Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasteczko777 wrote:Eeee a ja ?
Eeeee a ty pisalas ostatnio ze masz dobre cukry i ze cie lekarz pochwalil heheheh to ci dalam fory hehehe.
Kurde 2 dzien diety nie ogatniam tego. Ciagle jestem glodna a to co moge jesc jest takie niedobre. Wczoraj cukier rano 94 dzis 100 pewnie nie obejdzie sie bez insuliny na nocWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 12:28
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny!
O, MaMaMi dzięki, zapiszę się do grupy
U mnie też tylko na czczo, i to lekko jedynie ponad normę, a z kolei po godzinie i dwóch po wypiciu glukoza mało wzrosła i nie opadala - 93, 98 i 100. W pon odbieram glukometr a we wt lecę do rodzinnej po skierowanie do diabetologa, ciążę prowadzę prywatnie więc nie mógł mi dać skierowania na nfz. A nie chcę kolejnego lekarza prywatnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 12:47
-
Pani Moł wrote:O, MaMaMi dzięki, zapiszę się do grupy
U mnie też tylko na czczo, i to lekko jedynie ponad normę, a z kolei po godzinie i dwóch po wypiciu glukoza mało wzrosła i nie opadala - 93, 98 i 100. W pon odbieram glukometr a we wt lecę do rodzinnej po skierowanie do diabetologa, ciążę prowadzę prywatnie więc nie mógł mi dać skierowania na nfz. A nie chcę kolejnego lekarza prywatnie.
Bylam w podobnej sytuacji. Do gina chodze prywatnie do endo prywatnie wiec moj budzet kolejnego lekarza prywatnie by juz nie udzwignąl. Bez problemu dostalam skierowanie od rodzinnej. Wez ze sobą wyniki i karte ciązy. I juz nastepnego dnia mialam wizyte u diabetologa. Glukometr dostalam od diabetologa i recepte na paski do niego i recepte na paski do badania moczu. Pamietaj mają obowiazek przyjac cie w ciagu 7 dni!!! Nie daj sie zbyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 12:46
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyJestem.po wizycie
Wszystko dobrze !! Serce , narządy wewnętrzne kość nosowa , nt wszystko prawidłowe przepływy w serduszku i zastawów prawidłowe lekarz mówi że pomiary bardzo dobrze wyszły jest zadowolony. Jednak co mój lekarz to mój lekarz 40 minut u niego siedziałam szyjka uformowana zamknięta blizna po cięciu w porządku .
W brzuszku mieszka chłopczyk !!! Ale jestem szczęśliwa strasznie chciałam mieć jescze jednego synka
I z dobrych wieści mój lekarz ma dla mnie miejsce i mogę już u niego dalej prowadzić ciążę był zdziwiony że pani w rejestracji nie przyszły do niego i nie poinformowały że stała.pacjentka chce się zarejestrować !!uff kamień z sercaSzczęśliwa Mamusia, iwwk, Agata :), Pani Moł, MaMaMi83, Szczesliwa ledwo zywa, Chusy, Milka1991, Ciasteczko777, didi123, Oleander, cookiemonster, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChusy wrote:Heheh wyrownalo nam sie, teraz mamy 4 dziewczynki i 4 chlopcow
Ciekawa jestem jak będzie późniejtrochę nas jest
.Maleństwa magą się też i nie ujawnić już z Anią miałam takie przeboje że nie dała sobie spojrzeć i zaciskała nogi i nie ma
teraz to chyba rzadkością jest to co do pomyłki płci
..
Samari Moje ogromne gratulacje ❤️. No to teraz możecie pomyśleć nad imieniem kiedy kolejna wizyta ?.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 12:47
-
nick nieaktualnyMaMaMi - oj nie dam się spławić
w zasadzie już dziś dzwonilam się zarejestrować do diabetolog rekomendowanej przez mojego gina, ale chciała mnie babka na wtorek rano wrzucic a ja dopiero we wtorek o 17 będę u rodzinnej i nie mialabym jeszcze skierowania.
Super Samari!gratulacje!
Samari lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samari wrote:Jestem.po wizycie
Wszystko dobrze !! Serce , narządy wewnętrzne kość nosowa , nt wszystko prawidłowe przepływy w serduszku i zastawów prawidłowe lekarz mówi że pomiary bardzo dobrze wyszły jest zadowolony. Jednak co mój lekarz to mój lekarz 40 minut u niego siedziałam szyjka uformowana zamknięta blizna po cięciu w porządku .
W brzuszku mieszka chłopczyk !!! Ale jestem szczęśliwa strasznie chciałam mieć jescze jednego synka
I z dobrych wieści mój lekarz ma dla mnie miejsce i mogę już u niego dalej prowadzić ciążę był zdziwiony że pani w rejestracji nie przyszły do niego i nie poinformowały że stała.pacjentka chce się zarejestrować !!uff kamień z serca
U mnie rowniez drugi chlopiecjuz zaczelo sie wysluchiwanie ,ze przy trzecim trafi sie dziewczynka,a ja... podswoadomie chcialam drugiego chlopca
a trzeciego nie bedzie ,koniec produkcji;p
Samari lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
A ja w szpitalu. Rano krwawilam. Ale już nic nie leci i nie boli. Myślę że to tylko jakiś straszak. Czekam właśnie pod gabinetem na badanie...ech. Chyba tu umrę z tęsknoty za córką
-
Samari
Gratuluje synka
Tak Wam zazdroszczę, że już znacie płeć. Ja się pewnie długo nie dowiem, bo moja fasolka chyba nie lubi być podglądana i ucieka.
Milka
Przykro mi! Ale dobrze, że już nie leci. Daj znać po badaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 13:13
Milka1991 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:A ja w szpitalu. Rano krwawilam. Ale już nic nie leci i nie boli. Myślę że to tylko jakiś straszak. Czekam właśnie pod gabinetem na badanie...ech. Chyba tu umrę z tęsknoty za córką
Koniecznie daj znać i trzymam mocno kciuki !! .
didi123 Chyba założymy klub , a my się ukrywamy i nic nie pokażemy.
Już na pierwszym USG maleństwo moje tak się schowało że mój Pan gin nie mógł znaleźć kolejne z charakterem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 13:20
Milka1991, didi123 lubią tę wiadomość