę godzin. Mogę normalnie funkcjonować. Chciałabym żeby się zaczęło samo tylko mam dość tego czekania. Jakbym chciała to by mi wywoływali, bez problemu.tylko że póki badania wychodzą dobrze to nie ma takiego przymusu. No nic czekamy dalej 😊
    Mamusia to mam nadzieję że lekarz Cię pokieruje do szpitala i coś ruszy u Ciebie 😊
    Chusy a u Ciebie coś się dzieje?

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• Nistera Autorytet

Wysłany: 17 maja 2019, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny!!!
    Ago co u Ciebie? Byłaś u okulisty?

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2019, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała Azlia wrote:
    Ktg mam co parę godzin. Mogę normalnie funkcjonować. Chciałabym żeby się zaczęło samo tylko mam dość tego czekania. Jakbym chciała to by mi wywoływali, bez problemu.tylko że póki badania wychodzą dobrze to nie ma takiego przymusu. No nic czekamy dalej 😊
    Mamusia to mam nadzieję że lekarz Cię pokieruje do szpitala i coś ruszy u Ciebie 😊
    Chusy a u Ciebie coś się dzieje?

Ja na KTG to musiałam leżeć myślałam , że tam kręgosłup mi odpadnie . Oby tak moja droga było dam Wam jutro znać co i jak 😊.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2019, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pod oksytocyna. Poproszę o kciuki 😊

Rudzik1, Paula_071, Menka888, Szczesliwa ledwo zywa, ago91, Fikus, Milka1991, Bibs, Veri, Pani Moł, Szczęśliwa Mamusia, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 17 maja 2019, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azila, kciuki! Żeby wszystko ładnie i sprawnie poszło :)

gann3e3k0unlohxb.png

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2019, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azlia oby po oxy ruszyło! Ja melduję że oxy z misodelem o mało mnie nie wykonczyly ale efekt był szybki z 4 cm nagle na 8 i prawie odrazu parte. I tak o 10:30 przyszedł na świat Florianek ❤ ostatkiem sil udało się sn i mega się z tego cieszę. I chyba będzie punktualnie bo urodził się idealnie w dniu terminu:D

Bibs, Veri, GreenK, Rudzik1, Pani Moł, Paula_071, Biała Azlia, Nistera, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • ago91 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2019, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nistera wrote:
    Gratulacje dziewczyny!!!
    Ago co u Ciebie? Byłaś u okulisty?
    Udało mi się zapisać prywatnie na wtorek wcześniej niestety nie dało rady nigdzie w moim mieście. A dalej nie bardzo mogę się ruszyć teraz

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2019, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ledwo żywa gratulacje. Wymęczyli Cię ale super że Ci się udało. Ja oksy drugi raz będę mieć. Wczoraj teochę mnie tylko kregoslup bolał przy kroplówce. Szyjka ani drgneła. Lekarz powiedział że mają mnie juz nie męczyć i mam iść się wyspac. Zaraz podłaczą drugi raz. Jak nie ruszy to chyba cc.
    Szczęśliwa Mamusia czekam na wieści z wizyty.

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

• Aska1994 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2019, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ledwo żywa, gratulacje! Jak dojdziesz do siebie i znajdziesz chwilkę, to napisz na priv wrażenia z Kopernika 🙂

Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
    Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
    Monia urodziła się 16.03.2017r💕
    Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
    Tak się spełnia marzenia!
    Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2019, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ledwo żywa Ogromnie Wam gratuluję ❤❤❤ witaj słoneczko na świecie 😘❤.

Biała Azila Mocne kciuki, aby cosik w końcu ruszyło ✊✊✊😊.

Jestem po wizycie dziś jakoś szybko poszło już o 8 weszłam , więc tak zbadał mnie gin szyjka macicy twarda zero rozwarcia główka wysoko coś plecy i podbrzusze mnie trochę ćmiło , ale nic teraz i później nie czuję . Ruchy czuję tętno i przepływy oki i za tydzień znów się widzimy , i już mi tam papier wystawi i 26 Maja będziemy wywoływać poród jak nic nie ruszy do tego czasu , będę mieć piękny prezent jak coś na Dzień Mamy ❤❤, liczę na to że jednak samo z siebie sie zacznie .

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

‹‹ 1281 1282 1283 1284 1285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ