Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dlatego ja staram się być miłym dla wszystkich, jak podejdziesz gdzieś z uśmiechem i poprosisz o pomoc to ktoś chętniej pomoże, niż jak z jakimś roszczeniem wyjdzie... A jeden nie miły człowiek potrafi zepsuć cały dzień.
Milka1991, iwwk, 4me, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
-
Pracowałam w odzieżowce i klientki były okropne, pretensje do nas o ceny ubrań, domagały się żebyśmy obnizały i dawały zniżki. A jak mówiłyśmy, że tego nie możemy zrobić to, że powinnyśmy do szefostwa zgłosić, że klientki chcą taniej kupować. Wielokrotne wyżywanie się na nas, niektóre klientki nawet upominały inne w naszej obronie, bo zdarzały się też takie, które naprawdę były przemiłe. Ja wychodzę z założenia, że traktuj drugiego człowieka tak jak Ty chcesz być traktowany. Zawsze potrafię podziękować, przywitać się z Panią sprzątająca na klatce, chociaż niekiedy są takie, które nie odwzajemnią tego tylko jeszcze krzywo spojrzą. Na moim osiedlu otworzyli fajna kawiarnie że zdrowymi ciastami, obsługa jest przemiła, jak tam byłam któryś raz z kolei to pochwaliłam Panią, która piecze ciasta za sernika, którego jadłam jakiś czas wcześniej, aż się czerwona że szczęścia zrobiła, było jej tak miło, a ja dostałam dodatkowe ciasteczko do kawy w gratisie
-
nick nieaktualnyTo prawda. Przykre ale prawdziwe. Zawsze ktoś kto przyjdzie i żąda będzie przez personel.w szpitalu tak potraktowany jak sam się zachowuje i się nie dziwię bo jak ktoś się zachować nie umie i ma fochy na cały świat że dziecko urodził to sorry. Każdy ma jakieś granice dobrego smaku
-
Co na mdlosci dziewczyny nie wiem co robić mam takie mdlosci że na wymioty mnie ciągnie konkretnie .... ciężko się opanować...
-
nick nieaktualny
-
Skarb15 A w jakiś konkretnych godzinach masz te mdlosci albo może po czymś co jesz?
Ja np nie mogę brać witamin , nie ważne kiedy i jak je biorę, zawsze wymiotuje.
Biorę tylko kwas foliowy. Może też masz taki "słaby punkt"Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 23:11
-
Nistera u mnie to samo, nieważne jakie witaminy i o jakiej porze zawsze po nich mdłości, robiłam kilka prób/podejść i nie biorę niczego w końcu i samopoczucie super
Dzisiaj w biedronce spotkała mnie przemiła sytuacja, stałam ostatnia w długiej kolejce otwierała się nowa kasa, nawet nie wiem kiedy kasjerka mnie zdążyła zauważyć i tylko słyszę - Pani z brzuszkiem proszę pierwszato było takie miłe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 00:11
Szczesliwa ledwo zywa, iwwk, Milka1991, Oleander lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MaryJane wrote:Niby jest grupa otwarta, Ale można dołączyć tylko po zaakceptowaniu prośby przez administratorow,już jest dość chwilę otwarta a nikt nie dołączył także spokojnie
dziewczyny dużo zdjęć wrzucają, z usg, brzuszki itd
także wpadać kogo jeszcze nie ma
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Dziewczyny z mdlosciami, miałam to samo przy braniu witamin. Musiałam odstawić w szpitalu i jak ręka odjął wszystko, potem w domu zaczęłam brać znowu i znowu się zaczęło, więc też nie biorę już od dawna nic i wszystko gra, wyniki krwi dobre nawet przy mojej diecie praktycznie bez warzyw i owoców
ja za to biorę od 3 dni magnez na te stawianie brzucha i zaczęły mi się jakieś biegunki, czy to może być po tym?
Menka, wyśle na priv linka do grupy z fb
-
U mnie dzisiaj noc bardzo dobrze przespana
Właśnie zjadłam śniadanie, piję kawkę i będę się zbierać do galerii na zakupy, chcę jakieś spodnie luźniejsze kupić i może jakąś sukienkę na święta. Wczoraj mnie brzuch rwał, ciągnął i dzisiaj znowu troszkę większy
Niunia wczoraj wieczorem znowu do dłoni podpływała, to takie niesamowicie dziwne uczucie, niby niejednoznaczne, że to ona, bo to ni kopniaki ni nie wiadomo co, ale wiem, że to ona, bo dokładnie w miejscu jej pobytu
Agata :) lubi tę wiadomość
-
MaryJane wrote:Dziewczyny z mdlosciami, miałam to samo przy braniu witamin. Musiałam odstawić w szpitalu i jak ręka odjął wszystko, potem w domu zaczęłam brać znowu i znowu się zaczęło, więc też nie biorę już od dawna nic i wszystko gra, wyniki krwi dobre nawet przy mojej diecie praktycznie bez warzyw i owoców
ja za to biorę od 3 dni magnez na te stawianie brzucha i zaczęły mi się jakieś biegunki, czy to może być po tym?
Menka, wyśle na priv linka do grupy z fb