Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Szkoda szwagierce wyrzucać nowych ubranek zwłaszcza że nie bardzo jest komu dać, metki poodcinane ubranka wyprane no co zrobić. Dopóki leży w domu to kto. Tam widzi w jakim on kolorze. Na wyjścia ma kupione chłopięce a na codzień jest w tym co ma i tyle. Dobrze ze wózek brązowo beżowy.
No i imię ma idealne bo wyskoczył jak Filip z konopiiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 11:35
Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia, Veri lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Pogoda jest okropna, mi na ból głowy pomagał czasem prysznic na kark. Albo jak mi chłop ciśnienie podniesie, to od razu przechodzi. Też macie całkiem inny gust z Waszymi facetami? U nas ciągłe dyskusje na temat wystroju mieszkania. Całkiem co innego się nam podoba. Mój ma dzisiaj wolne i pojechał wreszcie wymienić opony i klocki. No i zakupy zrobi na piechotę, kiedy auto będzie u mechanika. Wreszcie coś pożytecznego. Ogólnie fizycznie ok, ale czasem humor mam podły.
-
nick nieaktualnyo_mad.ko!
Ja to o moim mężu mogłabym książkę napisać. On ma dosyć specyficzny charakter a gorszego uparciucha to chyba nie ma na tym świecie , on jak sobie coś postanowi to tak musi być i żebym nie wiem co robiła i tak zrobi po swojemu uparciuch i tyle pewnie po nim Ania taka charakterna
.
Co do ciuszków ja mam dużo neutralnych jeszcze parę tam dokupię. Mi to kiedyś tata mówił że dziewczynki ubierano na niebiesko , a chłopców na różowo nie koniecznie o jak chłopiec to że niebieski bratowa mojej siostry oczekuje na drugiego synka i ma wózek cały czarny jest jedynie daszek ma biały i w kropki nawet Ani kiedyś założyłam takie niebieskie spodenki to już każdy czy to chłopczyk czy dziewczynka
, dla mnie to śmieszne ma dziecko spinkę i w sam raz się pytają czy to synek czy córeczka jakieś ludzie dziwni tak jasne synkowi spinki przypinam
.
-
nick nieaktualny
-
Mi dzis lekarka podniosla cisnienie do tego stopnia ze jestem w trakcie zmiany lekarza prowadzacego..wypisala mi skierowanie do szpitala ok pogodzilam sie z tym ze te wymioty trzeba skonsultowac ze szpitalem ale ona umyla rece centralnie bo sie jej pytam co ze zwolnieniem wczoraj mi sie skonczylo a ona z tekstem ze nie wie teraz szpital niech przejmie paleczke..no to pytam kiedy nastepna wizyta a ona ze idzie na urlop nie bedzie jej do polowy stycznia.
-
Mamusiu, skurcze w łydkach to faktycznie niedobór magnezu pewnie ale ciągły ból już jest średnio bezpieczny zwłaszcza jakby te miejsce jakieś cieplejsze jeszcze było albo jakieś zgrubienie było wyczuwalne. Magnez sama zaczęłam brać teraz bo może z tego mam te stawianie się macicy.
Iwwk, a kiedy byłaś u lekarza? Ja byłam 2 tygodnie temu i jeszcze 2 muszę czekać. A już mi się dłuży i się nakręcam ze coś jest nie tak. Mam nadzieję że zrobi mi usg lekarz bo inaczej pójdę gdzieś jeszcze haha. A kołatania serca też mam co jakiś czas, fatalne uczucieSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MaryJane dokładnie tydzień temu
Miałam parę dni spokoju i znowu się nakręcam
Dzisiaj coś w jelitach mi się przelewa, standardowo już u mnie chyba tak w każdy czwartek
Szczesliwa dzwonisz po prostu i się umawiasz na wizytę, mówisz, który tydzień ciąży i Cie zapisuje albo lekarz albo Pani w rejestracji na najbliższy wolny termin, w ciąży są one szybkieKartę ciąży i wszystkie wyniki badań potrzebne dla nowego lekarza powinnaś mieć przy sobie.
-
Szczesliwa ledwo zywa wrote:Jak wyglada taka zmiana lekarza? Poprostu moge sie zapisac do innego?
Tak.i ten nowy lekarz kontynuuje kartę ciąży która wpisał ci ten pierwszy. Weź ze sobą wszelką dokumentację medyczna jaka masz od początku ciąży bo lekarz może chcieć się z nią zapoznac2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa
Normalnie wybierasz lekarza do którego chceszisc umawiasz się bierzesz papiery kartę ciąży i on daje kontynuuje prowadzenie ciąży wpisując w ta sama kartę. Ja też tak robiłam bo do mojego lekarza co chodzę 6 lat nie byko terminów A rejestrując się nie byłam jescze w ciąży i jak się okazało że jestem to poszłam do innego na 3 wizyty żeby potwierdzić ciążę i prowadzić do tego 10 tc i od 8.11 wróciłam do mojego lekarza i będę już do niego chodzić cały czas tak jak zwykle i on wpisuje w ta kartę ciąży którą mam -
nick nieaktualny