Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa Mamusia, kciuki, żeby to było TO!
Dziewczyny, które urodziły, jak Wasze stopy i dłonie? Bo ja dziś przymierzyłam pantofle z ciekawości i niby weszły, ale ciasne potwornie, a pierścionek zaręczynowy nie chce mi przejść przez kostkę na palcu
To raczej nie kwestia wagi, bo mam już tylko 3 kg na plusie. Czy to jeszcze ta woda w organizmie czy stawy tak się rozeszły i tak zostanie?Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję za gratulacje ❤😘.
Mam kochane czas to na piszę mały całą noc był u położnych pięknie jadł z cyca , wiec tak wczoraj i od rana coś mnie ćmiło potem przeszło i znowu zdąrzyłam obiad ugotować , i po dziewczynki pójść i bóle brzucha były coraz częściej i mi twardniał często mąż przyjechał z pracy dziecią jeść i do szpitala , ale papierów miałam do wypełnienia , badanie gin było a tam już rozwarcie na 3 palce i znów pod KTG skurcze miałam nie reguralne wody mi się sączyły , potem pani położna dała mi coś na znieczilenie okropnie mnie bolały te skurcze mały miał cały czas główkę wysoko i nie było postępu przyszedł Pan doktor i robimy cięcie zaczęłam krwawić , więc szybko na stół wyraziłam zgodę na CC . Uspili mnie całkowicie pod narkozą byłam w szoku jak mi o wadze powiedzieli aż 5100 gram ma 64 cm długości 😱❤ ogólnie trochę rana mnie piekła i bolała , ale jest już dobrze cały czas leżę pewnie później małego mi przyniosą .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 10:03
Rudzik1, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBibs Dziękuje 😘.
Chusy Jak znajdziesz czas to dopisz mnie do mam rozpakowanych Szczęśliwa Mamusia 23.05.2019 rok godzina 21.13 poród SN zakończony CC , syn Dominik waga 5100 gram 64 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 06:49
Izka37, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia gratulacje 😊 jaki duży chłopaczek. Też miałam narkozę. A samopoczucie z każdym dniem będzie coraz lepsze. Ja już prawie normalnie śmigam. Trochę ciągnie mnie rana ale jutro ściągną mi szwy i powinno być jeszcze lepiej. Dużo zdrówka dla Was😊
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Bibs Dziękuje 😘.
Chusy Jak znajdziesz czas to dopisz mnie do mam rozpakowanych Szczęśliwa Mamusia 23.05.2019 rok godzina 21.13 poród SN zakończony CC , syn Dominik waga 5100 gram 64 cm
Kochana! Ogromne gratulacje od wszystkich Grudniowek. :*Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej moje drogie 😁😁.
Ja ogólnie po CC koszmarnie sie czuje caly czas jade na przeciwbolowych dzis zdjeli mi taki oklad i taki zewnetrzny szew bolalo jak cho** , mały troche mi zachorował i ma zapalenie płuc 😞😞😞 dostal antybiotyk waży obecnie 4800 , mąż byl u mnie ale bez dzieci Ania jeszcze chora jeszcze biedna zwymiotowala dziś 😞😞😞 , dzieci zoataly pod opieka jego brata ciotecznego , mój mąż sobie dzielnie radzi dziewczynki sa grzeczne .