Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:cookiemonster Ja np o chorym sercu Ani dopiero do wiedziałam się w szpitalu w ciąży nic nie wykazało że ma ubytek.
Moja ciocia od 4 msc wiedziała że ma chore dziecko, i lekarze wręcz zmuszali nawet ją do aborcji ale nie dała się i urodziła Wojtusia, obecnie moja ciocia ma 3 zdrowych dzieci rodzeństwo Wojtusia wie co się wydarzyło mam z tą ciocią do dziś kontakt bardzo mi pomogła jak Grzesia urodziłam .Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Ja w mojej poprzedniej ciąży jakoś na przełomie 13/14 tc poczułam te prawdziwe ruchy wcześniej jakby też coś czułam jakieś łaskotanie, ale nie sądzę abym miała tak nisko jelita i to akurat gdzie jest podbrzusze . W obecnej ciąży jakiś to był 9 tc i czułam jakby łaskotki i tak co wieczór było ale ustało wiec nie jestem pewna czy to było maleństwo.
Moja droga sąsiadko wybrałaś już szpital w którym będziesz rodzić , czy jeszcze o tym nie myślałaś .Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Samari wrote:Ja już nie raz wspominałam że.nie robię żadnych badań genetycznych jestem przed 30 r.z to moja trzecia ciąża jestem w 11 tygodniu i co by nie było i tak urodze to.dziecko ja nie uznaje aborcji. Chcieliśmy tego dziecka więc jakie będzie takie je przyjmę po.co mam.sie nakręcac testami badaniami wydawać pieniądze jak i tak to nic nie zmieni.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyago91 A gdzie tam Puławy omijać z daleka to rześ nie szpital.
Też właśnie słyszałam że Kozienice to nawet bardzo oki szpital, ja na pewno będę rodzić w Lublinie no trochę km jest tylko dumam w którym szpitalu czy tym co Anię urodziłam ( mam tam nie daleko ciocię) , jakieś jedzenie picie mi może przynieść nie ma tam w szpitalu sklepiku to szpital na Lubartowskiej Jana Bożego znakomici specjaliści jedynie na początku trochę spartańskie warunki, gdyż w jednym pokoju jest 10 Pań i jedna łazienka na 20 pokoi i do tego przy wszystkich z początku załatwiasz się w tzw kaczkę i to jest krepujace potem kierują do pokoju matek i tam luksusy jak w hotelu.
Drugi szpital to na Jaczewskiego gdzie mój gin Pan A.Wróbel jestWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 13:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dlatego tak ważne i kluczowe jest usg w 12tyg i 20tyg na najnowszym sprzęcie, gdzie lekarz nie będzie robił pomiarów plamy na ekranie.
Serce można w 20tyg dobrze ocenić, zanim płuca się w pełni rozwiną.
W medicoverze i lux medzie mają też słaby sprzęt w pakiecie nawet Gold. Za ten najnowszy sprzęt to dodatkowo się płaci.
U mnie pomidorowa na obiadekWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 13:22
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Zmusilam sie do zrobienia pieczonego lososia z ryzem.. ja nie moge tego wachac ani jesc ale cos malz z corka musza zjesc.
Mala wczoraj sie wywrocila i to jak raczkowala, reka sie jej podwinela i upadla na dziubek, ukruszyly sie jej jedynki.. Nie jest to jakis ogromny ubytek ale co sie z tym robi, do stomatologa?
-
nick nieaktualnyChusy wrote:Zmusilam sie do zrobienia pieczonego lososia z ryzem.. ja nie moge tego wachac ani jesc ale cos malz z corka musza zjesc.
Mala wczoraj sie wywrocila i to jak raczkowala, reka sie jej podwinela i upadla na dziubek, ukruszyly sie jej jedynki.. Nie jest to jakis ogromny ubytek ale co sie z tym robi, do stomatologa?
Ciężko co doradzać jest jeszcze malutka na stomatologa może do pediatry. To co innego kiedyś Ania pociągnęła za krzesło i chwila pięć leży z tym krzesłem, boże serce omal nie wyleciało mi z klatki piersiowej trochę tylko z ust jej krew poleciała odwróciłam się tylko po chusteczki a tu nagle bah.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 17:25
-
nick nieaktualnyJa mam.szarlotke w piekarniku na to siły mi starczyło haha do tego kupiłam.lody śmietankowe i bitą śmietanę mniam:) ja właśnie jem moja zupę serkowa z wczoraj A dla męża i dzieci robię sos śmietankowy koperkowy z filetem z kurczaka i ziemniakami
ago91, Pani Moł, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Ciężko co doradzać jest jeszcze malutka na stomatologa może do pediatry. To co innego kiedyś Ania pociągnęła za krzesło i chwila pięć leży z tym krzesłem, boże serce omal nie wyjechało mi z klatki piersiowej trochę tylko z ust jej krew poleciała odwróciłam się tylko po chusteczki a tu nagle bah.
Ciezko przewidziec co sie stanie, mozesz chuhac i dmuchac a zawsze gdzies sie maluch potknie albo uderzy, czasem nie mamy na to wplywu, a fakt zawalu mozna dostacSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Przez przypadek coś polubiłam wg mnie pediatra nic nie zrobi a dentysta to chociaż wygładzi brzegi ząbków żeby mała się nie raniła bo takie nadlamane bywają bardzo ostre
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
A ja uwazam ze do stomatologa oceni w jakim stopniu zab zostal uszkodzony czy np sie lekko nie rusza. Piszesz ze brzegi sa ostre zeby np nie kaleczyla sobie jezyka czy warg tym ząbkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 14:03
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:ago91 A gdzie tam Puławy omijać z daleka to rześ nie szpital.
Też właśnie słyszałam że Kozienice to nawet bardzo oki szpital, ja na pewno będę rodzić w Lublinie no trochę km jest tylko dumam w którym szpitalu czy tym co Anię urodziłam ( mam tam nie daleko ciocię) , jakieś jedzenie picie mi może przynieść nie ma tam w szpitalu sklepiku to szpital na Lubartowskiej Jana Bożego znakomici specjaliści jedynie na początku trochę spartańskie warunki, gdyż w jednym pokoju jest 10 Pań i jedna łazienka na 20 pokoi i do tego przy wszystkich z początku załatwiasz się w tzw kaczkę i to jest krepujace potem kierują do pokoju matek i tam luksusy jak w hotelu.
Drugi szpital to na Jaczewskiego gdzie mój gin Pan A.Wróbel jest
nick nieaktualny