Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
4me do transfuzji i tak zawsze robią, gr i krzyżówke, a jak nie ma czasu to pacjent dostaje krew na, ratunek 0-.
Zazwyczaj nie robią, bo by praktycznie wszystkim trzeba było robić, a to jest w kwestii lek prowadzącego, żeby pacjent miał wszystkie badania, jak jest stary bez pieczątek i np ze starym nazwiskiem to zawsze robią, jak przychodzi pacjentka, która nigdy nie była u lek w ciąży to też jej się wszystkie badania robi.
-
nick nieaktualny4me wrote:Puszek a co jak mam tylko jeden wynik z grupa krwi. Moja doktorka nic mi nie powiedziala i gdyby nie to forum pojechalabym z jednym. Co wtedy, robia na cito na miejscu?
U nas jak przyjeżdża się na porodowki to zleca lekarz wszystkie badania łącznie grupa krwi nie wiem jak w innych szpitalach. Ja nawet przy przyjęciu miałam powtórzone hiv hcv toxo wszystko dosłownie co robiłam w ciąży mimo że miałam wyniki i tak powtarzają przed przyjeciemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 20:33
-
U nas jedynie morf, bo trzeba mieć świeże płytki do znieczulenia. jeżeli pacjent ma badania w komplecie. Wiadomo jeżeli przyjeżdża pacjent na diagnostykę no cholestazy na pat ciąży to badania w tym kierunku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 20:34
-
Dr Hubert Huras,pracuje na Kopernika jest ordynatorem. Przedemna przyszla para z maluszkiem i wielkim bukietem kwiatow slyszalam jak mu dziękowali potem jak my weszliśmy to ogladal te kwiatki i szukal im wazonu:)
Polowkowe mam 27.12 a wizyte 10.01. Chusy mozesz wpisac:) jejuu odrazu mi lepiej jak mnie uspokoilKruszynka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samari ja mam w sylwestra. Ale bardziej nie mogę doczekać się środy bo mam wizytę u mojej gin. Im bliżej wizyty tym bardziej się denerwuje czy wszystko ok. Jakbym mogła to bym chodziła raz w tygodniu.
ago91, iwwk, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
MaMaMi83 wrote:To jesteś pierwszą po polowkowym. Fajnie ze wszystko ok.
Ach ten urodzaj na chłopaków.
No nie pierwszą, bo już chyba któraś z nas miała, a ja miałam wczoraj
Ago91 gratulacje! Ja też się wczoraj dowiedziałam, że będzie chłopak
ago91, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
A ja dziś wstałam z mdłościami
myslalam, że to już dawno za mną. U nas dziś delikatnie bialo ale tylko miejscami.
Alicja-33 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Hej hej!
a ja to śpię ostatnio jak zabita
Rano nie mogę się wybudzic, wczoraj spałam od 21:30 do 10:00 ranorekordy
Wczoraj zrobiłam sobie wyprawkę na allegro z ciekawości u jednego sprzedawcy. wyszło ponad 300zl za wszystkie pierdoly, chyba oszczędze sobie latania po sklepach po takie rzeczymaja dosłownie wszystko, lovi, avent, Tommy tippee i inne
miałam smoczkow nie zamawiać ale jak zobaczyłam te piękności od lovi to wzielam jeden zestaw
a co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 08:10
-
nick nieaktualnyJa bym.chetnie też spała gdyby sikanie.na zmianę z moim synem.mnie nie budziło o 6 rano
jem właśnie śniadanie i jadę na 10.do fryzjera z młodym żeby przed świętami jak człowiek wyglądal . A co do wizyt to ja tym razem mam.ekstremalna przerwę bo będzie równo 5 tygodni ale dobrze że po drodze święta Sylwester to moment zleci
miłego dnia
-
Ooo ja też bym spała. Jak dzwoni budzik o 6 na zastrzyk to się nie mogę dobudzic. Ale nie mam wyjscia. Młoda na 7.30 do szkoły trzeba ją zawieźc.
W laboratorium dziś szok - pustki - nikogusieńko. A zawsze musiałam się wyczekac. Wzięłam dziś ze sobą męża żeby mi stał w kolejce bo ja na glodzie nie mam siły a oczywiście nikt w kolejce nie przepuści wchodzimy a tam ani jednej osoby. A byłam o tej godzinie co zawsze.
A jutro jedziemy oglądać tego szwagierki bobasa więc czekają mnie jeszcze jakieś zakupy dla niego. To będę miała mały rekonesans co jest ciekawego dla takich bąbli2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyPatkaPP O kurczaki ja to zaczęłam dzień uwaga o 3.35
chyba zaraz w kaftanie mnie wywiozą .
Ja chociaż że wieczorem padam jak mucha to i tak kręcę się z 1000 razy a przez te Ani ciągle kręcenie się nie mogę usunąć ja muszę mieć kompletną ciszę i spokój inaczej nie zasnę od lat tak mam .
mumoftwo Jednak chłopcy górągratuluję synka ❤️❤️ .
Wczorajsza noc wszak wyspana ale i tak Ania zaczęła dzień o 3.35wstała gadała i o po spaniu
przebrałam dałam herbatki ale i tak nie zasnęła i wcale nic jej nie wzięło ona jest normalnie niezniszczalna wstała jakby niby nic o tej 3 myślałam że zaśnie po drodze a gdzie tam nie wiem po kim Ania taka jest pewnie po moim mężu on raz i o 4 nad ranem wstał bo już czuł się wyspany , muszę się przyzwyczaić że Ania mi staje skoro świt
. A wczoraj widziałam jak maleństwo mnie kopnęło ❤️❤️❤️❤️❤️ boziu jakie to cudowne uczucie koło pępka mnie kopnęło taką górę widziałam
kochane moje ❤️❤️❤️. Zimno jak nie wiem i w Niedzielę podkreślam w Niedzielę szkoła Marysi i przedszkole Gabrysi będą śpiewać od 13 piosenki , i to na scenie na dworze
nie no powariowali , zimno jak diabli nie mogli tego zrobić w jakimś hotelu czy restauracji jes tu taka restauracja , to przecież zamiast te biedne dzieci stać w zimnie to mogli by w ciepłym pomieszczeniu śpiewać też mają pomysły .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 09:12
-
nick nieaktualnyAgata
Mogę ci poradzić żeby za dużych zapasów skoczków czy butelek nie ma co robić bo nie wiadomo jakie dziecko zaakceptuje i czy w ogóle będzie potrzebować. U mnie np. Tome tippe i lovi syn odrzucił jedyne co mu pasowało to butelki aventa i smoczki nie wiem od czego to zależy ale tym razem kupię po 1 sztuce z aventa zobaczymy czy malutki zaakceptujeSzczęśliwa Mamusia, Agata :) lubią tę wiadomość
-
Agata ja tak samo śpię
dziś spałam od 22 do 9:30. Musimy z tego korzystać póki możemy
Muszę się pochwalić ze nie mam żadnego pryszcza na twarzy! A od jakichś 10 lat zawsze miałam i tuszowalam... Niesamowite te moje ciążowe hormonyAgata :), Oleander, Milka1991 lubią tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100