Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
4me wrote:Ja bym mogla jesc non stop. Narazie na mojej diecie pudelkowej (dieta nie oznacza odchudzania, zeby nie bylo!) ladnie trzymam wage. Po prostu jem regularnie i zdrowiej bo nie lapie kanapki z serem czy parówki na szybko. Bardzo fajne potrawy niektore sa w menu.
Od wagi sprzed samej ciazy przytylam tylko 2kg i to samym początku, gdy mialam niepochamowany apetyt. Wazylam juz nawet 63 ale podczas grypy zoladkowej co mialam 3 kg zleciały w jeden dzien... Ale wróciło juz tylko 2kg i tak sie trzyma. Jestem pewna ze w swieta - nuz bez pudelek poszybuje waga,bo ja kocham jesc
A co to za dieta pudelkowa ?
-
Hmm ja natomiast nic w diecie nie zmieniałam - tzn jem razowe pieczywo, zero smażonego, tłustego, z cukrem to tylko jogurt zjem, żadnych słodkości czy chipsów, dużo warzyw i owoców - a i tak plus 4 kg...
Z tym że mi ten brzuszek mocno 'wyskoczył'Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 20:47
-
Ja od tygodnia też mam ogromny apetyt! Co to będzie! Trzeba jakoś troszkę przystopować :o
Co do skóry ja mialam zawsze sucha, teraz nie zauważyłam zmian, kąpię się z olejkami babydream i to mi bardzo pomaga.
Natomiast włosy mylam zawsze codziennie a od niedawna zauważyłam że nie muszę i myje co 2-3 dni i to jest pieknezazdroszczę dziewczynom które mają tak na co dzień.
-
nick nieaktualny4me
Dieta pudelkowa to może i fajne rozwiązanie ale niesie ze sobą duże koszty bo to około 2 tysiące miesięcznie ja będąc na chorobowym mam mnóstwo czasu żeby przygotować sobie je sama pewnie jak większość dziewczyn tutaj. Ale wiadomo każdy robi co uwaza -
Nistera wrote:Dziewczyny spróbujcie olejki migdałowe do kąpieli lub smarowania. Działa cuda.
do smarowania siebie czy dziecka się sprawdza
A dla noworodka olej kokosowy na ciałko i pupę, bo dodatkowo działa antyseptycznieiwwk, Oleander lubią tę wiadomość
-
Hej!
Ja już po połówkowych. Z dzieckiem wszystko ok. Na razie ma 374 g i już wiemy kto mieszka w moim brzuchu. Chusy możesz wpisać chłopaka!Ja nie dowierzam, ale bardzo się cieszę, że dziecko zdrowe i będę miała rodzynka w domu. A najstarsza córka ostatnio mi mówiła, że chciałaby braciszka bo ma już siostrę, więc tym bardziej nie mogę się doczekać jak jej jutro rano powiem.
puszek369, Szczesliwa ledwo zywa, Chusy, Oleander, MaMaMi83, iwwk, PatkaPP, 4me, ago91, Milka1991, Agata :), KasiuniaH, Veri lubią tę wiadomość
-
Super newsy
Juz dopisuje!
Dziewczyny ta nasza lista jest mocno zachwiana pod naciskiem testosteronu
17:6 dla druzyny siusiakowWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 22:52
Szczesliwa ledwo zywa, 4me, Agata :), mumoftwo lubią tę wiadomość
-
Samari wrote:4me
Dieta pudelkowa to może i fajne rozwiązanie ale niesie ze sobą duże koszty bo to około 2 tysiące miesięcznie ja będąc na chorobowym mam mnóstwo czasu żeby przygotować sobie je sama pewnie jak większość dziewczyn tutaj. Ale wiadomo każdy robi co uwazaJa wzielam z ogólnopolskiej firmy maczfit i zaplacilam 900 pln. Tak wiem,ze to sporo ale to byl prezent i zrobilam to raz tylko na grudzien w ramach zrobienia dla siebie czegos dobrego raz na jakis czas
Gdyby nie swieta to na caly miesiac wyszloby drozej ok 1300. Jednak sa tez u nas w miesciw mniej popularnw cateringi ktore nie reklamuja sie w mediach i koszt to ok 700 pln. Ja przez ciaze chcialam cos sprawdzonego i z certyfikatami.
Ja ciagle pracuje wczoraj wrocilam do domu o 19.30 (dwoch lekarzy po pracy) a wyszlam o 7 rano- nie wiem jak bede gotowac gdy te luksusy sie skoncza
Moze juz lekko przystępuje z praca i zacznę pokazywac bardziej brzuch by wymuszac presje lzejszego traktowaniaa tak na powaznie ciezarne musza teraz pracowac 8h z wieksza iloscia przerw wiec i tak i tak bede przychodzic do domu po 17 i padac na twarz, w dni kiedy trzeba cos zalatwic na miescie to znow bedzie 19 wiec mi ten catering ratuje zdrowe odzywianie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 06:47
Oleander lubi tę wiadomość
-
Jaka radocha od wieczora.. Moja siostra jest w ciąży
to będą piersze wnuki naszych rodziców.. Między nami jest równo 12 tygodni.. Ale radość, aż musiałam się z Wami podzielić
Miłego dnia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 06:20
4me, Milka1991, MaMaMi83, Oleander, Chusy, Kruszynka91, Szczesliwa ledwo zywa, Agata :), Veri lubią tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Nistera wrote:A co to za dieta pudelkowa ?
Wlasnie wcinam buleczki razowe z jagodami i jogurtem a na obiad dzis rolada z indyka z buraczkami i jakies tam zdrowe dodatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 06:48
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
4me wrote:To po prostu catering, ktory ktos Ci przywozi codziennie w nocy pod drzwi. Ja mam akurat 5 poislkow dziennie normalnej zbilansowanej diety. Bez weekndow bo wtedy mam czas na gotowanie. Zadne odchudzanie, wege czy inne specjalne zyczenia.
Wlasnie wcinam buleczki razowe z jagodami i jogurtem a na obiad dzis rolada z indyka z buraczkami i jakies tam zdrowe dodatki
I to już jest ugotowane ? Musisz tylko podgrzać czy tylko składniki ci przynoszą?
-
Haha, niewiarygodne poprostu. Myslicie ze te proporcje sie zmienia? CIekawe czy jakis chlopak sie okaze dziewczynka
PatkaPP - gratki dla siostry : ) U nas jest podobna sytuacja, mamy aktualnie 3 mlode dziewczyny w rodzinie, ja i dwie kuzynki i wszystkie trzy jestesmy w ciazy. Ja w 19 tyg, jedna w 8 miesiacu, a druga w 12 tyg z blizniakami : )PatkaPP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Jak mnie wieczorem wymioty wymęczyły.. Leżałam sobie już w łóżku i nagle tak z niczego mnie wzięło, a że nie miałam czym to mnie tylko naciągało nad kiblem.. Żołądek mnie boli mam nadzieję że śniadanie już wejdzie
ehh takie żale z rana
W środę wizyta, ciekawe którą grupę nasze maleństwo zasili